Co nás čeká v úterním zápase LM UEFA?
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 04.05.2015
V úterý ovládne Primu COOL opět Liga mistrů UEFA. Na co se můžeme těšit? Na první bitvu o finále Ligy mistrů Juventus Turín – Real Madrid. Real má stále velkou šanci obhájit vítězství jako první tým v novodobé historii v Lize mistrů. Další překážkou, která stojí v cestě, je ale stále se zlepšující Juventus...


JUVENTUS TURÍN – REAL MADRID

Italský mistr suverénním způsobem vládne v posledních zápasech domácí ligy a dělá si zálusk i na úspěch v Lize mistrů. Real Madrid oplývá skvělými hráči a krůček po krůčku se přibližuje k naplnění dalšího snu. Před rokem se Realu podařilo konečně dosáhnout na desátý triumf v Lize mistrů, což se ještě nikomu nepovedlo. Letos i proto celkem oprávněné myslí na obhajobu.

Real je favoritem, protože disponuje ohromnou útočnou sílou a mimořádnou individualitou v osobě Cristiana Ronalda. Na lavičce navíc sedí Carlo Ancelotti. Trenér, který vyhrál Ligu mistrů s AC Milán i s Realem, v minulosti vedl i Juventus. Právě Juventus může Realu nepříjemně zatopit svou výtečně fungující defenzívou a nebezpečným útočníkem Tevézem. Navíc má v brance vynikajícího Buffona. Real tedy nečeká nic jednoduchého, ale jeho vyřazení v semifinále od Juventusu by každopádně platilo za překvapení.

První bitvu o finále Ligy mistrů Juventus Turín – Real Madrid vysílá v úterý 5. května ve 20.15 živě Prima COOL. Po boku moderátora Libora Boučka budou ve studiu diskutovat ambasador Ligy mistrů na Prima COOL Marek Jankulovski a majitel fotbalové Sparty Daniel Křetínský.


Zápas má výkop ve 20.45 hod.. Vysílání na Prima COOL začíná ve 20.15 hod..


Nikol Klevcovová, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21702/co-nas-ceka-v-uternim-zapase-lm-uefa/