Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 22:50:25   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Jak si zútulnit domácnost i zahradu? freeSAT nabízí inspiraci v pořadech na kanálu Fine Living

  Autor: UPC DTH/Chillicom , e-mail: press@upcdth.lu Přidané: 03.05.2015


Jaro je v plném proudu a satelitní televize freeSAT svým divákům nabízí oblíbené pořady kanálu Fine Living o svépomocném zvelebování domova a jeho okolí. freeSAT v květnu svým divákům v České republice a na Slovensku přinese inspiraci při zvelebování a zkrášlování domovů v podobě pořadů zaměřených na svépomocné úpravy interiérů i exteriérů. Zákazníci služby freeSAT je naleznou na pozici 91 na kanálu Fine Living, který produkuje společnost Scripps Networks International.


Seriál Rehab Addict představuje samorostlou renovátorku a designérku interiérů Nicole Curtis, která se věnuje obnově zašlé krásy zanedbaných historických budov. Nicole využívá svoji kreativitu a vytříbený vkus k tomu, aby tvořila nádherné, stylové skvosty i z těch nejzchátralejších domů. V seriálu předvede například kompletní rekonstrukci zpustlého domu v historické čtvrti nebo záchranu požárem poničené budovy ve svém rodném městě Detroitu. Na freeSAT od pondělí 4. května 2015 ve 20:35.

V seriálu Going Yard, který začíná v pátek 15. května 2015 ve 21:00, zahradní architekt Chris Lambton zázračně proměňuje zanedbané, přerostlé a nevzhledné zahrádky na moderní venkovní prostory podle osobních preferencí každé rodiny a přidává i nečekaná překvapení. V jednom z dílů Chris se svým týmem vytvoří nádhernou zahradu s travnatými plochami, ohništěm a záhony, kde si majitelé Carmen a Eddie mohou pěstovat vlastní zeleninu. V jiném díle vybuduje nápaditý, elegantní prostor pro milovníky zahradních párty Matta a Zenu včetně baru, vířivky a soukromého psího hřiště, kde najdou zábavu jejich štěňata.

Seriál Junk Gypsies, který se na obrazovkách objeví od středy 6. května 2015 vždy ve 21:00, sleduje sestry Amie a Jolie Sikesovy, přezdívané „královny krámů“, které mají neobvyklou vášeň: vyrábět originální nábytek a zařízení ze starého haraburdí. V této řadě sestry s velkou slávou otevřou svůj nový obchod Junk Gypsy Store. Zaznamenají obrovský úspěch a téměř všechny jejich neobvyklé výtvory se vyprodají hned první den. Amie a Jolie nadšeně nakupují další harampádí, které mohou proměnit na stylové doplňky, jež pak nabízejí ve svém obchodě. Naskytne se jim i příležitost, jaká se neodmítá – připravit zcela novou řadu nábytku pro prodejce bytového vybavení Pottery Barn Teen.

„Těší nás, že můžeme našim zákazníkům ve střední a východní Evropě na kanálu Fine Living přinášet nové pořady zaměřené na životní styl a doufáme, že v nich naleznou inspiraci k jarnímu osvěžení a oživení svých domovů. Věříme, že čeští a slovenští diváci, známí svým kutilským zápalem, novou programovou nabídku nadšeně uvítají,“ říká Zoltan Pinkola, regionální obchodní ředitel společnosti UPC DTH S.à r.l.


O společnosti UPC DTH S.à r.l.

Společnost UPC DTH S.à r.l. se sídlem v Lucembursku, evropském centru satelitních služeb, poskytuje služby satelitní televize v Maďarsku, České republice i na Slovensku a navíc řídí služby satelitní televize poskytovatele v Rumunsku. Její služba direct to home (DTH), známá pod názvem UPC Direct na maďarském trhu, freeSAT v České republice a na Slovensku a Focus Sat v Rumunsku, se může pochlubit počtem více než 783 300 zákazníků (k 30. prosinci 2014). UPC DTH S.à r.l. nabízí svým zákazníkům širokou nabídku televizních kanálů s kvalitním obsahem, špičkový zákaznický servis a vysokou kvalitu signálu vyznačující se čistým HD obrazem. UPC DTH S.à r.l. je dceřinou společností Liberty Global plc.


UPC DTH a Anika Stará, Account Executive Chillicom


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.05.2015 • Už druhý den mistrovství prolomili fanoušci historický rekord ČT sport
04.05.2015 • Co nás čeká v úterním zápase LM UEFA?
03.05.2015 • Pořádná jízda na Prima ZOOM v 19. týdnu
02.05.2015 • TV tipy Universal Channel v 19. týdnu
01.05.2015 • Nalaďte si v květnu na National Geographic Channel
30.04.2015 • Květnová porce zábavy na kanálech FilmBox

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist