Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 14:22:30   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

AMC odvysílá kompletní sérii kultovního seriálu Breaking Bad - Perníkový táta

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 05.05.2015


AMC Networks International – Central Europe získala televizní práva na všech pět řad Perníkového táty, jednoho z nejvíce oceňovaných televizních seriálů všech dob. AMCNI CE odvysílá celou sérii Breaking Bad (Perníkového táty) na stanici AMC a první díl startuje již 7. května 2015 ve 22:00 CET.


„V tomto roce jsme přinesli divákům seriál ‚Better Call Saul’ a nyní tedy logicky zařazujeme do vysílání Breaking Bad (Perníkového tátu), který na tento seriál volně navazuje. Díky ‚Perníkovému tátovi’ a řadě dalších prestižních titulů, které se postupně objevují ve vysílání, plníme svůj slib z dob spuštění AMC, a totiž přinášet více a více kvalitních seriálů ze světové i vlastní produkce AMC ,” vysvětlil Levente Malnay, generální ředitel AMCNI CE, důvod v pozadí čerstvého uzavření licenční smlouvy.

Seriál ‚Perníkový táta’, který je držitelem mnoha prestižních ocenění - ceny Emmy za nejlepší dramatický pořad a Zlatého Glóbu za nejlepší televizní seriál z roku 2014 - pochází z produkce Sony Pictures Television a výkonných producentů Marka Johnsona (Gran Via) a Michelle MacLarenové. Autorem scénáře, producentem a režisérem seriálu je Vince Gilligan.

Leden 2015 zahájila stanice AMC ve velkém stylu, a to uvedením Zlatými Glóby ověnčeného seriálu ‚Fargo’. V červnu AMC divákům představí druhou řadu dramatického seriálu odehrávajícího se v osmdesátých letech minulého století ‚Halt and Catch Fire – PC Rebelové’, v hlavní roli s Lee Pacem.

V souladu s předchozím prohlášením získala AMC také exkluzivní televizní práva na jeden z neočekávanějších televizních seriálů ‚Fear The Walking Dead : Živí mrtví – počátek konce’, který bude mít premiéru na AMC koncem léta. Tato zpráva následovala po nedávném oznámení, že AMC uvede na konci roku 2015 dlouho očekávaný seriál ‚Into the Badlands’.

Všechny exkluzivní seriály z vlastní produkce se v letošním roce na území střední Evropy odvysílají vždy do 24 hodin od premiéry v USA. AMC tím jen potvrzuje svůj slib přinášet nové a kvalitní seriály během celého roku a nabídnout tak divákovi exkluzivní zábavu takřka ihned po premiéře v USA.


O seriálu Perníkový táta:

Seriál BREAKING BAD (PERNÍKOVÝ TÁTA) sleduje hlavního protagonistu Waltera Whita (Bryan Cranston), středoškolského učitele chemie, který žije se svou ženou, adolescentním synem trpícím mozkovou obrnou a malou dcerkou v Novém Mexiku. Whiteovi je diagnostikována rakovina třetího stádia s prognózou dvou let života. S nově nabytým pocitem neohroženosti vycházejícím z lékařské diagnózy a touhou finančně zabezpečit rodinu se White rozhodne vstoupit do nebezpečného světa drog a zločinu a získává v tomto světě postupně moc. Seriál zkoumá, jakým způsobem dokáže smrtelná diagnóza zbavit průměrného člověka, jakým je White, každodenního strachu a zábran běžné společnosti a sleduje jeho proměnu z přívětivého muže rodinného typu v hlavní postavu obchodu s drogami.

Od své světové premiéry získal seriál Perníkový táta četná ocenění a nominace. Ze šestnácti cen Emmy a padesáti osmi nominací vyzdvihněme například ocenění za mimořádný dramatický pořad v letech 2013 a 2014. Současně získal dvě ocenění Peabody Awards, jedno v roce 2008 a druhé v roce 2013. Za ztvárnění Waltera Whita, získal Bryan Cranston čtyřikrát cenu Primetime Emmy za mimořádný herecký výkon v hlavní roli, v letech 2008, 2009, 2010, a 2014. V roce 2014 získal seriál Perníkový táta cenu Emmy za mimořádný dramatický pořad. Ve stejném roce by seriál oceněn Zlatým Glóbem za nejlepší televizní seriál a Bryan Cranston za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli. Celkem pořad získal 110 televizních cen a 262 nominací.


Obsazení:

Bryan Cranston - Walter White
Anna Gunn - Skyler White
Aaron Paul - Jesse Pinkman
Dean Norris - Hank Schrader
Betsy Brandt - Marie Schrader
RJ Mitte - Walter White, Jr


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


O AMC Networks International – Central Europe:

AMC Networks International – Central Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné portfolio AMCNI – Central Europe čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film Café a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony. AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


Ondřej Vácha, PR Manager, AMC Networks International CE


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.05.2015 • Krásy nizozemské přírody na Prima ZOOM
04.05.2015 • Už druhý den mistrovství prolomili fanoušci historický rekord ČT sport
04.05.2015 • Co nás čeká v úterním zápase LM UEFA?
03.05.2015 • Pořádná jízda na Prima ZOOM v 19. týdnu
03.05.2015 • Jak si zútulnit domácnost i zahradu? freeSAT nabízí inspiraci v pořadech na kanálu Fine Living
02.05.2015 • TV tipy Universal Channel v 19. týdnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist