Teorie velkého třesku na Prima COOL bude znovu s původním dabingem
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 07.05.2015
Prima COOL přináší fanouškům seriálu Teorie velkého třesku dárek v podobě jejich oblíbených dabérských hlasů. Na spolupráci pro další, osmou premiérovou řadu je dohodnuto původní dabingové obsazení, a to včetně Penny a Amy, jimž český hlas opět propůjčí Jitka Moučková a Nikola Votočková.


Natáčení české verze osmé řady se spustí v následujících týdnech, na obrazovce se na ni mohou diváci těšit od 29. června vždy od pondělí do čtvrtka ve 21.20.

Skupina Prima před měsícem vydala Kodex výroby dabingu FTV Prima, ze kterého vychází při pořizování dabingových verzí zahraničních pořadů. Zveřejnění transparentních pravidel už přináší první dílčí úspěchy, spolupráci při výrobě osmé řady české verze oblíbeného seriálu Teorie velkého třesku potvrdili všichni dabingoví herci známí z předchozích řad.

Kromě Jitky Moučkové v roli Penny a Nikoly Votočkové jako Amy se mohou v dalších rolích diváci těšit na oblíbené hlasy Aleše Hámy (Leonard), Jakuba Wehrenberga (Sheldon), Petra Buriana (Raj), Matěje Hádka (Wolowitz), Terezie Taberyové (Bernadette) a dalších.


Nikol Klevcovová, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21722/teorie-velkeho-tresku-na-prima-cool-bude-znovu-s-puvodnim-dabingem/