Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 16:43:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

AXN Central Europe připravuje druhou řadu seriálu ZLOČIN (Zbrodnia)

  Autor: AXNPress Czech , e-mail: info@axn.cz Přidané: 14.05.2015



Sony Pictures Television Networks, televizní program AXN Central Europe, začne v červnu natáčet druhou řadu seriálu ZLOČIN (Zbrodnia). Třídílná minisérie, která je první polskou lokální produkcí pro AXN, bude mít premiéru na podzim tohoto roku.


„První řada Zločinu naprosto předčila naše očekávání. Výborně si seriál vedl zejména u diváků mezi 25 a 34 lety, a také v průběhu vysílání jsme zaznamenali nárůst sledovanosti,“ prozradil generální ředitel SPT Networks CE John Rossiter, a dodal: „Pro fanoušky seriálu i televizních stanic AXN mám skvělou zprávu – Zločin se vrátí už letos na podzim.“


Synopse:

Poklidné dny na poloostrově Hel přeruší záhadná vražda. Při výročních koňských dostizích zazní výstřel – předseda nadace je před zraky diváků zastřelen přímo v cílové rovince. Případ vraždy dostane na starosti komisař Tomáš Nowinski, který opět potkává Anežku. Zatímco Tomáš si konečně urovnává své osobní záležitosti a jeho život se dostává do normálu, Anežka je uprostřed složitého rozvodu.

Třídílná minisérie z produkce AXN „Zločin“ je inspirována kriminálními příběhy Vivecy Sten, podle kterých vznikl seriál Vraždy v Sandhamnu. První řada se natáčela v létě 2014 v severním Polsku – na místě s magickou přírodou a tajemnou atmosférou – na poloostrově Hel.


Hrají:

Magdalena Boczarska – právnička Agnieszka Lubczyńska
Wojtek Zieliński – komisař Tomek Nowiński
Joanna Kulig – konstábl Monika Krajewska
Dorota Kolak – náčelnice Maria Wolska
Radosław Pazura – Cezary Lubczyński


Foto: Jaroslaw Sosinski © 2014 AXN Central Europe LLC


O AXN:

AXN má ve střední Evropě více než 18 milionů předplatitelů. Kromě České republiky vysílá v dalších šesti zemích – v Polsku, Maďarsku, Slovenské republice, Rumunsku, Moldavsku a Bulharsku a v sedmi zemích jadranského regionu (Srbsku, Chorvatsku, Slovinsku, Makedonii, Bosně a Hercegovině, Kosovu a Černé Hoře). Televizní kanál se zaměřuje na akční a dobrodružné filmy, seriály a pořady a dynamickou zábavu pro diváky ve věkové kategorii od 18 do 34 let. Jádro programu tvoří kvalitní světové seriály a nejžádanější filmy od Sony Pictures i dalších studií. AXN je součástí mezinárodní sítě Sony Pictures Televison (SPT), jejímž vlastníkem je Sony Pictures Entertainment.


O SONY PICTURES TELEVISION:

Sony Pictures Television (www.sonypicturestelevision.com) a společnost Sony Pictures Entertainment patří k vůdčím společnostem na poli televizního průmyslu. Po celém světě produkuje a distribuuje programy všech žánrů, včetně seriálů, televizních filmů, divadelních představení a rodinné zábavy na všech platformách. Sony Pictures Television (SPT) disponuje jednou z největších databází celovečerních filmů a televizních pořadů. Může se pochlubit bohatým programovým složením, které zahrnuje velmi sledované televizní hry, seriály, originální animované pořady a v hlavním vysílacím čase dramata, komedie a televizní filmy oceňované kritiky. SPT si také drží čelní pozici na poli mezinárodní televizní produkce – vytváří více než 6,000 hodin vlastního programu, spolupracuje s místními partnery a produkuje obsah v lokálním jazyce. Pořady prodává do přibližně sedmdesáti zemí světa.

Kromě americké produkce, má SPT v současnosti pobočky ve 31 zemích a vlastní nebo spoluvlastní 18 produkčních společností v 10 zemích Portfolio mezinárodní televizní sítě SPT zahrnuje 126 kanálů ve 168 zemích s více než 980 miliony diváckých domácností. SPT také vytváří originální obsah pro TV i SPE Premium video webové stránky Cracle. SPT dále vlastní americkou produkční společnost Embassy Row a je spolumajitelem kabelového sítě Game Show Network (GSN), TV kanálu 3D 3net a obchodní společnosti ITN Networks. SPT patří k předním národním prodejcům inzerce a zisky z inzerce zajišťují obchodní zásoby pro SPT přidružené společnosti, včetně Rural Media Group a DrOz.com.


Kristina Maixnerová, AXN CZSK, Sony Pictures Television Networks


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.05.2015 • Seriál Středověcí mrtví na Viasat History
12.05.2015 • Liga mistrů v hokeji exkluzivně na Sport1, Sport1 HD a Sport2, Sport2 HD
11.05.2015 • Velkolepá a plná příběhů bude Prima ZOOM ve 20. týdnu
10.05.2015 • Co nás čeká v úterním zápase LM UEFA?
09.05.2015 • TV tipy Universal Channel ve 20. týdnu
08.05.2015 • Giro d´Italia tradičně na Eurosportu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist