Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 18:10:11   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

E! Živě z červeného koberce: Hudební ocenění Billboard 2015

  Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 20.05.2015



Z neděle na pondělí jsme byli svědci nezapomenutelné přehlídky populárních hvězd hudebního světa. Červený koberec se tentokrát rozvinul v MGM Grand aréně v Las Vegas při příležitosti letošního udělování hudebních ocenění amerického magazínu Billboard.


Ocenění Billboard 2015 oslavuje ty nejpopulárnější hudební umělce a songy. Letos nesměli chybět hvězdy jako Taylor Swift, která si odnesla nejvíce – 8 ocenění, Britney Spears, Iggy Azalea, která získala 3 ocenění, Nick Jonas, One Direction, kteří si do sbírky přidali ocenění za nejlepší kapelu, Nicki Minaj a mnoho dalších.

Díky E! kamerám rozmístěným po červeném koberci a přímému přenosu s moderátory Giulianou Rancic a Terrencem Jenkinsem, neunikly fanouškům žádné překvapivé momenty, ani stylové a módní detaily.

Zmeškali jste v neděli v noci promenádu na červeném koberci? Nevadí, exkluzivně na E! se můžete podívat v následujících dnech na opakování pořadu E! Živě z červeného koberce: Hudební ocenění Billboard 2015.


O E! Entertainment Television v ČR a SR

E! je jedinečný televizní program, který přináší nejčerstvější zprávy ze světa celebrit, glamour a styl hvězd, pravdivé příběhy z Hollywoodu či seriály, které diváky nadchnou i překvapí. V jeho programovém schématu mohou diváci nalézt celosvětově úspěšné show jako například Držte krok s Kardashians, House of DVF, Zpackané operace nebo #RichKids of Beverly Hills.

Televizní program E! nabízí vždy jako první exkluzivní reality show, nejnovější informace o celebritách a zábavě v pořadu E!News, a také živé přenosy z červeného koberce během udílení cen - Oskarů, Emmy, Grammy, Fashion Weeku v New Yorku a mnoho dalších.

E! vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce (60/40), bez reklam. Televizní kanál E! je dostupný v ČR v nabídce O2 TV a satelitní televize Skylink. V září 2014 byla spuštěna lokální facebooková stránka: https://www.facebook.com/eonlineczsk


O Universal Networks International

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě.

Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.

Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Ivana Finlay-Notman a Veronika Tamchynová, TV Consulting – zastoupení televizních kanálů E! a Universal Channel v ČR a SR

Foto: Iggy Azalea, zdroj: E! Entertainment Television


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.05.2015 • První život na Zemi odhaluje David Attenborough v novém seriálu na Viasat Nature
19.05.2015 • Prima ZOOM přináší 2x více premiér
17.05.2015 • Velkolepá podívaná na Prima ZOOM ve 21. týdnu
16.05.2015 • TV tipy Universal Channel v 21. týdnu
14.05.2015 • Seriál Středověcí mrtví na Viasat History
14.05.2015 • AXN Central Europe připravuje druhou řadu seriálu ZLOČIN (Zbrodnia)

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist