Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 13:48:32   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Červnové programové tipy HBO a HBO HD

  Autor: HBO Europe/satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 28.05.2015


Placený satelitní a kabelový kanál HBO odvysílá v červnu v Nedělních premiérách filmy EQUALIZER, JAK VYCVIČIT DRAKA 2, 22 JUMP STREET a 300: VZESTUP ŘÍŠE, tipem měsíce je krimiseriál TEMNÝ PŘÍPAD II.. Nenechte si dále ujít filmy O SUSAN SONTAGOVÉ, MARVELOVSKÁ RENESANCE, MUŽI, ŽENY A DĚTI, HOUDINI, (NE)ZADANÍ a seriály PENNY DREADFUL II., HRÁČI a KRIZE...



Tip měsíce:

TEMNÝ PŘÍPAD II.

Volné pokračování kriminálního mystéria svede dohromady tři různorodé strážce zákona. Prvním je zkorumpovaný detektiv Ray Velcor z městečka poblíž Los Angeles. Na vyšetřování bizarní vraždy se kromě něj podílí také šerifka Ani a válečný veterán Paul, jenž objeví místo činu. Sérii lze sledovat také souběžně s jejím uváděním v USA, tedy v noci z neděle na pondělí v časných ranních
hodinách.

2015 | kriminální seriál | USA

Pondělí 22. června, 20:00 hod. a každé další pondělí, vždy ve 20:00 hod.



Nedělní premiéry

EQUALIZER (The Equalizer)

Bývalý špičkový agent Robert McCall (Denzel Washington) předstíral vlastní smrt, aby mohl začít znovu jako skladník v bostonském hobby-marketu. Muž s temnou minulostí se vyznačuje zjitřeným smyslem pro spravedlnost a pomáhá lidem ve svém okolí. Zastane se mladičké prostitutky, jež pracuje pro ruského pasáka, a zlikviduje pětici ruských gangsterů. Tím poškodí byznys všemocného bosse Puškina, který do Bostonu pošle jednoho ze svých kumpánů. Robert čelí atakům tohoto sociopatického padoucha, s nímž spolupracují i zlotřilí policisté...

2014 | 127 minut | 18 | thriller
Režie: Antoine Fuqua
Hrají: Denzel Washington, Marton Csokas, Chloë Grace Moretz, David Harbour, Bill Pullman

Neděle 7. června 2015, 20:00 hod.


JAK VYCVIČIT DRAKA 2 (How to Train Your Dragon 2)

V animovaném dobrodružství Jak vycvičit draka (2010) se patnáctiletý Škyťák skamarádil s drakem Bezzubkou, kterého zdárně vycvičil. Náčelníka Kliďase a ostatní Vikingy na ostrově Blp přesvědčil o tom, že draci jsou přátelské bytosti. Po pěti letech jsou na ostrově oblíbeným sportem dračí závody. Dvacetiletý mladík spolu s Bezzubkou však raději mapují neznámá území. Jednoho dne narazí na lovce draků a zjistí, že mocichtivý Drago chystá válku. Při hledání jeho tábora se setká se svou pohřešovanou matkou, která ho vezme do obří jeskyně. Vypukne konflikt s Dragem, který má na své straně obřího alfa draka.

2014 | 98 minut | All | animovaná fantasy
Režie: Dean DeBlois

Neděle 14. června 2015, 20:00 hod.


22 JUMP STREET

V pokračování úspěšné kriminální komedie 21 Jump Street jde znovu o pátrání po drogovém dealerovi, který tentokrát působí na vysoké škole. Po zpackané akci v přístavu, kdy policistům Jenkovi a Schmidtovi uteče gangster zvaný Duch, pošle kapitán Dickson své podřízené na místní univerzitu. Droga why-phy tu způsobila smrt jedné studentky. Ostřílení parťáci se jako čerství vysokoškoláci nastěhují na kolej a nenápadně pátrají po dealerovi nebezpečné látky. Jenko se přitom spřátelí s obráncem místního fotbalového týmu, Schmidt se sblíží se spolužačkou Mayou. Nové známosti však způsobí mezi dvojicí dočasnou roztržku.

2014 | 107 minut | 12 | akční komedie
Režie: Phil Lord, Christopher Miller
Hrají: Jonah Hill, Channing Tatum, Peter Stormare, Ice Cube, Amber Stevens

Neděle 21. června 2015, 20:00 hod.


300: VZESTUP ŘÍŠE (300: Rise of an Empire)

Prolog akční podívané – inspirované komiksem Franka Millera – se vrací k porážce perského vojska u Marathonu v roce 490 př. n. l. Protagonistou nového vyprávění je Athéňan Themistoklés, který jako vojevůdce pochopí, že převaha Řecka proti Peršanům spočívá v dominanci na moři a ve sjednocení městských států. Jeho protivnicí v čele perského loďstva je nelítostná Artemísie. Vypravěčkou příběhu je spartská královna Gorgó, vdova po králi Leónidásovi... Drsná podívaná na téma obrany demokracie kombinuje hereckou akci s trikovou metodou využívající takzvaného „modrého pozadí“.

2013 | 98 minut | 18 | historický komiks
Režie: Noam Murro
Hrají: Sullivan Stapleton, Eva Green, Lena Headey, Hans Matheson, Rodrigo Santoro

Neděle 28. června 2015, 20:00 hod.



Nenechte si ujít:

PENNY DREADFUL II.

Druhá řada zpracování hrůzostrašných povídek vydávaných v dobovém Londýně, jehož titul je odvozen od faktu, že jeden výtisk stál jednu penny. Každý týden čekali dychtiví čtenáři na příběhy o Frankensteinovi, Dorianu Grayovi, či Drákulovi. Děsivé příběhy jsou obestřeny temným prostředím viktoriánské metropole. Na sklonku 19. století, v době velkolepých technologických a vědeckých experimentů jsou postavy příběhů poháněny fatální zvědavostí. Některé jsou pohlceny světem nových objevů, jiné testují hranice vlastního života a smrti.

2015 | 60 minut | 18 | horor
Režie: James Hawes
Hrají: Josh Hartnett, Eva Green, Timothy Dalton, Helen McCrory, Reeve Carney

Úterý 2. června 2015, 21:00 hod. a každé další úterý, vždy ve 21:00 hod.


HRÁČI (Ballers)

Ústřední postavou úsměvného průhledu do osudů současných i bývalých hráčů amerického fotbalu je bývalý šampión Spencer Strasmore (Dwayne Johnson). K dalším důležitým figurám vyprávění patří jiná bývalá hvězda Charles, který hledá nové uplatnění. Osazenstvo zpestřuje finanční poradce Joe, agent špičkových sportovců Jason a profesionální fotbalista Vernon, pro něhož je v životě nejdůležitější rodina. Milostnou linku zosobňuje sportovní reportérka Stephanie, která je do Spencera zahleděná... Seriál lze sledovat souběžně s jeho uváděním v USA, tedy v noci z neděle na pondělí v časných ranních hodinách.

2015 | 30 minut | 15 | komediální seriál
Režie: Peter Berg
Hrají: Dwayne Johnson, Omar Benson Miller, John David Washington, Rob Corddry, Taylor Cole

Pondělí 23. června, 21:00 hod. a každé další pondělí, vždy ve 21:00 hod.


KRIZE (The Brink)

Nový, černě humorný seriál z produkce HBO zkoumá důsledky geopolitického konfliktu a jeho dopady na tři rozdílné muže. Prvním je americký ministr zahraničí Larson (Tim Robbins), druhým řadový úředník téhož rezortu Talbott (Jack Black). Třetí klíčovou postavou je špičkový stíhací pilot vojenského námořnictva Zeke Tilson (Pablo Schreiber). Zmíněná trojice čelí všeobecnému chaosu a snaží se uchránit svět před třetí světovou válkou. Seriál lze sledovat souběžně s jeho vysíláním v USA, tedy v noci z neděle na pondělí v časných ranních hodinách.

2015 | 30 minut | 15 | komediální seriál
Režie. Jay Roach, Tim Robbins
Hrají: Tim Robbins, Jack Black, Pablo Schreiber, Aasif Mandvi, Maribeth Monroe

Pondělí 23. června, 21:30 hod. a každé další pondělí, vždy ve 21:30 hod.


O SUSAN SONTAGOVÉ (Regarding Susan Sontag)

Portrét Susan Sontagové (1933 – 2004), realizovaný v produkci HBO, nabízí průhled do života jedné z nejvlivnějších a nejprovokativnějších intelektuálek dvacátého století. Osud této bystré filmové kritičky, nonkonformní spisovatelky a přesvědčené feministky odhaluje prostřednictvím archivních materiálů i autentických výpovědí jejích přátel, kolegů a milenců. Výňatky z jejích úvah, jež zůstávají stále aktuální, zazní v podání herečky Patricie Clarkson.

2014 | 95 minut | 12 | dokumentární
Režie: Nancy D. Kates

Čtvrtek 11. června 2015, 21:40 hod.


MARVELOVSKÁ RENESANCE (Marvel Renaissance)

Francouzský dokument sonduje historii společnosti Marvel, které se v roce 1996 podařilo odvrátit hrozící bankrot. Díky nové obchodní strategii dosáhla během patnácti následujících let nebývalých úspěchů a vystoupala na vrchol ve sféře komiksových adaptací. Film nahlíží do osobností klíčových reprezentantů studia, jež se později stalo součástí impéria Walta Disneyho. Vystupují v něm mimo jiné režisér Louis Leterrier, či zakladatel Marvel Studios Avi Arad.

2014 | 52 minut | 12 | dokumentární
Režie: Philippe Roure, Philippe Guedj

Čtvrtek 18. června 2015, 22:20 hod.


MUŽI, ŽENY A DĚTI (Men, Women & Children)

Hořká komedie – přirovnávaná ke staršímu snímku Disconnect – kriticky zkoumá vliv internetu a videoher na komunitu současných teenagerů i na generaci jejich rodičů. Jedna ze zápletek vypráví o přehnaně starostlivé matce, která své dceři kontroluje profily na sociálních sítích. Jiné pásmo sonduje zvetšelý vztah manželského páru, který si na webu hledá nové sexuální partnery. Mozaiku o rubu konzumní společnosti propojuje hlas Emmy Thompson, jež toto sarkastické vyprávění komentuje.

2014 | 115 minut | 15 | hořká komedie
Režie: Jason Reitman
Hrají: Adam Sandler, Jennifer Garner, Rosemarie DeWitt, Judy Greer, Dean Norris

Sobota 6. června 2015, 20:00 hod.


HOUDINI

Dvoudílný televizní film rekonstruuje osud Harryho Houdiniho (1874 – 1926), světoznámého mága a mistra takzvané „eskapologie“, tedy spektakulárních útěků z uzavřených prostor. Přistěhovalec z východní Evropy, který se ve skutečnosti jmenoval Ehrich Weiss, začínal jako kouzelník v podřadné cirkusové show. Pod uměleckým jménem Houdini se zapletl do špionážních afér i do vášnivých konfliktů se spiritisty. Setkal se s největšími osobnostmi své éry: s americkým prezidentem, sirem Arthurem Conanem Doylem i s Rasputinem...

2014 | 2x 83 minut | 12 | životopisné drama
Režie: Uli Edel
Hrají: Adrien Brody, Kristen Connolly, Evan Jones, Tim Pigott-Smith, Tom Benedict Knight

Sobota 13. a 20. června 2015, 20:00 hod.


(NE)ZADANÍ (That Awkward Moment)

Americká romantická komedie, kterou debutoval Tom Gormican, vypráví o tenkých hranicích lehkovážných flirtů a skutečných citů. Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že rovněž zůstanou nezadaní. Jejich původní plán hledat si dívky na nezávazné postelové hrátky se však nečekaně zkomplikuje. První z mladíků potká sympatickou Ellie, přátelský vztah Daniela s Chelsea se začne měnit v lásku...

2014 | 91 minut | 15 | romantická komedie
Režie: Tom Gormican
Hrají: Zac Efron, Miles Teller, Michael B. Jordan, Imogen Poots, Mackenzie Davis

Sobota 27. června 2015, 20:00 hod.



Placený filmový kanál HBO vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách DIGI Slovakia, freeSAT, Magio TV, T-Home a Skylink na satelitech Thor 6 na pozici 0,8 st. západně, Amos 2 na pozici 4,0 st. západně a Astra 3B na pozici 23,5 stupňů východně. Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO a HBO HD, HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe,
připravila redakce satCentrum, 28. 5. 2015, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.05.2015 • Liga mistrů a její vrchol Final Four exkluzivně již tento víkend na Sport1 a Sport2
27.05.2015 • CS film TV uvádí Den s Vladimírem Menšíkem
27.05.2015 • Červnové filmové lahůdky na Cinemaxu
26.05.2015 • Objevujte v červnu přírodu na Nat Geo Wild
25.05.2015 • Červnové seriálové novinky na AXN, AXN Black a AXN White
25.05.2015 • Zajímavé cestování přesně pro vás

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist