Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 19:37:13   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Léto na stanicích skupiny Nova bude nabité filmovými a seriálovými hity

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 04.06.2015


Skupina Nova svým divákům připravila léto plné skvělých filmů a očekávaných seriálů. S premiérovými díly se představí například publicistický pořad plný zajímavostí Česko za zázraky a tajemstvím nebo český komediální seriál Sígři ve výslužbě. Populární seriály Ordinace v růžové zahradě 2, Ulice a Doktoři z Počátků vstupují v druhé polovině června do tradiční prázdninové pauzy.


Hlavní stanice TV Nova nabídne původní českou tvorbu v hlavním vysílacím čase celkem pětkrát týdně. Nejsledovanější seriál současnosti Policie Modrava sice uzavírá svou úspěšnou první řadu, ale milovníci kriminálních seriálů o napětí u obrazovek nepřijdou: Od 22. června se mohou těšit na prázdninové pondělky a středy, které budou patřit reprízám třetí řady Kriminálky Anděl. Fanoušci populárního sitcomu Comeback si od 2. července jistě nenechají ujít čtvrteční večery, kdy se budou v prime time vysílat hned dva díly za sebou. Hitem nedělního večera pak bude od 14. června očekávaná repríza legendárního seriálu Chalupáři. Ulici v době prázdnin nahradí původní seriál Gympl s.r.o.

Příznivci české kinematografie si přijdou na své každý pátek, kdy bude TV Nova prostor v hlavním vysílacím čase věnovat domácím filmovým hitům. Postupně se představí například oblíbený letní snímek Rafťáci, film podle scénáře Zdeňka Svěráka Vratné lahve, dva díly legendární komedie Dědictví a také snímky Donšajni, Medvídek, Bobule a další.

Milovníci zahraničních filmových trháků v létě na TV Nova také nepřijdou zkrátka. Úterní večery budou plné dobrodružství díky sérii filmů Krokodýl Dundee o svérázném australském lovci, o zábavu pro celou rodinu se postará i nezapomenutelný Harrison Ford jako Indiana Jones v kultovních snímcích z dílny režiséra Stevena Spielberga. Prázdninové soboty budou patřit kompletní osmidílné sérii velkofilmů o mladém čaroději Harrym Potterovi. V průběhu léta se diváci mohou těšit i na filmy Cesta do středu Země, Méďa Béďa a Ratatouille.

Na své si přijdou i všichni seriáloví fanoušci. Na TV Nova se představí nový americký krimiseriál Stalker, premiérové díly Námořní vyšetřovací služby XI a nová řada seriálu Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti XIV. Spoustu zábavy si diváci užijí u premiérového sitcomu Máma a seriálu Dva a půl chlapa XI a XII.


Tematické stanice skupiny Nova:

Nova Cinema

Oblíbená filmová stanice Nova Cinema svým divákům i v letošním létě na obrazovkách přinese řadu skvělých snímků. Fanoušci akčních filmů se mohou těšit na horrorové Síly temna nebo dobrodružného Hellboye. Milovníci romantiky si mohou vychutnat hvězdně obsazené romantické komedie: Middletonskou romanci s Andym Garciou, Něco jako láska s Ashtonem Kutcherem a komedii Poznáš, až to přijde? s oblíbenou Reese Witherspoon. Nabitý letní program doplní například drama Stevena Spielberga Válečný kůň, muzikálová komedie Rock of Ages, dobrodružný film Anakonda, animované filmy Rango a Divočina, sportovní drama Annapolis a kultovní western Tenkrát na Západě. Z českých filmů Nova Cinema odvysílá komedii Alice Nellis Výlet, Líbáš jako ďábel a Jak se krotí krokodýli z dílny režisérky Marie Poledňákové a komedii Doktor od jezera hrochů a pohádku Čertova nevěsta režiséra Zdeňka Trošky. V letním vysílacím schématu nebude chybět ani druhá premiérová řada oblíbeného seriálu Království.


FANDA

Stanice pro muže FANDA nabídne společně se stanicí NOVA Sport sportovním fanouškům přenosy nejprestižnějšího tenisového turnaje světa Wimbledonu. V průběhu léta bude FANDA pokračovat i ve vysílání dalších podniků Mistrovství světa v rallycrossu. Chybět nebudou ani seriály: premiérová devatenáctá řada seriálu Kobra 11, druhá řada seriálu Revoluce a nový seriál Lidé zítřka. Každou sobotu od 22 hodin se diváci mohou těšit na akční filmy.


SMÍCHOV

Stanice plná zábavy SMÍCHOV se od léta divákům představí v novém. Hlavní prostor v jejím vysílání dostanou oblíbené sitcomy, které si všichni milovníci zábavy budou moci vychutnávat v hlavním vysílacím čase hned sedmkrát týdně! Diváci se mohou těšit na populární série Dva a půl chlapa, Přátelé, Pravidla zasnoubení, Muži sobě, Zlatá sedmdesátá, Jsem do tebe blázen, Mike a Molly nebo Plný dům. Podvečerní animované pásmo Smíškové přinese dětem seriály KungFu Panda, Spongebob v kalhotách a Scooby –Doo.


TELKA

V létě nezůstane pozadu ani TELKA s tím nejlepším ze zlatého fondu zábavy televize Nova. Diváci si připomenou to nejpopulárnější z minulých ročníků Výměny manželek, chybět nebudou ani pravidelné Dobroty, Horoskopičiny, Čundrcountryshow nebo Zlatíčka se známými hosty – Petrem Rychlým, Janou Švandovou, Martinem Maxou a dalšími oblíbenými tvářemi. Program doplní unikátní záznamy přímých přenosů Českého Slavíka Mattoni z let 2008 až 2014 a od 21. června se na obrazovce každou neděli objeví seriál z právnického prostředí Světla pasáže. Přestože na hlavní stanici TV Nova vstupují seriály Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2 do prázdninové pauzy, na TELCE se mohou diváci na starší díly těšit každý všední den v jejich obvyklých časech.


NOVA Sport

Prémiová sportovní stanice NOVA Sport má pro své předplatitele připravený nabitý sportovní program. Diváci si užijí nejen napínavé okamžiky nejprestižnějšího tenisového turnaje světa Wimbledonu, ze kterého stanice přinese více než 60 utkání, ale také napínavé přímé přenosy ze seriálu MotoGP. Čeští fanoušci motorsportu si určitě nenechají ujít srpnovou Grand Prix České republiky na Masarykově okruhu v Brně, kde se představí nejen český závodník Karel Abraham, ale i legenda tohoto sportu Valentino Rossi nebo současný mistr světa Marc Márquez. Fanoušci golfu si mohou vychutnat jeden z čtyř nejslavnějších golfových turnajů světa The Open Championship, který se koná 16. - 19. července 2015 v Mekce tohoto sportu, skotském St. Andrews.


Internet:

VOYO

Uživatelé VOYO se mohou těšit na dávku filmových hitů. Koprodukční drama Kukuřičný ostrov, který byl v roce 2014 oceněn Křišťálovým glóbem na MFF v Karlových Varech, uvede VOYO již v prvním prázdninovém týdnu. Z dalších filmů, které VOYO divákům postupně představí, je třeba zmínit například Lásku na kari nebo akční drama Kniha přežití.


NOVA Plus

NOVA Plus v létě přináší exkluzivní online pořady vlastní výroby. Vedle dalších dílů již známých projektů jako jsou Maminy s rozumem, Hravě zdravě s moderátorkou Televizních novin Kristinou Kloubkovou, diskuzní pořadem Vaše téma či talkshow Na baru to bude dokument, který zaznamenává změnu pohlaví z muže na ženu. Během léta bude NOVA Plus také v novém dokumentu postupně připomínat jednotlivé ex-finalisty pěvecké soutěže SuperStar a prozradí, co dnes dělají.

I v létě přinese NOVA Plus každý měsíc třicet dílů oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě, navíc se mohou diváci těšit na exkluzivní videa a ukázky z nových, ještě neodvysílaných dílů seriálů Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2, ke kterým redakce také vybrala top díly a postupně divákům připomene nejdůležitější momenty uplynulé sezony. K výročí již deseti sezon seriálu Ulice spustí NOVA Plus speciál, který v sérii zkrácených jednotlivých epizod shrne nejdůležitější okamžiky první řady tohoto úspěšného seriálu. Každý den se mohou diváci těšit na nový díl.


TN.cz

TN.cz připravilo na léto pro své čtenáře více projektů, z nichž je třeba zmínit například Letní cyklospeciál, který přinese užitečné tipy pro cyklisty a představí nejlepší české cyklostezky. Dále se čtenáři mohou těšit na rady kde a za kolik bude možné nakoupit sezónní potraviny a jak je nejlépe zpracovat. Redakce postupně přinese přehledně zpracované informace o počasí ze zahraničních turistických destinací včetně aktualit z nejnavštěvovanějších míst a v neposlední řadě zavede čtenáře na chalupy a dovolené našich politiků.

Zdroj: ATO – Mediaresearch


Anna Suchá, Corporate PR Manager, 4. 6. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.06.2015 • V pondělí na ČT art uvidíme vystoupení Andrea Bocelliho na milánském Expo 2015
03.06.2015 • Búrlivé víno a Kredenc jasnými víťazmi pondelkového večera!
03.06.2015 • Druhý život Mistra Jana Husa - nový populárně-vzdělávací cyklus na ČT2
02.06.2015 • Cestu do Hollywoodu mu otevřela Jessii a zavřela srpnová invaze - král komedií a pohádek Václav Vorlíček slaví 85!
01.06.2015 • Show Jana Krause – 3. 6. 2015
29.05.2015 • Vyčerpaná země tématem dalšího Fokusu Václava Moravce

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist