TV Nova promuje Wimbledon kampaní Dostane se vám pod kůži!
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 12.06.2015
Od soboty 13. června přichází TV Nova s novou kampaní pro televizní promo k přenosům z Wimbledonu – jedné z programových priorit skupiny na začátku léta. Série tří točených spotů je složena z krátkých příběhů, které v nadsázce komentují vášeň a zaujetí fanoušků pro bílý sport na zeleném trávníku při nejslavnějším tenisovém turnaji světa.


„Celá kampaň pro Wimbledon je tento rok založena nejen na sérii, dle mého povedených a vtipných spotů, ale rozvíjí ji i další 3D grafické elementy v duchu nového On-Air proma TV Nova, který jsme uvedli na obrazovky před měsícem a řada dalších formátů, které se objeví ve vysílání Sportovních novin, Snídaně a na stanici Nova Sport. Fandíme Wimbledonu a našim tenistům na tomto skvělém turnaji a chceme naši přízeň přenést také na naše diváky,“ uvedl Alan Záruba, kreativní ředitel Nova Group.

Kampaň vznikla jako interní projekt v oddělení kreativy TV Nova pod vedením Jana Petrase, senior promo producera stanice Nova Sport a režiséra spotů Lukáše Hrdého. Spoluatory scénáře jsou Petr Hrubec a Ondřej Novák.

Wimbledon 2015 vypukne už 29. 6. a vyvrcholí 12. 7. Program zahrnuje soutěže mužské i ženské dvouhry, mužskou, ženskou a smíšenou čtyřhru, soutěže juniorů, legend a vozíčkářů. Skupina Nova bude nejstarší a nejslavnější tenisový turnaj na světě vysílat exkluzivně především na stanici NOVA Sport a přes službu VOYO.


Anna Suchá, Corporate PR Manager, 12. 6. 2015

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21868/tv-nova-promuje-wimbledon-kampani-dostane-se-vam-pod-kuzi/