Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 02:18:17   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Televize Barrandov má za sebou rekordní víkend i týden

  Autor: TV Barrandov , e-mail: info@barrandov.tv Přidané: 16.06.2015


Nejlepší víkend od začátku roku má za sebou TV Barrandov. V neděli večer přilákala ke svým obrazovkám až 305 tisíc dospělých diváků, čímž dosáhla share 8,42 %, a stala se tak v průběhu vysílání hlavního večerního programu komerční dvojkou na trhu. Nadprůměrně se v průběhu celého dne dařilo celé Skupině Barrandov, v celodenním podílu na sledovanosti si v cílové skupině 15+ připsala rekordní osmiprocentní podíl*, přičemž TV Barrandov dosáhla share 7,05 %!


Skupina zaznamenala také týdenní nárůst. Polepšila si více než konkurence a zakotvila na průměrné hodnotě 5,7 % shr, to je o 0,74 procentního bodu více než v minulém týdnu a nejvíce od počátku roku 2015.

Průměrný týdenní podíl samotné TV Barrandov rostl počtvrté za sebou na hodnotu 4,84 %, což je nejvyšší od poloviny ledna. Na tomto úspěchu stanice se výrazně zasadila stabilní či mírně rostoucí sledovanost pořadů vlastní tvorby Soudkyně Barbara, Česká tajenka, Sejdeme se na Cibulce, Nikdo není perfektní, Neuvěřitelný týden, Barrandovská Sedmička, Vtip za stovku, Exkluziv Kateřiny Brožové, Naše zprávy a zejména pak pondělní zábavný pořad Kurňa, co to je, který sledovalo 266 tisíc dospělých diváků a sobotní Cibulkova zábavná tajenka, již hádalo 239 tisíc diváků (8,19 % shr).

Vysokou sledovanost vykázal také nedělní americký thriller Kolébka plná lží, který si nenechalo ujít 305 tisíc diváků i nedělní epizody ze seriálu Zákon a pořádek se 242 000 diváky v CS 15+.

Share TV stanice KINO Barrandov dosáhl 0,65 %, což je dosud nejlepší hodnota od počátku vysílání v dubnu 2015. Druhé nejlepší hodnoty od svého startu dosáhla rovněž stanice Barrandov PLUS.

"Radost nám stabilně přináší také nový seriál Soudkyně Barbara, jehož výkon v podvečerech všedních dní je nebývalý a nadále posiluje. Z původních devadesáti pěti tisícového publika se v průběhu jediného měsíce vyhoupl na 123 000 diváků, roste i jeho podíl, a sice z 6,29 % na 7,46 %. Daří se i České tajence, která posiluje v odpoledním čase na podíl 5,7 %, jakož i jejímu speciálu Cibulkova zábavná tajenka s podílem 8,2 %," komentuje úspěchy posledních týdnů generální ředitelka Skupiny Barrandov, Ing. Marcela Hrdá.

"Rekordní sledovanost neděle i celotýdenní podíl potvrzují stoupající trend celé Skupiny Barrandov, ve kterém se odráží výroba kvalitního obsahu vlastní tvorby i zajímavý a unikátní obsah filmové knihovny našeho partnera pro akviziční tvorbu, společnosti SPI International. I nadále budeme přinášet divákům televizní obsah, který je zaujme a ve kterém objeví nové a neotřelé věci i příběhy," uzavírá pohled na uplynulé dny předseda představenstva společností Barrandov Televizní Studio a Empresa Media, Mgr. Jaromír Soukup.


TV Barrandov, 15. 6. 2015



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.06.2015 • TV Nova odvysílá studentskou Noc filmových nadějí
16.06.2015 • Fotbalové mistrovství Evropy odvysílá Česká televize i do Indie, Thajska či Kanady
12.06.2015 • Česká a americká stopa Jiřího Voskovce na ČT art
12.06.2015 • TV Nova promuje Wimbledon kampaní Dostane se vám pod kůži!
11.06.2015 • Prima v létě uvede premiéru výpravného seriálu BBC Tři mušketýři, oblíbenou českou zábavu i zahraniční premiéry
09.06.2015 • Prima COOL dosáhla letošních nejlepších týdenních čísel, o víkendu rekordní od ledna 2014

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist