Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 17:01:51   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nenechte si ujít: Temný případ II., 1. díl - ve volném vysílání HBO v pondělí 22. 6. ve 20:00 hod.!

  Autor: HBO Europe/satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 16.06.2015


Pro fanoušky originální tvorby HBO, připravila společnost HBO Europe tradiční volné vysílání placeného satelitního a kabelového kanálu HBO, bez nutnosti mít filmový kanál předplacený. Doba volného šíření 1. dílu druhé série Temný případ (True Detective season) na programu HBO/HBO HD bude přesně od 20.00 do 22.00 hodin v pondělí 22. 6. 2015. Navíc na HBO GO budou volně bez registrace k dispozici první díly seriálů Temný případ II., Krize a Hráči, už od 03:00 hod., taktéž v pondělí 22. 6. 2015.


Druhá řada seriálu Temný případ (True Detective season) z produkce HBO se točí kolem bizarní vraždy, k níž došlo ve zdevastovaném kalifornském městě prosáklém zločinem a korupcí. V hlavních rolích se představí Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams a Taylor Kitsch.

Trailer je k vidění zde: https://youtu.be/Q4uxGbhO4ag

Premiéra na HBO a HBO GO proběhne současně s americkou premiérou, tj. v pondělí 22. 6. v 03:00 hod. nebo ve 20:00 hod., následující díly pak každé další pondělí, vždy ve 20:00 hod.


Temný případ se vrací na HBO s novou kauzou i novým hereckým obsazením. Bizarní vražda svede dohromady tři policisty a kriminálníka, kteří se ve snaze najít pravdu a spásu musejí vymotat z pavučiny konspirace a zrady, jež se odvíjí na pozadí vyprahlé kalifornské divočiny. Colin Farrell ztvární postavu kompromitovaného detektiva Raye Velcora z fiktivního průmyslového městečka Vinci v LA. Vince Vaughn se představí v roli zločince Franka Semyona, jemuž hrozí, že přijde o plody své celoživotní práce poté, co se jeho pokus o poctivé podnikání zvrtne kvůli vraždě obchodního partnera. Pokud jde o korupční praktiky, nejbližším spojencem Franka je jeho morálně rozpolcená žena Jordan (Kelly Reillyová). Rachel McAdamsová hraje šerifku Ani Bezzeridesovou, jež se často staví proti systému, který zastupuje. Ve hře je také válečný veterán a důstojník kalifornské dálniční hlídky Paul Woodrugh v podání Taylora Kitsche, jehož plánovaná dovolená je kvůli vypuklému skandálu odložena poté, co objeví místo činu, které spustí vyšetřování čítající tři skupiny pro vymáhání práva, několik kriminálních konspirací a miliardu dolarů.

Temný případ je sofistikované, ohromující drama pro dospělé, které představuje zlomový hit v originální produkci HBO. První řada byla diváky i kritiky oceňována pro svůj podmanivý příběh a skvělé herecké výkony v podání Matthewa McConaugheye a Woodyho Harrelsona, kteří si za ně odnesli několik cen. Stejně jako v případě předchozí řady se i v novém pokračování této temné antologie mohou diváci těšit na hvězdné obsazení a složitý děj plný zvratů, který se bude odehrávat jak na území celého státu, tak i v prohnilém podsvětí fiktivního města Vinci na území LA.

Silné herecké obsazení plné hvězd. Colin Farrell je držitelem Zlatého glóbu za výkon ve snímku V Bruggách. Na svém kontě má i role ve filmech Minority Report, Miami Vice a Test. Vince Vaughn zazářil v mnoha filmových hitech, mezi něž patří například Nesvatbovi, Mládí v trapu, Rozchod a Stážisti. Rachel McAdamsová ztvárnila hlavní role ve filmech Půlnoc v Paříži, Sherlock Holmes, Zakletý v čase a Lásky čas. Taylor Kitsch se poprvé proslavil v televizním pořadu Friday Night Lights, po němž natočil filmy jako John Carter: Mezi dvěma světy a Stejná srdce z produkce HBO. Ve vedlejších rolích uvidíme Lolitu Davidovichovou (Kainova výchova), Jamese Fraina (True Blood: Pravá krev), W. Earla Browna (Deadwood), Davida Morseho (Treme) a Ricka Springfielda.

Temný případ získal dvanáct nominací na prestižní ocenění Emmy® a několik dalších cen.

Tvůrcem seriálu je Nic Pizzolatto, který je zároveň autorem scénáře; výkonnými producenty jsou Nic Pizzolatto, Steve Golin a Scott Stephens; producentkou je Aida Rodgersová.

Trailer: https://youtu.be/1XbuHq4j4Xs

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt2356777/?ref_=nv_sr_1



Navíc na HBO GO budou volně bez registrace k dispozici první díly seriálů Temný případ II., Krize a Hráči, už od 03:00 hod., taktéž v pondělí 22. 6. 2015:


Zcela novým titulem je komediální seriál z prostředí profesionálního amerického fotbalu - Hráči (Ballers) s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli. Trailer je zde: https://youtu.be/Kb7UnMkQliA

Premiéra na HBO a HBO GO bude současně s americkou premiérou, v pondělí 22. 6. v 04:00 hod. nebo ve 21:00 hod.


Do třetice HBO nabídne satirickou komedii Krize (The Brink), ve které tři poněkud zoufalí muži řeší geopolitickou krizi. V hlavních rolích: Jack Black, Tim Robbins a Pablo Schreiber. Trailer: https://youtu.be/Ne8GPPvXBA0

Premiéra na HBO a HBO GO bude současně s americkou premiérou, tj. v pondělí 22. 6. ve 4:30 hod. nebo ve 21:30 hod.


Placený filmový kanál HBO vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách DIGI Slovakia, freeSAT, Magio TV, T-Home a Skylink na satelitech Thor 6 na pozici 0,8 st. západně, Amos 2 na pozici 4,0 st. západně a Astra 3B na pozici 23,5 stupňů východně. Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Služba HBO Go je dostupná prostřednictvím internetového, wifi nebo mobilního připojení. Umožňuje přístup k bohaté nabídce filmů, seriálů a dokumentů včetně pořadů z originální produkce HBO. Většina z tisícovky dostupných pořadů je každý týden aktualizována, nejoblíbenější pořady jsou součástí stálé nabídky. Více na internetových stránkách www.hbogo.cz.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na webu satCentrum v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 16. 6. 2015, všechny časové údaje v SELČ (GMT + 2 hod.).






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.06.2015 • Skupina Nova z letošního Wimbledonu pokryje až šest zápasů najednou!
15.06.2015 • Dvojitý pohled na Kubu
15.06.2015 • CS film TV nabídne o prázdninách pohádkové léto
14.06.2015 • Dobře namíchaný dokumentární mix na Prima ZOOM ve 25. týdnu
13.06.2015 • TV tipy Universal Channel ve 25. týdnu
12.06.2015 • Discovery Science podpoří Asteroid Day. Abychom neskončili jako dinosauři

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist