Skupina Nova z letošního Wimbledonu pokryje až šest zápasů najednou!
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 16.06.2015
Na konci června startuje nejslavnější tenisový turnaj planety, legendární Wimbledon, a skupina Nova divákům nabídne obrovskou porci přímých přenosů. Turnaj začíná v pondělí 29. června a vyvrcholí v neděli 12. července. V rámci turnaje na diváky čeká speciál s dvojnásobnou wimbledonskou vítězkou Petrou Kvitovou.


Programová kampaň k Wimbledonu startuje už tuto středu 17. června. Nova připravuje speciální wimbledonské Sportovní noviny, které bude s Innou Puhajkovou moderovat nečekaný host. Ještě ten večer pak NOVA Sport ve 21:45 odvysílá Wimbledonský speciál – exkluzivní rozhovor s Petrou Kvitovou. Dvojnásobná wimbledonská vítězka v něm promluví o svých triumfech, významu Wimbledonu pro její kariéru, o šancích v letošním ročníku a prozradí i věci ze zákulisí slavného turnaje.

„Pro Petru to byla zajímavá zkušenost. Byla naprosto uvolněná, ve skvělé náladě a natáčení probíhalo jako po másle,“ uvádí Petr Horák, ředitel sekce nových projektů. “Do začátku turnaje dále nabídneme reportáže o Wimbledonu ve Sportovních novinách, českých hráčích či zajímavostech. V neděli 28. června kampaň vyvrcholí dvěma dalšími speciály na NOVA Sport. Prvním bude sestřih nejzajímavějších momentů z Wimbledonu 2014 a druhý pořad o tom, co diváky čeká v letošním ročníku,” doplňuje.

Během samotného turnaje pak skupina Nova chystá nejobsáhlejší seriál přímých přenosů, jaký kdy divákům při Wimbledonu zprostředkovala. “NOVA Sport a FANDA nabídnou standartní komentované přenosy. To ale není zdaleka všechno. Ty nabídne i internetová služba VOYO, kde kromě nich souběžně poběží stream z dalších 4 kurtů. Divákům by tak opravdu nemělo uniknout nic důležitého,” uvádí Petr Horák.


Anna Suchá, Corporate PR Manager, TV Nova, 16. 6. 2015


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21882/skupina-nova-z-letosniho-wimbledonu-pokryje-az-sest-zapasu-najednou/