Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 08:52:28   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

AXOCOM: JOJ Group expanduje, investuje do filmového kanálu v Česku a na Slovensku

  Autor: AXOCOM , e-mail: info@axocom.net Přidané: 17.06.2015


Slovenská televizní skupina JOJ Group expanduje. K dosavadním šesti televizním kanálům přidává další, tentokrát filmový. JOJ Cinema vysílá jak na Slovensku, tak v Česku. Na obou trzích ji zastoupí distribuční společnost AXOCOM. JOJ Cinema spustila vysílání v pondělí 15. června.


„Poptávka po kvalitní televizní zábavě je obrovská a u filmových kanálů to platí obzvlášť. Navíc filmy dlouhodobě patří mezi největší taháky diváckých preferencí. Spuštění vysílání je již od začátku v nabídce Skylinku, CentroNetu a Antik Telecomu, přičemž v jednání jsou i všichni ostatní čeští a slovenští operátoři,“ komentovala ředitelka společnosti AXOCOM Erika Luzsicza.

Co JOJ Cinema přinese? Kanál se pyšní jedinečnou nabídkou filmů, očekávat je možné Film týdne a rovněž Film měsíce. V obou případech půjde o televizní premiéry současných kinohitů. Spuštění vysílání bude rovnou s českým dabingem, filmy jsou vysílány bez přerušení reklamou v HD i SD rozlišení.

Slovenská JOJ Group je silným mediálním hráčem. Skupině však doposud chyběl vlastní čistě filmový kanál. Luzsicza k tomu doplňuje: „O potenciálu tohoto kanálu svědčí fakt, že JOJ Group investuje do placeného filmového kanálu a rozšiřuje svoji nabídku jako jeden z mála lokálních hráčů mezi existujícími mezinárodními mediálními společnostmi.“

Kanál lze naladit prostřednictvím satelitu Astra nebo přes optickou síť NIX v ČR a na Slovensku přes SITEL a SIX. „Přes devadesát procent videotéky budou tvořit filmy natočené od roku 2010. Navíc JOJ Cinema kromě kvalitního programu může rovněž nabídnout odpovídající divácký komfort, protože operátorům můžeme poskytnut práva na distribuci filmového kanálu v rámci OTT služeb, které jsou stále vyhledávanější,“ potvrdila marketingová ředitelka JOJ Group Ivana Semjanová.

Mediální a distribuční společnost AXOCOM spoluprací s JOJ Group rozšiřuje portfolio zastupovaných kanálů. Po nabídce specializovaných stanic pro děti (skupina kanálů Nickelodeon), hudebních stanic řady VH1 a MTV, širokého spektra dokumentárních stanic jako například History či Crime + Investigation a další, milovníky rybaření a lovu prostřednictvím Fishing and Hunting, nebo kulinářské Mňam TV, lechtivým obsahem na Hustler TV, přichází právě s filmovým kanálem, tedy JOJ Cinema.


O AXOCOMu:

Společnost AXOCOM nabízí kompletní servis v oblasti televizního a video obsahu a mobilních aplikací v regionu střední a východní Evropy. Jejím cílem je pomoci klientům uvést na trh své produkty a služby, ať už jde o produkci a výrobu konkrétního video obsahu či stanovení kompletní programové skladby, její lokalizaci v regionu či vývoje chytrých aplikací. Mezi naše dlouhodobé klienty patří například společnost Viacom, která patří mezi globální lídry v oblasti televizního obsahu a vysílání. AXOCOM pro Viacom uvedla v České republice a na Slovensku kompletní programovou nabídku kanálů MTV, VH1 a Nickelodeon. V současnosti tyto značky nadále marketingově podporuje a supervizuje. Součástí portfolia AXOCOMu jsou i specializované kanály Fishing and Hunting a kanály z nabídky English Club TV. Součástí našeho portfolia je i britská mediální společnost A + E Networks, za kterou AXOCOM pro Českou republiku a Slovensko distribuuje kanály HISTORY a Crime + Investigation. Součástí nabídky je i první ryze český kanál zaměřený na vaření a zdravý životní styl Mňam TV společnosti CE Media, balíček kanálů Hustler TV s obsahem pro dospělé skupiny Sapphire Media nebo například novinka mediální skupiny JOJ Group filmový kanál JOJ Cinema.


O JOJ Group:

JOJ Group je druhým největším komerčním hráčem na slovenském televizním trhu. Od svého vzniku v roce 2002 již mnohokrát ovlivnila vývoj mediálního trhu na Slovensku a během své existence získala image úspěšného televizního trendsettera. Do jejího portfolia patří TV stanice JOJ, Plus, Wau, Senzi, RiK, Ťuki TV a nejnověji i JOJ Cinema. Diváci dnes TV JOJ vnímají jako dravou a dynamickou televizi, která se nebojí experimentovat. Je moderní, protože nežije z minulosti, přináší stále nové programové formáty, kreativní projekty a vždy originální obsah. JOJka je vnímána jako inovativní televize z hlediska technologií, protože využívá nová média a digitální platformy. Tím vším zároveň dokazuje, že chce být vždy v první řadě viditelně blízká svým divákům (zdroj: GfK, Brand Study, 2014 - 2015).


Tomáš Holý, AXOCOM



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.06.2015 • Nový program stanice Deutsche Welle dnes zahájil vysílání
17.06.2015 • Gumor a Babaj TV opět na satelitu Amos 3
15.06.2015 • JOJ Cinema – nový filmový kanál v nabídce Skylinku
14.06.2015 • Comedy Arkhi volně z družice Eutelsat 36B
11.06.2015 • Fast Lap na demokanálu UHD z družice Astra 1L
06.06.2015 • Finále Ligy mistrů v Ultra HD na družici Astra 1L

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist