Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 17:09:15   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

UPC uvádza novú ponuku služieb pre živnostníkov a malé firmy

  Autor: UPC Broadband Slovakia , e-mail: upc@upc.sk Přidané: 29.06.2015


Spoločnosť UPC, najväčší káblový operátor na Slovensku, uvádza od 1. júla novú ponuku biznis služieb určených pre živnostníkov a malé firmy. Prednosťou novej biznis ponuky, ktorá sa vzťahuje na všetky televízne, internetové a telefónne služby, je široká škála produktov obohatených o prémiové prvky, kvalitné technické parametre a výhodné ceny.


Nová ponuka pre živnostníkov a malé firmy prináša pod názvom Office celý rad nových služieb vo variantoch S, M, L a XL, vrátane najrýchlejšieho UPC internetu s rýchlosťou sťahovania dát až do 400 Mbit/s.

„Spoločnosť UPC prostredníctvom biznis služieb Office ponúka jednoduché, stabilné a cenovo výhodné riešenia pre živnostníkov a malé firmy. Môžu sa spoľahnúť na vysokokapacitnú optickú sieť a garantovanú úroveň služieb spoločnosti UPC, ktorá svojimi progresívnymi technickými parametrami a prístupmi sústavne zvyšuje štandard poskytovaných služieb. Medzi hlavné výhody UPC Biznis ponuky patrí okrem uvedeného aj sústavný technický dohľad nad sieťou, zákaznícka Premium Line podpora, ale taktiež odborné poradenstvo a technické konzultácie,“ uviedol Martin Miller, generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA.


Office Internet: Zákazníci si od 1. júla môžu vybrať spomedzi štyroch služieb dátovo nelimitovaného internetového pripojenia, ktoré sú šité na mieru pre živnostníkov a malých podnikateľov. Každý zákazník Office Internetu má okrem vysokých rýchlostí a stabilného internetového pripojenia taktiež možnosť prenájmu WiFi routra so statickou IP adresou za cenu len 3 € s DPH mesačne, ako i ochranu počítača SmartGuard.

Office Internet	downstream	upstream	SmartGuard	cena s DPH v Eur
S 60 Mbit/s 6 Mbit/s  ANO 15
M 120 Mbit/s 12 Mbit/s  ANO 25
L 250 Mbit/s 25 Mbit/s  ANO 35
XL 400 Mbit/s 30 Mbit/s  ANO 40


Office TV: Takmer 160 televíznych staníc všetkých žánrov, vrátane 26 programov v HD kvalite, ponúka v troch balíčkoch služba Office TV. Užívateľský komfort zo sledovania televízie zvyšuje množstvo užitočných funkcií, ako je elektronický programový sprievodca, zastavenie programu, výber jazykovej verzie atď. S každým balíčkom Office TV zákazník teraz získava v cene mesačného paušálu aj mobilnú televíziu Horizon Go, ktorá prostredníctvom internetového pripojenia umožňuje sledovať viac ako 60 staníc kedykoľvek a kdekoľvek na Slovensku.

Office TV	počet TV staníc	počet HD staníc 	Horizon Go	cena s DPH v Eur
S 46 6  ANO 15
M 123 20  ANO 25
L 157 26  ANO 40


Office Telefón: S cenou už od 5 Eur mesačne ponúka spoľahlivé a komfortné profesionálne hlasové služby, volania do všetkých sietí a zahraničných destinácií v cene paušálu alebo za vynikajúce ceny, ako aj neobmedzené bezplatné volania v sieti UPC.

Office Telefón	voľné minúty	bezplatné volania v sieti UPC	cena s DPH v Eur
S NIE  ANO 5
M 250  ANO 15
L 500  ANO 25
XL neobmedzene ANO 40


Balíky služieb: UPC biznis ponúka vo variantoch S, M, L a XL taktiež balíky televíznych, internetových a telefónnych služieb. Výhodou pri voľbe balíčkov je zľava 10 percent z ceny jednotlivých služieb, ktorú zákazník získa pri kombinácii dvoch ľubovoľných služieb, alebo zľava 20 percent z ceny pri kombinácii troch ľubovoľných služieb.


UPC Biznis predstavuje B2B (Business to Business) divíziu služeb spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA, ktorá zabezpečuje jednoduché a komfortné riešenia živnostníkov a malé firmy, ale aj sofistikované dátové a hlasové, či komplexné riešenia pre developerské a investičné spoločnosti. K dispozícii má rozsiahlu technickú platformu, ktorá sa opiera o vlastnú chrbticoú optickú sieť. Spoločnosť UPC BROABAND SLOVAKIA patrí medzi najväčších poskytovateľov televíznych, internetových a telefónnych služieb v Slovenskej republike, ktoré sú dostupné pre obyvateľov v 43 mestách.

Podrobnejšie informácie o službách UPC Biznis získate taktiež na stránke webe biznis.upc.sk, telefonicky na UPC Biznis 02 / 20 777 000 v pracovných dňoch od 9:00 do 18:00, alebo osobne na zákazníckych strediskách spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA.


Jaroslav Kolár, hovorca, UPC BROADBAND SLOVAKIA, 29. 6. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.06.2015 • UPC triple play služby od 5. júna už aj v Nitre
31.03.2015 • Spoločnosť SATRO zaraďuje stanicu Nat Geo Wild HD
10.03.2015 • UPC zaraďuje do ponuky SPORT1 HD
10.03.2015 • Telekom prináša zákazníkom digitálnej televízie Magio nové kanály
02.12.2014 • SATRO uvádza službu HBO GO
29.10.2014 • CET 21 a UPC podepsaly dohodu o spolupráci. NOVA Sport se vrací do nabídky UPC

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist