Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 00:36:14   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Táta na plný úvazek

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 01.07.2015



Maminky malých dětí moc dobře vědí, že termín mateřská dovolená je spíš nadsázka. Co se stane, když dvě z nich předají děti i domácnost svým manželům a vyrazí na týdenní dámskou jízdu do lázní? To uvidíte v novém pořadu FTV Prima Táta na plný úvazek už ve čtvrtek 2. července.


Zatímco Radka má pět dětí, Pavla dvě, ale jejich rodina se za pár měsíců rozroste o dalšího potomka. Každá z nich zatím opustila svou rodinu tak maximálně na jednu noc. A teď je čeká týden, o jakém se ani jedné z nich nesnilo. Kamarádky se nechají rozmazlovat ve wellness centru. Má to ovšem jednu podmínku – budou bez mobilu a bez přístupu na internet, takže nebudou mít žádné informace o tom, co se doma děje.

Pavla (30) a Honza (30) Mňukovi jsou spolu 5 let. Bydlí v rodinném domku v Třebešově u Rychnova nad Kněžnou a starají se spolu o sedmiletého Kubu, kterého má Pavla z předchozího vztahu, a o tříletého Tobiáše. Právě s ním bude mít Honza velký problém, protože chlapeček je na maminku hodně fixovaný. Honza ale nemá moc velkou autoritu ani u staršího Kuby. Možná je to tím, že doma má na povel všechno maminka Pavla, zatímco Honza hodně pracuje, aby rodinu zabezpečil, takže netráví s dětmi moc času. Svůj vztah k dětem by rád změnil, proto se také do pořadu přihlásil. Kluky tak bude čekat úplně první noc bez maminky a Honza bude postavený před spoustu úkolů, které bude muset zvládnout poprvé v životě. Například umýt klukům hlavu nebo uvařit kuře na paprice.

Radka (33) a Petr (35) Šustkovi jsou spolu 10 let a mají 5 dětí. Sedmiletou Lauru, pětiletou Agátu, tříletého Samuela a půlroční dvojčata Klaudii a Amálku. Bydlí v domku v Černíkovicích také u Rychnova nad Kněžnou a i v této rodině je její hlavou přísná a důsledná maminka. Petr pracuje jako městský policista. Petrovým hlavním problémem bude zkoordinovat si všechno potřebné kolem dětí. Neví, jestli má dřív krmit dvojčata, nebo dohlédnout na to, aby si větší děti vyčistily zuby. Zjistíme taky, že nedokáže zapnout pračku, což je při tak velkém počtu dětí, které spotřebují hodně oblečení, dost zásadní problém. Ale Petr to všechno bere s humorem.

V obou domácnostech vládne zpočátku chaos, ale tatínci ho řeší po svém. Ke konci týdne se rozhodnou, že je čas na trochu zábavy. Petr pozve Honzu a další kamarády s dětmi na společnou grilovačku. Děti si užívají skákací hrad, chlapi sledují hokejový zápas a nestačí se divit, jak se potomci dohromady krásně zabaví. Ale hlídat děti není jen zábava. Najde si Honza nakonec cestu k Tobíkovi? A poradí si Petr se stávkující pračkou? A hlavně – zvládnou oba tatínkové uvést domácnost do původního, tedy uklizeného stavu?

Sledujte už ve čtvrtek 2. 7. na Primě.


Josef Ducký, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima, 1. 7. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.07.2015 • Děti budou o prázdninách studovat na institutu věd - projekt už ocenili i v Německu
01.07.2015 • Skupina Prima i jednotlivé její stanice na jaře rostly u mladých diváků, Prima COOL v červnu rekordní od září 2013
01.07.2015 • Art vyráží do světa, každý den navštíví jinou památku
01.07.2015 • Babovřesky 2 si opäť podmanili divákov televízie Markíza!
30.06.2015 • Prima ZOOM vám přiváží film Století Miroslava Zikmunda
30.06.2015 • SMÍCHOV v létě představí nový program a odlehčenou grafiku

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist