Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 12:25:30   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Nova má za sebou úspěšné seriálové jaro

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 02.07.2015


Hlavní seriálové pilíře televize Nova uzavřely velmi úspěšnou jarní sezonu. Hlavní hvězdou jara se stala zejména první řada kriminální série Policie Modrava. Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice si udržely své pozice nejsledovanějších dlouhodobých seriálů. S obrovskou odezvou na obrazovkách i na internetu se setkala i populární doku-reality show Výměna manželek.


Premiérové díly Policie Modrava sledovalo v průměru 41,46 % diváků v CS 15-54 u obrazovek, což z této kriminální série dělá nejúspěšnější seriálový projekt za poslední dva roky. V širší cílové skupině 4+ se na jednotlivé premiérové epizody dívalo dokonce 2,214 milionu diváků. Díky obrovské popularitě se série v hlavní roli se Soňou Norisovou jako kriminalistkou dočká pokračování.

Svou pozici dlouhodobě nejsledovanějšího seriálu současnosti si udržela i Ordinace v růžové zahradě 2, kterou na jaře sledovalo 35,30 % diváků v CS 15-54 u TV, na každý díl se průměrně dívalo 1,642 diváků starších čtyř let. „Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice za sebou mají už desátou sezonu a u diváků si stále udržují fenomenální popularitu. Všichni jejich fanoušci se mohou na podzim těšit na nové, napínavé dějové linky,“ říká Alex Ruzek, ředitelka sekce programu skupiny Nova. V podzimních dílech Ordinace na diváky čekají nové posily lékařského týmu a v Kamenici se také hned několikrát rozezní svatební zvony.

S oblíbeností u diváků nezůstává pozadu ani denní seriál Ulice. Hledání otce Adriany Peškové, vývoj vztahu Miriam s majorem Kadlecem a začleňování rodiny Maléřových do života v ulici průměrně sledovalo 39,05 % diváků 15-54 u televize. Jak si poradí Lumír se Světlanou s rodičovstvím a co udělají dva měsíce prázdnin se vztahem Terezy Jordánové a ženatého Romana, na to se diváci mohou těšit už na podzim.

Ve sledovanosti se dařilo také reality show Výměna manželek s průměrně 41,25% share 15-54. Osudy rodin z často velmi odlišných prostředí a jejich střetnutí vyvolaly velkou odezvu u televizních diváků i na internetu. TV Nova pořadem a následnými reportážemi upozornila na sociální problematiku v českých domácnostech. Na další zkušenosti maminek, které opustí svou rodinu a vyzkouší si strávit deset dní v novém prostředí, se diváci mohou těšit i v budoucnu.

Doktoři z Počátků a příběhy svérázných obyvatel malebné české vesničky se v jarní sezoně setkaly s průměrně 23,08% sledovaností u diváků 15-54. V dalším pokračování seriálu se diváci dozvědí, jak to dopadne se vztahem Mileny a Davida. Markétka pak dá velmi rázně najevo, že její postoj k životu v Americe není vůbec kladný a nechce se tam vracet a Lídu budou zase velmi trápit její vážné psychické problémy. Rozhodne se pro razantní krok?

Zdroj: ATO – Mediaresearch


Anna Suchá, Corporate PR Manager, 2. 7. 2015




  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.07.2015 • Mistr a kazatel - nový dokument České televize k šestistému výročí upálení Mistra Jana Husa
02.07.2015 • Včera se dařilo zpravodajství i premiérám na COOL: Teorii velkého třesku a maratonu Simpsonových!
02.07.2015 • Barbora Černošková s Filipem Tomsou uvedou přímý přenos ČT z Velehradu
02.07.2015 • Děti budou o prázdninách studovat na institutu věd - projekt už ocenili i v Německu
01.07.2015 • Skupina Prima i jednotlivé její stanice na jaře rostly u mladých diváků, Prima COOL v červnu rekordní od září 2013
01.07.2015 • Táta na plný úvazek

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist