Včera se dařilo zpravodajství i premiérám na COOL: Teorii velkého třesku a maratonu Simpsonových!
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 02.07.2015

Včerejší večer byl ve znamení úspěchů pro Zprávy FTV Prima a premiérové díly oblíbených seriálů Prima COOL Teorie velkého třesku a již třetím žlutým maratonem Simpsonových.


Hlavní zpravodajská relace TV Prima Zprávy FTV Prima zaujala téměř třetinu diváků starších patnácti let, když dosáhla hodnoty 31,41% podílu na sledovanosti, což je nejlepší výsledek od srpna 2014.

Další epizodu premiérové osmé řady Teorie velkého třesku s názvem Nedostatečnost baseballové průpravy si nenechalo ujít 8,03 % diváků starších patnácti let, čímž překonala rekord z června 2013.

Včera večer Prima COOL odvysílala již třetí maraton Simpsonových, tentokrát s premiérovými díly 26. řady. Nejexponovanějším dílem vzhledem k podílu na sledovanosti byla epizoda s názvem Vynálezce, jenž spadl z nebe, kterou zhlédlo 6,34 % diváků starších patnácti let. To je nejvyšší podíl na sledovanosti v rámci premiér tohoto pořadu na Prima COOL od července 2010.


Nikol Klevcovová, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima, 2. 7. 2015

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21970/vcera-se-darilo-zpravodajstvi-i-premieram-na-cool-teorii-velkeho-tresku-a-maratonu-simpsonovych/