Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 09:59:26   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Filmová JOJ Cinema přibyla do nabídky české O2 TV

  Autor: AXOCOM , e-mail: info@axocom.net Přidané: 03.07.2015



Vysílání nové filmové stanice JOJ Cinema nabízí českým divákům od července také společnosti O2 Czech Republic. Ve středu 1. června 2015 přibylo vysílaní televize JOJ Cinema - sedmé stanice televizní skupiny JOJ - do portfolia digitální televize O2 TV.


Nová filmová stanice JOJ Cinema odstartovala své vysílání v polovině června 2015 jako televize pro český a slovenský trh. V obou zemích ji distribučně zastupuje mediální společnost AXOCOM. Dnešním dnem je dostupná v nabídce operátorů O2 Czech Republic, Skylink, Towercom, Slovanet, ANTIK Telecom, CentroNet a KTR.

V nejbližších týdnech až měsících přibude JOJ Cinema postupně do portfolia dalších českých a slovenských kabelových či satelitních operátorů.

„O2 TV je televizí pro celou rodinu, ve které diváci najdou ten nejlepší obsah. A to nejen sportovní, na který se v poslední době hodně zaměřujeme, ale samozřejmě také filmový. V posledních měsících jsme přidali řadu atraktivních filmových kanálů a JOJ Cinema je jedním z nich. Věřím, že když není čas jít do kina, je O2 TV se svoji filmovou nabídkou ta nejlepší alternativa. Filmy lze navíc sledovat jak doma v pohodlí obýváku, tak kdekoli jinde na počítači, mobilu nebo tabletu,“ popisuje David Duroň, marketingový ředitel pro segment domácností v O2 Czech Republic.


Více o JOJ Cinema:

* Nový filmový kanál pro všechny fanoušky kinematografie i pro celé rodiny
* Nejnovější filmové kinohity a exkluzivní česko-slovenské televizní premiéry
* Globálně nejúspěšnější filmové akvizice všech žánrů
* Filmy nepřerušované reklamou, v HD kvalitě i s DUO režimem


Nová filmová televize JOJ Cinema přináší bohatý program pro všechny fanoušky kinematografie, i pro celé rodiny. Stanice divákům nabízí exkluzivní slovenské a české televizní premiéry filmů a desítky známých a celosvětově úspěšných kinohitů.

Akvizice všech žánrů - akční, komediální, krimi, dramatické, hororové, muzikálové či životopisné - vysílá JOJ Cinema 24 hodin denně, v nativním HD nebo SD rozlišení, s dabingem, ale i ve zvukovém režimu DUO. Jde o placenou stanici, jejíž největším benefitem pro diváky je, že filmy nejsou přerušované reklamou.


Více o JOJ Group:

Slovenská televizní skupina JOJ Group letos pokračuje v realizaci svých plánů a ambicí v multikanálové strategii, když v krátkém časovém sledu připravila vysílání tří nových stanic. Od začátku roku 2015 vysílá stanici RiK - historicky první televizi pro deti ve slovenském jazyce, v pondělí 1. června představila s obchodním partnerem Slovak Telekom společnou dětskou payTV stanici Ťuki TV a v polovině června spustila vysílání nové filmové televize JOJ Cinema. JOJ Group tak má ve svém portfoliu v současnosti již sedm TV stanic (JOJ, PLUS, WAU, Senzi, RiK, Ťuki TV a JOJ Cinema).


Více o AXOCOM:

Společnost AXOCOM nabízí kompletní servis v oblasti televizního a video obsahu a mobilních aplikací v regionu střední a východní Evropy. Jejím cílem je pomoci klientům uvést na trh své produkty a služby, ať už jde o produkci a výrobu konkrétního video obsahu či stanovení kompletní programové skladby, její lokalizaci v regionu či vývoje chytrých aplikací. Mezi naše dlouhodobé klienty patří například společnost Viacom, která patří mezi globální lídry v oblasti televizního obsahu a vysílání. AXOCOM pro Viacom uvedla v České republice a na Slovensku kompletní programovou nabídku kanálů MTV, VH1 a Nickelodeon. V současnosti tyto značky nadále marketingově podporuje a supervizuje. Součástí portfolia AXOCOMu jsou i specializované kanály Fishing and Hunting a kanály z nabídky English Club TV. Součástí našeho portfolia je i britská mediální společnost A + E Networks, za kterou AXOCOM pro Českou republiku a Slovensko distribuuje kanály HISTORY a Crime + Investigation. Součástí nabídky je i první ryze český kanál zaměřený na vaření a zdravý životní styl Mňam TV společnosti CE Media, balíček kanálů Hustler TV s obsahem pro dospělé skupiny Sapphire Media nebo například novinka mediální skupiny JOJ Group filmový kanál JOJ Cinema.


Tomáš Holý, AXOCOM, 3. 7. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.07.2015 • Telekom prináša zákazníkom šesť aplikácií s darčekom
29.06.2015 • Telekom aktualizuje Magio GO: Jednoduchší výber, viac kanálov a Archív už v základe
22.06.2015 • Užšia spolupráca v oblasti kvality služieb a správy frekvencií
19.06.2015 • RÚ plánuje poskytovať akreditácie pre cenové kalkulačky
17.06.2015 • Telekom odštartoval súťaž o cestu na Tour de France v špeciálnom fanbuse
15.06.2015 • Prima koupila podíl ve videoportálu you.bo

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist