Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 15:08:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

National Geographic vás zve 14. 7. na Setkání s Plutem

  Autor: Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 13.07.2015


National Geographic Channel vás zve ke sledování unikátního dokumentu Setkání s Plutem, který má celosvětovou premiéru v úterý 14. července ve 23 hodin. Přední vědce z Laboratoře aplikované fyziky při Johns Hopkins University se ve spolupráci s NASA podílejí na realizaci mise, jejímž cílem je prozkoumat neznámé končiny sluneční soustavy, pořídit první fotografie Pluta a zaznamenat údaje o této trpasličí planetě.


Cesta sondy New Horizons trvající přes devět let, během kterých urazila více než 4 miliardy kilometrů, se blíží ke svému konci a již toto úterý celý svět očekává, až nejmodernější planetární sonda New Horizons dokončí své poslání. Dokument Setkání s Plutem vám dopodrobna představí tento ambiciózní projekt, jenž může být klíčem k rozluštění tajemství o naší galaxii.

National Geographic Channel připravil hodinový speciální dokument Setkání s Plutem. Na počítačových animacích se diváci dozvědí, co se stane, až se sonda New Horizons přiblíží k Plutu, a co vědci předpokládají, že naleznou při jejím průletu kolem této trpasličí planety. Zmíněné animace podrobně seznámí diváky s trasou sondy k Plutu a se způsobem, jakým bude pořizovat fotografie a zaznamenávat údaje, až dorazí do cíle. Celý svět čeká, až nejmodernější planetární sonda New Horizons dokončí své poslání.

Prostřednictvím jedinečných záběrů poznáte, jak asi krajina na Plutu vypadá a jaká zima na tomto kosmickém tělese podle vědců panuje. Seznamte se s výzvami, kterým teď New Horizons čelí během posledních dnů své cesty. Průvodce pořadem Jason Silva vám také srozumitelně vysvětlí, jak sluneční soustava funguje.

Mikrostránka www.natgeotv.com/cz/setkani-s-plutem


Sledujte nás i na sociálních sítích, kde přinášíme informace o nejnovějším dění na National Geographic Channel:

Facebook: www.facebook.com/ngccz
Twitter: www.twitter.com/NatGeoChannelCZ
Instagram: www.instagram.com/ngccz




O National Geographic Channels International (NGCI)

National Geographic Channels International (NGCI) inspiruje diváky prostřednictvím své chytré a inovativní programové skladby. Klade otázky na to, co víme, jak nahlížíme na svět a co nás žene kupředu. Vlastníky společnosti jsou National Geographic Ventures (NGV) a FOX Entertainment Group. NGCI se podílí na závazku společnosti National Geographic Society vůči vědě, ochraně přírody a vzdělávání prostřednictvím svých šesti televizních programů: National Geographic Channel, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo People a Nat Geo Mundo.

Celosvětově vysílá National Geographic Channel (včetně NGC U.S., což je společný podnik NGV a Fox Cable Networks Group) do více než 440 milionů domácností ve 171 zemích a 45 jazycích. V Evropě byl National Geographic Channel uveden v roce 2003 a Nat Geo Wild začíná vysílat v roce 2007. V České a Slovenské republice vysílá National Geographic Channel do 1,5 milionu domácností prostřednictvím UPC, Telefonica O2, Skylink, T-Mobile, Slovak Telekom, Orange Slovensko, DIGI a dalších. Pro více informací navštivte www.natgeotv.com/cz


O Channels

Marketingová a distribuční společnost CHANNELS je dynamická a rozrůstající se firma působící na českém a slovenském trhu od roku 2003. Specializací společnosti je oblast vysílání, distribuce a marketingu tematických televizních stanic. S ohledem na stabilitu, tradici a dlouholeté zkušenosti vlastníků televizních společností přináší kvalitní obsah vysílání, i související služby v oblasti marketingu a reklamy.


Barbora Slezáková, Channel, 13. 7. 2015





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.07.2015 • AMC odvysílá souběžně s americkou premiérou seriál „Fear The Walking Dead: Živí Mrtví – Počátek konce“
12.07.2015 • Léto v plném proudu na Prima ZOOM ve 29. týdnu
11.07.2015 • TV tipy Universal Channel ve 29. týdnu
10.07.2015 • Jak jsem se stal ženou - exkluzivně na E!
08.07.2015 • Oceněný kapustňák v pátek na Prima ZOOM
08.07.2015 • Seriál Kamioňáci na Viasat Explore představuje netradiční způsob stěhování domů

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist