Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 03:32:57   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

AMC odvysílá souběžně s americkou premiérou seriál „Fear The Walking Dead: Živí Mrtví – Počátek konce“

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 15.07.2015


AMC oznámila, že diváci v České republice a na Slovensku budou mít možnost sledovat exkluzivní premiéru „Fear The Walking Dead: Živí Mrtví – Počátek konce“ společně s dalšími zeměmi po celém světě, a to ve stejný čas v pondělí 24. srpna ve 3:00 ráno a také v hlavním vysílacím čase ve 22:00 ve stejný den. AMC bude seriál v České republice a na Slovensku vysílat dabovaný. Všech pět následujících epizod bude odvysíláno dle stejného programového schématu. Na závěrečnou epizodu se mohou diváci těšit 5. října. *


* Na pondělí 7. září připadá ve Spojených státech svátek práce, a proto bude AMC o předcházejícím víkendu reprízovat první dva díly seriálu. Třetí epizoda bude v premiéře odvysílána v pondělí 14. září.

„Očekávání první série “Fear The Walking Dead - Živí mrtví: Počátek konce” neustále narůstá a my jsme nesmírně rádi, že můžeme seriál odvysílat ve stejném čase, ve kterém ho uvidí diváci ve Spojených státech,“ řekl Bruce Tuchman, prezident AMC a Sundance Global. „Ať už budete v Hong Kongu, Praze nebo São Paulu, jako divák AMC se budete moci připojit k začátku dobrodružné zombie apokalypsy společně s ostatními příznivci tohoto seriálu na celém světě,” dodal s nadšením.

„Robert Kirkman, Dave Erickson, fantastičtí scénáristé, producenti a celý štáb, kteří společně stojí za vznikem “Fear The Walking Dead – živí Mrtví: Počátek konce”, pracovali opravdu tvrdě, aby vytvořili kompletně odlišný a přesvědčivé nový seriál,“ řekl Charlie Collier, prezident AMC a SundanceTV a upřesnil: „Do děje seriálu vstoupíme těsně před začátkem zombie apokalypsy. Výchozím bodem příběhu bude napjatá situace v rodině jednoho z hlavních hrdinů. Po letech příprav se nacházíme pouhých šest týdnů před uvedením Fear the Walking Dead: živí Mrtví – Počátek konce, a to je skutečně vzrušující.“

Společně s oznámením světové premiéry byl také představen trailer první seriálové série, který můžete zhlédnout zde: http://www.amctvce.com/videos/fear-the-walking-dead-comic-con-trailer


Nová řada s přízviskem „Počátek konce“ navazuje na „Živé mrtvé“ – nejoblíbenější televizní seriál amerických diváků ve věku 18–49 let. Děj nás přivádí zpět k počátku zombie apokalypsy – do doby, kdy se svět z neznámého důvodu rapidně měnil, aniž by kdokoli přesně chápal proč. Do doby, kdy se život všech obrátil vzhůru nohama způsobem, jaký si nikdo předtím nedokázal ani představit.

Výkonnými producenty Fear The Walking Dead – živí Mrtví: Počátek konce jsou Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert a David Erickson, seriál produkují AMC Studios. V seriálu odehrávajícím se v Los Angeles hrají Kim Dickens jako Madison, Cliff Curtis jako Travis, Frank Dillane jako Nick, Alycia Debnam-Carey jako Alicia, Elizabeth Rodriguez jako Liza, Ruben Blades jako Daniel, Mercedes Mason jako Ofelia a Lorenzo James Henrie jako Chris.


O AMC Global

AMC Global, obchodní jednotka společnosti AMC Networks International, přináší oblíbené filmy od každého žánru a zároveň také uvádí premiéry původních seriálů a filmů, a přináší tak divákům něco hlubšího, něco bohatšího, Něco víc. Za poslední desetiletí stanice vyprodukovala několik seriálů s nejvíce oceněními, které daly nový význam dramatickému vyprávění. Kromě toho, že je AMC vysílána napříč Severní Amerikou, dá se naladit také ve více než 115 zemích a oblastech světa. AMC Global je přední zábavní stanicí a k dispozici je v HD a SD a napříč všemi platformami, včetně televizního vysílání, online vysílání, videotéky na vyžádání a na mobilním zařízení.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Ondřej Vácha, PR manager, AMC Networks International CE


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.07.2015 • National Geographic vás zve 14. 7. na Setkání s Plutem
12.07.2015 • Léto v plném proudu na Prima ZOOM ve 29. týdnu
11.07.2015 • TV tipy Universal Channel ve 29. týdnu
10.07.2015 • Jak jsem se stal ženou - exkluzivně na E!
08.07.2015 • Oceněný kapustňák v pátek na Prima ZOOM
08.07.2015 • Seriál Kamioňáci na Viasat Explore představuje netradiční způsob stěhování domů

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist