Lucia Kršáková se stane novou výrobní ředitelkou FTV Prima
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 16.07.2015

Od prvního září nastoupí Lucia Kršáková na pozici výrobní ředitelky ve společnosti FTV Prima. Vystřídá tak dočasného výrobního ředitele Radka Janouška, který tuto pozici zastával v posledních dvou letech.


Lucia Kršáková má téměř dvacetiletou profesní zkušenost z televizního a filmového prostředí. Svou kariéru začínala jako manažerka produkce v České televizi, následně se jako producentka podílela na mnoha reklamách a filmech. Do FTV Prima přichází Lucia ze skupiny CME, kde v posledních letech zastávala pozici ředitelky společnosti MediaPro Pictures a výrobní ředitelky TV Nova.

„Lucia je bezpochyby velký profesionál s rozsáhlými zkušenostmi a působivým přehledem na poli nejen televizní tvorby. Stojí za ní spousta velmi úspěšných pořadů, které diváci mohli v minulých letech sledovat na televizních obrazovkách i plátnech kin. Jsem přesvědčený o tom, že Lucie bude dále rozvíjet kvalitní a efektivní výrobu naší původní tvorby, kterou se v posledních letech podařilo nastavit Radko Janouškovi," říká Marek Singer, generální ředitel FTV Prima.


Marie Fianová, Vedoucí PR a komunikace, 16. 7. 2015

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22009/lucia-krsakova-se-stane-novou-vyrobni-reditelkou-ftv-prima/