Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 18:30:09   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

TV Barrandov, KINO Barrandov a Barrandov PLUS lámou rekordy sledovanosti

  Autor: TV Barrandov , e-mail: info@barrandov.tv Přidané: 20.07.2015



Televizní Skupina Barrandov má za sebou nejúspěšnější týden ve své historii. Rekordní sledovanost je výsledkem kontinuálního růstu, který vygradoval v minulém týdnu s nejvyšším týdenním podílem, jehož hodnota 6,6 % byla nejvyšší od počátku vysílání TV Barrandov.


Za nárůstem televizní Skupiny Barrandov stojí dlouhodobý úspěch hlavního kanálu, který díky svému vzrůstajícímu trendu dosáhl na podíl 5,5 % v cílové skupině 15+. Televizní stanice TV Barrandov je tak třetím komerčně nejúspěšnějším kanálem v Česku, a to díky atraktivnosti letního vysílacího schématu.

Mimořádného úspěchu zaznamenává především pořad z vlastní tvorby, podvečerní seriál Soudkyně Barbara. Ten průměrně sleduje více než 180 000 diváků, čímž si ukrajuje až 14 % diváků z celkového koláče sledovanosti. Soudkyně Barbara se tak stává nejrychleji rostoucím seriálem na českém trhu a poráží souběžně běžící pořady komerční konkurence.

„Nový seriál Soudkyně Barbara zaznamenává dlouhodobý nárůst od samotného počátku jeho uvedení do podvečerního vysílání. Už jen vyhoupnutí se z devadesáti pěti tisícového publika na víc než 202 000 je velkým úspěchem a rovněž odrazem vysoké kvality zpracování,“ komentuje úspěchy posledních týdnů generální ředitelka Skupiny Barrandov, Ing. Marcela Hrdá.

Vzrůstající tendenci ve sledovanosti dosáhly i Naše zprávy, které v letním období zaznamenaly nárůst o 75 % proti jarnímu schématu, a jejichž meziroční nárůst v rámci letního schématu dosáhl 45 %. Průměrný podíl vzrostl mezi létem 2014 a 2015 z 5,6 % na 8,1 %. Naše zprávy tak oslovují 179 000 diváků denně, přičemž v sobotu minulého týdne dosáhl podíl na sledovanosti historického rekordu 11,3 %.

TV Barrandov si udržuje dlouhodobý stoupající trend sledovanosti i v dalších pořadech vlastní tvorby. Zvláště se pak jedná o talkshow Exkluziv Kateřiny Brožové a Sejdeme se na Cibulce a zábavné pořady Kurňa, co to je, Nikdo není perfektní, Vtip za stovku a Česká tajenka. Velkého úspěchu se dočkaly i nové kanály KINO Barrandov a Barrandov PLUS. Především filmový kanál KINO Barrandov dlouhodobě posiluje a aktuálně se dostává na podíl 0,8 %, což je nejvíce od jeho dubnového startu na televizních obrazovkách.

Podobně úspěšně si vede prozatím nejmladší kanál Skupiny TV Barrandov, dětská a dokumentární stanice Barrandov PLUS, která zahájila své vysílání letos v květnu.

Aktuálně nový kanál dosahuje 0,4 % podílu, a to jak ve vysílání určeného pro děti, tak během večerního programu pro dospělé.

„Za úspěchem celé televizní Skupiny Barrandov stojí výroba kvalitního obsahu vlastní tvorby i zajímavý obsah filmové databáze akviziční tvorby, která je ve významném rozsahu tvořena úspěšnými tituly od společnosti SPI International. Naše TV kanály KINO Barrandov a Barrandov PLUS dokazují, že divák umí ocenit nový zajímavý obsah na TV trhu. Naše rozhodnutí o vytvoření širší televizní skupiny se ukazuje jako správné a jsem rád, že divákům přineseme v následujícím období ještě jeden nový prvek – hudbu na připravovaném 4. televizním kanálu Skupiny Barrandov,“ uzavírá úspěšnost televizí Barrandov předseda představenstva společností Barrandov Televizní Studio a Empresa Media, Mgr. Jaromír Soukup.

Již během měsíce srpna se rozšíří portfolio stanic Skupiny Barrandov o další kanál Barrandov MUZIKA. Tato televizní stanice divákům přinese hudební produkci, která osloví nejen starší generaci, ale také mladší věkové skupiny.


Mgr. Barbora Šenfeldová, PR manager, 20. 7. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.07.2015 • Více než dva tisíce diváků televize Nova se rozhodlo zachránit život
15.07.2015 • Colours of Ostrava nabídnou maraton Čtvrté hvězdy, propojí se s Interview, Hyde Parkem či Objektivem a připraví jedno překvapení
13.07.2015 • Eiffelovu věž 14. 7. v přímém přenosu ČT art rozezvučí Lang Lang
10.07.2015 • Dokument Amy se ve Velké Británii stal nejúspěšnějším domácím dokumentem všech dob
09.07.2015 • VIP zprávy slaví 5 let na obrazovce
09.07.2015 • Jedinečné spojenie - SOSR s Korben Dallas naživo na Bažant Pohode

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist