Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 16.04.2024 - 18:03:19   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Italská SERIE A TIM a francouzská LIGUE 1 exkluzivně na stanicích Sport1 a Sport2

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 21.07.2015



Svátek fotbalu již brzy na Sport1 a Sport2. Italská SERIE A TIM a francouzská LIGUE 1 startují za několik týdnů a sportovní stanice Sport1 / Sport1 HD a Sport2 / Sport2 HD exkluzivně přinášejí tyto prestižní fotbalové událostí v České republice a na Slovensku.



Na sportovních stanicích Sport1 / Sport1 HD a Sport2 / Sport2 HD od začátku srpna startuje nově francouzská fotbalová liga a o dva týdny později pak italská fotbalová liga. AMC Networks Internatinal získala exkluzivně práva na vysílání obou fotbalových událostí pro Českou republiku a Slovensko, a to na období od roku 2015 - 2018.


Fotbal živě a v HD!

Francouzská LIGUE 1 začíná již 7. srpna a italská SERIE A TIM následně pak od 22. srpna. Kromě odvysílaných utkání chystá SportTV také hodnocení a statistiky před každým zápasem a poté sestřih toho nejlepšího z celého kola. U italské fotbalové ligy budou mít diváci možnost sledovat během 38 víkendových kol živě všechny zápasy, fotbalový fanoušek se tedy může těšit na souboje proslulých klubů, jako jsou AC Milán, Juventus Turin, Inter Milán. Francouzská liga nabídne skvělou podívanou, a to v podání Zlatana Ibrahimoviče z týmu Paris Saint-German a také českého hráče Jaroslava Plašila z týmu Girondins Bordeaux. Zápasy jak francouzské, tak i italské ligy mohou diváci sledovat v HD kvalitě.

Od 3. září až do konce letošního roku pokračuje také Evropská kvalifikace (EURO 2016). Strhující fotbal, který měli diváci možnost sledovat na sportTV pokračuje a rozhodně se bude na co dívat. Více jak 20 zápasů v jednom hracím bloku zaručuje kvalitní fotbalovou podívanou plnou hvězd evropského a světového formátu, rozkryje se tím otázka, které týmy se spolu utkají ve finálních zápasech. Chybět nebude ani český tým, který nastoupí hned první hrací den proti Kazachstánu. Fotbalový fanoušek si na sportovních stanicích Sport1 / Sport1 HD a Sport2 / Sport2 HD již brzy přijde na své.


Italská SERIE A TIM

Dle UEFA je SERIE A TIM považována za 4. nejlepší ligovou soutěž na světě a to zcela oprávněně. Jedná se o jednu z nejstarších fotbalových soutěží na světě, založena byla v roce 1898. V Sérii A si celkem zahrálo 29 českých a 17 slovenských fotbalistů, momentálně se mohou diváci těšit na 2 slovenské hráče a to na Marka Hamšíka za SSC Neapol a Juraje Kucku za Janov CFC.


Francouzská LIGUE 1

Ligue 1 čeká momentálně 78. sezona, dle UEFA se jedná o 6. nejlepší fotbalovou soutěž na světě. Zde si zahrálo 63 českých a 14 slovenských fotbalistů a zde se mohou diváci těšit na českého hráče Jaroslava Plašila z týmu Girondins Bordeaux. Hlavním lákadlem bude ovšem hvězda Zlatan Ibrahimovič.


O AMC Networks International – Central Europe

AMC Networks International – Central Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central Europe portfolio čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film+ a Film Café. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Ondřej Vácha, PR manager, AMC Networks International – Central Europe, 21. 7. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.07.2015 • Osobnosti na Prima ZOOM ukazují svět
21.07.2015 • Zraločí tornádo 3: premiéra v ČR a SR již tento čtvrtek na Universal Channel
21.07.2015 • Sedmá sezóna satelitních přenosů National Theatre Live z Londýna ukáže Cumberbatche jako Hamleta
20.07.2015 • Kámasútra na Prima ZOOM
19.07.2015 • Dvojitá letní podívaná na Prima ZOOM ve 30. týdnu
18.07.2015 • TV tipy Universal Channel ve 30. týdnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist