Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 19:00:28   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

Telekom startuje poriadnu ponuku wearables: fitnes naramky, aj inteligentne hodinky

  Autor: Slovak Telekom , e-mail: info@telekom.sk Přidané: 24.07.2015


Telekom odštartoval v júli novú ponuku hardvérových doplnkov v súčasnej populárnej kategórii tzv. wearables. Popri silnej ponuke 4G smartfónov či tabletov rozšíri zákaznícku skúsenosť so službami a umožní zachytávať veľké zážitky i každodenný život pomocou nových technológií.


Špičková trojica od Sony, LG a Motoroly

V ponuke figuruje exkluzívne (medzi slovenskými operátormi) dizajnový a výkonom nabitý kúsok LG Watch Urbane s 1,2 GHz procesorom, MP3 prehrávačom, 1,3“ displejom a odolnosťou voči prachu a vode na úrovni IP67.

Medzi ďalšie zaujímavé modely s Android Wear patrí Motorola MOTO 360 s guľatým displejom (1,56“) s jemným rozlíšením alebo Sony SmartWatch 3, vodotesné a prachotesné hodinky s odolnosťou až IP68, 4 GB internej pamäte a MP3 prehrávačom cez Bluetooth slúchadlá bez smartfónu.


Smart hodinky za skvelú cenu a vodná kamera

Telekom do ponuky zaradil aj model smart hodiniek za výbornú cenu pre záujemcov iných značiek – GoClever Chronos ECO má menší displej, ale dobré ovládanie a vodotesnosť do 3 metrov.

Pre fajnšmejkrov a milovníkov multimédií je určená HTC Re Camera, ktorá streamuje fotky či video do smartfónu. Ak prvý člen rodiny natáča zábery pod hladinou vody, druhý môže vidieť ten istý záber naživo na smartfóne na brehu.


Fitnes náramky

Do veľmi obľúbenej kategórie fitnes náramkov zaradil Telekom viaceré kvalitné prístroje. Samsung Gear Fit obsahuje 1,84“ zakrivený Super AMOLED displej a je odolný voči prachu i vode. Ponúka množstvo fitnes funkcií vrátane merača srdcového tepu. V špeciálnej akcii k vybraným Samsung Galaxy smartfónom ho možno získať už za 19 €.

Výborným kompaktným modelom pre príležitostných i skúsených športovcov je Sony SmartBand SWR10. Tento náramok neobsahuje displej, komunikácia cez vibrácie je dostatočne intuitívna. Prístroj ponúka množstvo potrebných funkcií a posiela údaje do aplikácie v telefóne: beh, chôdzu, bicykel, počet krokov, ale aj dĺžku a kvalitu spánku (ľahký vs. hlboký).

Acer Liquid Leap je kompaktný fitnes náramok s dotykovým OLED displejom a výdržou batérie až jeden týždeň. Je kompatibilný aj s iOS zariadeniami. Acer Liquid Leap môže zákazník v Telekome získať aj zdarma ku smartfónu Acer Liquid Jade Z.


Dve zaujímavé alternatívy

V ponuke nájdu zákazníci aj štýlový luxusný náramok Huawei Talkband B2, ktorý popri zázname denných aktivít funguje aj ako samostatné Bluetooth slúchadlo – zobrazí aktuálny hovor, ktorý možno prijať vďaka zabudovanému mikrofónu. Aj tento model funguje paralelne s OS Android a iOS.

Zaujímavou alternatívou príslušenstva je MyKronoz ZeFit za nízku cenu 39 €. Popri 4-dňovej výdrži ponúka vodeodolné spracovanie i zaujímavé funkcie: krokomer, budík a pripomienky. Najväčšou výhodou je aj podpora mnohých platforiem: okrem Android a iOS poteší aj majiteľov prístrojov Windows Phone.

Wearables maju aj samostatnú stránku (https://www.telekom.sk/wearables) na webe Telekomu, resp. vlastnú záložku v e-shope:
(https://www.telekom.sk/objednavka/-/scenario/e-shop/hw-happy/vyber-hw)


O spoločnosti Slovak Telekom:

Slovak Telekom je najväčší slovenský multimediálny operátor s dlhoročnými skúsenosťami a zodpovedným prístupom k podnikaniu. Svoje produkty a služby ponúka pod značkou Telekom jednotlivcom, domácnostiam i firemným zákazníkom prostredníctvom pevnej i mobilnej siete. Na trh prináša medzinárodné poznatky, inovatívne riešenia a najnovšie technologické trendy.

Slovak Telekom je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group. Jej majoritným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom Europe B.V. s 100% podielom akcií.


Michal Korec, Hovorca pre služby a financie, Slovak Telekom, 24. 7. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.07.2015 • Tisková zpráva z 13. zasedání RRTV, konaného dne 21. 7. 2015
22.07.2015 • Test ukáže, či je potrebná regulácia trhu národného roamingu
16.07.2015 • Měsíční monitorovací zpráva ČTÚ za červen 2015
16.07.2015 • Lucia Kršáková se stane novou výrobní ředitelkou FTV Prima
15.07.2015 • Prémiové filmy v Letnom kine POD PYRAMÍDOU
15.07.2015 • Tlačová informácia zo zasadnutia RVR dňa 7. 7. 2015

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist