Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 05:52:01   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Srpnové laskominy na AXN - aneb krásky, mrtvolky a labužníci

  Autor: AXNPress Czech , e-mail: AXNPress_Czech@spe.sony.com Přidané: 27.07.2015


Těšte se na srpen, bude plný krásných žen a dívek, výborného jídla a mrtvolek. A že jich bude požehnaně. Těch mrtvolek. Přichází totiž třetí a závěrečná řada gurmánského seriálu Hannibal, ale také Kráska a zvíře, Tělo jako důkaz, Pravěk: Nový svět, a aby se neřeklo, dáme si také romantiku – třeba Bílou královnu.



Třetí řada Hannibala je – dle vyjádření producentů – poslední. Tajně doufáme, že tomu tak není, ale co kdyby… raději si Hannibala nenechte ujít. Hon začíná 19. srpna 2015!

HANNIBAL – třetí řada

Ve třetí řadě temného a napínavého seriálu Hannibal nám děj odhalí osudy těch, jejichž životy visely na vlásku a psychologická hra na kočku a na myš pokračuje. Překvapivé události ve finále druhé řady přinutily Hannibala (Mads Mikkelsen) k útěku do Evropy. Za doprovodu své psychiatričky Bedelie Du Maurier (Gillian Anderson) sice předstírá novou totožnost, ale jeho chuť k jídlu se nezměnila. Will (Hugh Dancy), Jack (Laurence Fishburne) i Alana (Caroline Dhavernas) mají dobrý důvod s Hannibalem skoncovat jednou provždy, ale ve chvíli, kdy se jejich osudy znovu protnou, nabere děsivá hra nečekaný směr. Jack požádá Willa o pomoc při vyšetřování nového případu. Pátrání po sériovém vrahovi, který si říká Velký Červený drak, ale přivede Willa k nepříjemnému zjištění týkajícího se jeho dávného protivníka Hannibala.

USA, 2013 – 2015
Premiérová 3. řada, 13 dílů

Scénář: Bryan Fuller, Thomas Harris, Steve Lightfoot
Hrají: Mads Mikkelsen, Gillian Anderson. Caroline Dhavernas, Hugh Dancy, Laurence Fishburne, Scott Thompson, Aaron Abrams ad.

Od 19. srpna každou středu ve 23:00 na AXN



Jen 2 měsíce po světové premiéře vysílá AXN premiérovou třetí řadu seriálu Kráska a zvíře.

KRÁSKA A ZVÍŘE – 3. řada (Beauty and the Beast)

V našem zpracování pohádky Kráska a zvíře je zvíře výtvorem vojenských lékařských experimentů a na světě neexistuje žádný lék, který by ho vyléčil. Catherine Chandler (Kristin Kreuk) se jako malá dívka stala svědkem dosud nevyřešené vraždy své matky. Sama se měla stát další obětí, ale „něco“ ji zachránilo. Nebyl to člověk a nebylo to ani zvíře. Až o mnoho let později, kdy je z Catherine úspěšná policistka a řeší odložené případy vražd, se náhodou dozví pravdu. Život ji zachránil pohledný Vincent Keller (Jay Ryan), který měl podle policejních záznamů zemřít před deseti lety. Vincent je ale naživu a ukrývá se před světem a skrývá se tajemství – když se rozzlobí, promění se v monstrum obdařené výjimečnými schopnostmi, které není schopen ovládat. Catherine slíbí, že zachová jeho tajemství za jakékoliv informace o vraždě její matky. Po událostech druhé řady mohou konečně Vincent a Cat odhalit svou lásku před celým světem. Dostanou sice příležitost žít jako normální pár, otázkou ale je, jestli jejich vztah přežije nástrahy z jejich okolí. Třetí řada se bude více soustředit na rodinu, větší roli totiž dostane Heather Chandler (Nicole Gale Anderson), seznámíme se také se dvěma Catherininými tetami.

Seriál Kráska a zvíře, jehož premiérovou třetí řadu začne vysílat AXN od 7. srpna, patří mezi oblíbené seriály. Svědčí o tom třeba hodnocení na IMDB (7,2 z 10) a několik televizních cen a nominací:

• Nominace na cenu Saturn Award za nejlepší TV seriál pro mládež (Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA 2013, Best Youth-Oriented Series on Television)
• Nominace na cenu ASC AWARD za epizodu Tough Love (American Society of Cinematographers, USA 2014)
• Nominace na Leo Awards 2013 pro režiséra Stevena A. Adelsona (režie)
• Vítěz v anketě People's Choice Awards, USA 2014 (Nejoblíbenější Sci-fi/Fantasy televizní pořad)
• Vítěz v anketě People's Choice Awards, USA 2013 (Nový televizní dramatický počin)
• 2 nominace v Teen Choice Awards 2013: nejlepší Fantasy/Sci-fi a nejlepší herečka v televizním Fantasy/sci-fi pořadu (Kristin Kreuk)

Seriál, sci-fi , romantický
USA, 2012 – 2015 (natáčí se 4. řada)
Hrají: Kristin Kreuk, Jay Ryan, Brian White, Nicole Gale Anderson a další

Třetí řada od 7. srpna každý pátek ve 21:00 na AXN



TĚLO JAKO DŮKAZ (Body of Proof)

Doktorka Megan Hunt (Dana Delany) byla vynikající neurochirurgyně, ale svoji slibně rozjetou kariéru ukončila autonehoda. Po tom, co ztratila cit v rukou, se vrhla na dráhu soudní patoložky a stala se nejznámější soudní lékařkou ve Philadelphii. Přestože je ve svém oboru špičkou, předchází ji reputace obtížné spolupracovnice. Naštěstí ale na její straně stojí také několik jejich fanoušků, mezi něž patří služebně mladší kolegové nebo vyšetřovatel Peter Dunlop (Nicholas Bishop), který toleruje její neortodoxní chování. Ať už je jeho původem nepříjemný rozvod nebo absence společenského života, když dojde na porozumění mrtvým, je doktorka. Megan Hunt osobou na slovo vzatou. Na vztazích s živými ale musí ještě zapracovat.

USA, 2011 – 2013, 1. řada
Seriál, krimi
Hrají: Dana Delany, Jeri Ryan, Geoffrey Arend

První řada od 14. srpna každý pátek ve 20.00 na AXN



BÍLÁ KRÁLOVNA (The White Queen)

Desetidílný seriál zachycuje osudy tří žen – Alžběty Woodvillové, Margaret Beaufortové a Anny Beauchampové – během tzv. Války růží. V roce 1464 je Anglie už devět let ve válce o korunu, na kterou si dělají nárok Yorkové a Lancasteři. Mladý a krásný Eduard IV. je díky Richardu Nevillovi z Warwicku korunován králem. Když se ale zamiluje a tajně si vezme Alžbětu Woodvillovou, Warwickovy plány na ovládání trůnu se rozpadnou. Královna má na krále velký vliv, ale Warwick se nezastaví před ničím, aby si udržel nad králem kontrolu.

USA 2013
Seriál, drama, romantický
Režie: James Kent
Námět: Philippa Gregory (román Bílá královna)
Hrají: Aneurin Barnard, Rebecca Ferguson, Amanda Hale, Oscar Kennedy a další

Historickou mini-sérii Bílá královna z roku 2013 uvádí od 29. srpna AXN, každou sobotu v 9:30



KDE NAJDEŠ NĚKOHO, JAKO JSEM JÁ? (Pretty Girl)

Sonia je mladá, krásná a inteligentní dívka. Jejím největším snem je stát se novinářkou. Místo toho se ale zcela neplánovaně ocitá v roli pracovnice eskortní služby. A stejně jako popelka, i Sonia potkává svého prince.

Dvojdílný televizní film
Romantická komedie
Itálie, 2011
Režie: Giorgio Capitani
Hrají: Gabriella Pession, Daniele Pecci, Lisa Gastoni

Premiéra dvoudílného italského filmu v sobotu 22. srpna v 11:50, druhý díl v sobotu 29. 8. V 11.50 na AXN White



PROFIL ZLOČINU - 4. řada, 12 dílů (Profilage)

Chloé Saint-Laurentová je forenzní psycholožka a expertka na profilování nebezpečných kriminálníků. Mezi její tajné zbraně v boji proti zločinu je mimořádná schopnost vcítit se do duše oběti i vraha. Křehká Chloé si musí u jednotky pařížských kriminalistů, ke kterým je přidělena, vybojovat respekt. Díky svým úspěchům se jí to velmi brzy podaří a postupně se stává důležitou součástí party vyšetřovatelů a z kolegů se stávají přátelé.

Krimi, drama
Francie, 2009 –
V hlavních rolích: Odile Vuillemin (Chloé) a Philippe Bas (Rocher)
Dále hrají: Raphaël Ferret (Hyppolite), Vanessa Valence (Fred)

Čtvrtá řada od neděle 2. srpna 2015 v 15.00 a 16.00 hodin, vždy 2 epizody za sebou v premiéře na AXN White



O AXN:

AXN má ve střední Evropě více než 18 milionů předplatitelů. Kromě České republiky vysílá v dalších šesti zemích – v Polsku, Maďarsku, Slovenské republice, Rumunsku, Moldavsku a Bulharsku a v sedmi zemích jadranského regionu (Srbsku, Chorvatsku, Slovinsku, Makedonii, Bosně a Hercegovině, Kosovu a Černé Hoře). Televizní kanál se zaměřuje na akční a dobrodružné filmy, seriály a pořady a dynamickou zábavu pro diváky ve věkové kategorii od 18 do 34 let. Jádro programu tvoří kvalitní světové seriály a nejžádanější filmy od Sony Pictures i dalších studií. AXN je součástí mezinárodní sítě Sony Pictures Televison (SPT), jejímž vlastníkem je Sony Pictures Entertainment.


O SONY PICTURES TELEVISION:

Sony Pictures Television (http://www.sonypicturestelevision.com) a Sony Pictures Entertainment company patří k vůdčím společnostem na poli televizního průmyslu. Po celém světě produkuje a distribuuje programy všech žánrů, včetně seriálů, televizních filmů, divadelních představení a rodinné zábavy na všech platformách. SPT disponuje jednou z největších databází celovečerních filmů a televizních pořadů. Může se pochlubit bohatým programovým složením, které zahrnuje velmi sledované televizní hry, seriály, originální animované pořady a v hlavním vysílacím čase dramata, komedie a televizní filmy oceňované kritiky.

SPT si také drží čelní pozici na poli mezinárodní televizní produkce – vytváří více než 6,000 hodin vlastního programu, spolupracuje s místními partnery a produkuje obsah v lokálním jazyce. Pořady prodává do přibližně sedmdesáti zemí světa. Kromě americké produkce, má SPT v současnosti pobočky ve 32 zemích a vlastní nebo spoluvlastní 16 produkčních společností ve 12 zemích Portfolio mezinárodní televizní sítě SPT zahrnuje 124 kanálů ve 159 zemích s více než 840 miliony diváckých domácností. SPT také vytváří originální obsah pro TV i SPE Premium video webové stránky, Cracle. SPT dále vlastní americkou produkční společnost Embassy Row a je spolumajitelem kabelového sítě Game Show Network(GSN), TV kanálu 3D 3net, populárních horor / thriller webových stránek FEARnet a obchodní společnosti ITN Networks, DrOz.com nebo PlayStation.


Pro satCentrum připravila Kristina Maixnerová, AXN CZ/SK, 27. 7. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.07.2015 • Nalaďte si v srpnu na National Geographic Channel
28.07.2015 • Objevujte v srpnu přírodu na Nat Geo Wild
28.07.2015 • Srpnové premiéry na HBO Comedy a HBO Go
27.07.2015 • Srpnové premiéry na Viasat Explore, History a Nature
26.07.2015 • Žádná okurka na Prima ZOOM, ale jedna premiéra za druhou
25.07.2015 • TV tipy Universal Channel ve 31. týdnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist