Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 04:50:48   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

FilmBox HD se mění na FilmBox Extra HD

  Autor: FilmBox International/PRAM , e-mail: info@filmbox.cz Přidané: 29.07.2015



Společnost SPI International, provozovatel rodiny kanálů FILMBOX, oznamuje změnu názvu své stanice FILMBOX HD na FILMBOX EXTRA HD. Ke změně dojde v úterý 29. září 2015 a platí pro český i slovenský trh.


"Myšlenka rebrandingu vzešla z řad našich diváků a kabelových, IPTV a satelitních operátorů, kteří chtěli mít prémiový a základní obsah jasně odlišen," říká Berk Uziyel, výkonný ředitel FilmBox International Ltd. Stanice FilmBox Extra HD, podobně jako její předchůdce FilmBox HD, totiž vysílá odlišný obsah jako základní FilmBox, vysílaný v SD kvalitě. Obě stanice mají i jiné zaměření.

Profil stanice zůstává nezměněn, mění se jen její název. FilmBox Extra HD je určen divákům, kteří mají rádi prémiovou filmovou a seriálovou produkci v nejvyšší obrazové i zvukové kvalitě a očekávají skutečný zážitek jako z kinosálu přímo ve svém obýváku.

Podobně jako jeho předchůdce, bude program FilmBox Extra HD dostupný v nabídce většiny satelitních, kabelových a IPTV platforem v České republice a na Slovensku. Program bude i nadále vysílat hollywoodské a mezinárodní blockbustery, úspěšné seriály, jakož i přední filmové tituly z evropské a asijské produkce.

Zatímco FilmBox Extra HD nabízí prémiovou kvalitu a filmové či seriálové novinky, stanice FilmBox je dostupná v základních balíčcích. Program FilmBox, jehož název zůstává nezměněn, bude i nadále a nabízet filmovou zábavu, hollywoodské i mezinárodní hity a seriály, které již byly v premiéře vysílány na prémiových stanicích FilmBox Premium a FilmBox Extra HD. "Změna má divákům pomoci v orientaci se v široké nabídce programů FilmBox a nový název umožní jasněji identifikovat obsah, který tato stanice bude vysílat," dodává Berk Uziyel.

FilmBox Extra HD na podzim odvysílá několik prvotřídních filmových titulů. Mezi nimi nebudou chybět Don Jon (Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson, Julianne Moore), Spring Breakers (Vanessa Hudgens, Selena Gomez), loňský animovaný hit Pírkovo dobrodružství či napínavá britská krimi série Fortitude.

Programové portfolio společnosti SPI International v současnosti tvoří stanice FilmBox Premium, FilmBox Extra HD, FilmBox Family, FilmBox Plus, FilmBox, FightBox HD, DocuBox HD, 360 TuneBox HD, FashionBox HD, FastnFunbox HD, FilmBox Arthouse HD, EroX HD a EroXXX HD. SPI International provozuje zároveň video-on-demand službu FilmBox Live.


Sledujte nás také na:

Facebook: http://www.facebook.com/FilmBoxCZaSK
YouTube: http://www.youtube.com/FilmBoxCesko
Homepage: http://www.filmbox.cz


O společnosti SPI International (www.spiintl.com)

Již přes dvacet let patří společnost SPI International mezi přední poskytovatele filmového a televizního obsahu na mezinárodním trhu. SPI v současné době provozuje 34 TV programů v 41 zemích a jedinečnou VoD videotéku s celkem 25 miliony měsíčními předplatiteli. Díky spolupráci s partnery, mezi které patří například Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathé, Lakeshore Entertainment, Wild Bunch, BBC, ITV, Beta, Fremantle Corp. či Tandem, poskytuje poutavý obsah vysoké kvality. SPI jej šíří prostřednictvím nejnovějších technologií, které divákům umožňují jednoduchý přístup odkudkoliv. Poslední novinkou od společnosti SPI je aplikace FilmBox Live, jejímž prostřednictvím lze sledovat živé vysílání TV programů i obsah videotéky na jakémkoliv přístroji připojeném k internetu. Společnost SPI International posouvá hranice domácí zábavy a vytváří příležitosti pro svoje partnery z celého světa.


Adrian Gumulák, FilmBox International
Marek Němec, PRAM Consulting



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.07.2015 • ABN & Trinity Channel z družice Hot Bird 13C od 15. 8. 2015
28.07.2015 • Radio B2 vysílá i z družice Astra 1N
23.07.2015 • R9 Österreich HD testuje na družici Astra 1KR
15.07.2015 • Paket NKS-Media z družic Express-AT1 a ABS-2 bude od 3. 8. zakódován
11.07.2015 • Rustavi 2 z družice Eutelsat 36B
10.07.2015 • SES Platform Services nabídne pearl.tv UHD na satelitu Astra 1M i v internetovém streamu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist