Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 21:14:26   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

TV tipy Universal Channel ve 32. týdnu

  Autor: satCentrum/UniversalChannelCZ&SK , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 01.08.2015


Diváci Universal Channel se ve 32. týdnu mohou těšit na 1. díl již 6. řady seriálu Doylův okrsek, který má v ČR a SK premiéru v úterý 4. srpna, na akční film Thor: Kladivo bohů a také na komedii Začalo to jedné žhavé noci.. S Universal Channel si zkrátka vyberete...



PREMIÉRA V ČR A SR

Doylův okrsek 6. řada

Otec Malachy Doyle (Seán McGinley) a syn Jake Doyle (Allan Hawco) pokračují ve vyšetřování zapeklitých případů. V již 6. řadě tohoto oblíbeného kanadského komediálního krimiseriálu se Jake dá dohromady s nebezpečnou kráskou, aby vypátral zmizelého řidiče, bude řešit stávku v přístavu, ale především musí získat důkazy o své nevinně, zatímco je venku na kauci. Podaří se mu zbavit svého obvinění z vraždy? Nenechte si ujít další díly z útulného Newfoundlandského prostředí.

Od 4. srpna každý všední den v 19:20 hod.


Doylův okrsek 6. řada 1. díl

Jake se nachází ve vězení pro obvinění z vraždy. Musí si dávat velký pozor, aby přežil bez újmy, protože se to kolem něj hemží kriminálníky, které tam sám poslal. Propustka na kauci je zatím v nedohlednu, díky Sloanovi, který ukradl všechny jejich peníze. A tak se Doylovi snaží, co to jde, pomoci Jakeovi, zatímco hlídají Leslie, která je v bezvědomí.

Komedie / Krimi / Drama
Kanada, 2010, 60 min
Režie: Mike Clattenburg
Hrají: Allan Hawco, Mark O'Brien, Sean McGinley, Lynda Boyd, Shaun Majumder a další

Úterý 4. srpna v 19:20 hod.



Thor: Kladivo bohů

V tomto snímku, který pojednává o původu hrdiny třímajícího kladivo, putuje mladý Thor se svými přáteli na tajuplný ostrov ve snaze nalézt slávu.

Fantasy / Dobrodružný / Akční / Horor
USA, 2009, 86 min
Režie: Todor Chapkanov
Hrají: Zachery Ty Bryan, Mac Brandt, Daz Crawford, Raicho Vasilev a další

Čtvrtek 6. srpna ve 21:20 hod.



Začalo to jedné žhavé noci

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

Komedie / Krimi
USA, 2001, 93 min
Režie: Harald Zwart
Hrají: Matt Dillon, Michael Douglas, Paul Reiser, Reba McEntire, John Goodman, Richard Jenkins, Liv Tyler a další

Sobota 8. srpna ve 21:00 hod.



Další novinky, soutěže a aktivity naleznete na stránkách www.universalchanneltv.cz či FB stránkách.


O Universal Networks International

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBC Universal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24. NBC Universal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí on-air a digitálního zpravodajství na světě, spravuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC New. Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBC Universal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Připraveno dne 1. 8. 2015 podle podkladů Martiny Zvířecí a Ivany Finlay-Notman, TV CONSULTING – zastoupení Universal Channel a E! Entertainment Television v ČR a SR, foto: Universal Channel, po kliknutí se zvětší!






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.08.2015 • Srpnové dokumentární lahůdky na Prima ZOOM
31.07.2015 • Srpnová porce zábavy na kanálech FilmBox
30.07.2015 • Srpnové programové tipy HBO a HBO HD
30.07.2015 • Nalaďte si v srpnu na National Geographic Channel
29.07.2015 • Extrémní rybaření na Animal Planet? Jedině s Jakubem Vágnerem!
28.07.2015 • Objevujte v srpnu přírodu na Nat Geo Wild

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist