Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 13:54:55   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Televizní Skupina Barrandov významně posiluje a opět láme rekordy sledovanosti

  Autor: TV Barrandov , e-mail: info@barrandov.tv Přidané: 03.08.2015


Televizní Skupina Barrandov už podruhé během velmi krátké doby láme rekordy sledovanosti. Skupina Barrandov tak zaznamenala nejúspěšnější měsíc ve své historii, kdy podíl vzrostl na 6,51 %. Velký vliv na tento růst měl rovněž poslední týden, kdy týdenní sledovanost dosáhla až 7 %.


Obrovský úspěch v těchto týdnech zaznamenává celá televizní Skupina Barrandov, která vůbec poprvé překonala hranici 6 % na celkovém měsíčním podílu. Dosavadní maximum z ledna 2012 5,63 % tak překonala o více než 15 %.

Velké divácké oblibě se v měsíci červenci těšil především hlavní kanál skupiny – TV Barrandov, který dosáhl nejlepšího výkonu od července 2012, a poskočil na 5,5 %. Navíc v posledním týdnu měsíce se sledovanost vyšplhala na skvělých 5,86 %.

„S radostí mohu potvrdit, že televizní Skupina Barrandov má na svém kontě další překonání rekordu týdenní sledovanosti. Přestože již před dvěma týdny se Skupina Barrandov dotkla svého historického maxima, toto již neplatí. Minulý týden totiž dosáhla rekordní sledovanosti 7 %. Těšíme se, že diváky oslovuje naše pečlivě sestavené letní programové schéma,“ okomentovala úspěch posledního týdne generální ředitelka Skupiny Barrandov, Ing. Marcela Hrdá.

Rostoucí zájem zaznamenává takřka denně seriál Soudkyně Barbara, který v minulém týdnu přivedl k obrazovkám více než 211 000 diváků a dosáhl tak podílu 12 %. Své diváky stále lákají i další pořady vlastní tvorby, jakými jsou Exkluziv Kateřiny Brožové, Kurňa, co to je?, Nikdo není perfektní nebo Sejdeme se na Cibulce.

Výrazně se v posledním měsíci dařilo i zpravodajství. Průměrný podíl Našich zpráv, jehož dodavatelem zpravodajského obsahu je Empresa Media, mateřská společnost, byl 7,9 %, přičemž 18. července dosáhly svého nejvyššího podílu 11,3 %.


Podobně úspěšně si vedou i nové televizní kanály KINO Barrandov a Barrandov PLUS.

Filmová stanice KINO Barrandov vzrostla během měsíce července na zatím nejlepší hodnotu 0,75 %, přičemž minulý týden dosáhla svého historického týdenního maxima 0,82 %. Výrazně se na tomto úspěchu podepsal pátek 31. července, během kterého dosáhl podíl 1,31 %.

Dětský a dokumentární kanál Barrandov PLUS kontinuálně rovněž stoupá, za první měsíc prázdnin si zapsal 0,3 % a v předešlém týdnu svým 0,31 % zaznamenal svou 2. nejúspěšnější hodnotu v historii vysílání.

„Vysoká divácká sledovanost je důkazem toho, že televizní Skupina Barrandov přináší na obrazovky skutečně kvalitní obsah vlastní tvorby a zajímavé tituly filmové databáze akviziční tvorby. Nový měsíční rekord ve sledovanosti je pro nás závazkem a nutí nás nepolevovat v našem úsilí přinášet divákům nové, neotřelé formáty. Už dnes proto můžu slíbit, že naše podzimní programové schéma přinese zcela nové pořady, které budou na českém televizním trhu ojedinělé,“ uzavírá úspěšnost Skupiny Barrandov předseda představenstva společností Barrandov Televizní Studio a Empresa Media, Mgr. Jaromír Soukup.

Televizní Skupina Barrandov chystá další rozšíření svého portfolia, již brzy by měl zahájit své vysílání nový televizní kanál Barrandov MUZIKA. Tato stanice přinese divákům hudební produkci sestavenou z různých hudebních žánrů a svou programovou náplní osloví jak starší, tak mladší generaci.


Mgr. Barbora Šenfeldová, PR manažerka, 3. 8. 2015


Příloha: Vývoj měsíčního podílu na sledovanosti Barrandov Group (CS:15+, ATO Nielsen Admosphere)




  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.08.2015 • ČT art představí legendy české kultury - narozeniny oslaví týdnem premiér
02.08.2015 • Čtyři nové seriály a série nových formátů - ČT1 na podzim nabídne pořady napříč všemi žánry
01.08.2015 • Televízia Dajto pokračuje vo vysielaní zápasov Fortuna ligy!
01.08.2015 • Fortuna liga sa vracia na obrazovky RTVS
31.07.2015 • ČT2 nabídne přehlídku současného dokumentu. A kultovní seriály!
31.07.2015 • Déčko posiluje formát vzdělávacích pořadů - malé diváky zavede do přírody, světa počítačových her či muzea

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist