Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 08:53:23   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

TV tipy Universal Channel ve 33. týdnu

  Autor: satCentrum/UniversalChannelCZ&SK , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 08.08.2015


Diváci Universal Channel se ve 33. týdnu mohou těšit v rámci populárních Akčních čtvrtků na dobrodružný film Král Škorpión 2: Vzestup říše, Soboty pod aktovkou žen uvedou romantickou komedii Letuška 1. třídy. S Universal Channel si zkrátka vyberete...



Král Škorpión 2: Vzestup říše

Ve filmu Král Škorpion, kde se The Rock oháněl mečem, jsme mohli vidět válečníka na vrcholu svých sil a své slávy. Král Škorpión: Vzestup říše nám přibližuje, jak se z Mathayuse stane jeden z nejobávanějších bojovníků. Mathayusův otec je zavražděn a mladík přísahá, že pomstí jeho smrt. Tak začíná jeho dobrodružství plné nástrah a nepřátel.

Akční / Dobrodružný / Fantasy
USA / Jihoafrická republika / Německo, 2008, 109 min
Režie: Russell Mulcahy
Hrají: Michael Copon, Karen David, Simon Quarterman, Andreas Wisniewski a další

Čtvrtek 13.srpna ve 21:20 hod.



Letuška 1. třídy

Donna Jensenová si odmalička přála dostat se z rodného města Silver Springs v Nevadě a nepodobat se vlastní matce, která měla smůlu na muže. První zdrcující milostné zklamání s místním fotbalistou Tommym přesvědčilo pohlednou blondýnku, že je nejvyšší čas opustit rodné hnízdo. V televizi právě běžel pořad bývalé letušky Sally Westonové, ve kterém propagovala svou knihu "Život v oblacích". Ta nabádala mladé dívky k odvaze jít za svým snem a dodávala mnoho praktických rad. Donna nadšeně nastoupí u malé letecké společnosti Sierra Airlines. Vyděšená dívka v sexy kostýmku letušky sice dostává při prvním letu panický záchvat a vyděsí i zbytek cestujících, ale brzy si na nové zaměstnání zvykne. Získá i nové kamarádky Sherry a Christine. Všechny sní o kariéře letušek u velkých společností a spolu se zúčastní konkurzu do Královských aerolinií. Christine a Donna jsou přijaty do výcvikového kurzu. Přednáší zde i slavná autorka knihy Sally Westonová. Ta stanoví Donně, která jí připomene vlastní mládí a dychtivost, jediný a jasný cíl - stát se letuškou 1. třídy. Pro Donnu to znamená najít své vysněné štěstí a podřídí tomu vše. Přes veškeré nadání a znalosti však u závěrečných zkoušek propadne. Zdá se, že sen o štěstí se hroutí. V jejím životě se navíc objeví další nečekaná překážka v kariéře, sympatický student práv Ted.

Komedie / Romantický
USA, 2003, 84 min
Režie: Bruno Barreto
Hrají: Gwyneth Paltrow, Christina Applegate, Candice Bergen, Mark Ruffalo, Kelly Preston, Mike Myers, Rob Lowe, Marc Blucas a další

Sobota 15. srpna ve 21:00 hod.



Další novinky, soutěže a aktivity naleznete na stránkách www.universalchanneltv.cz či FB stránkách.


O Universal Networks International

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBC Universal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24. NBC Universal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí on-air a digitálního zpravodajství na světě, spravuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC New. Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBC Universal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Připraveno dne 8. 8. 2015 podle podkladů Martiny Zvířecí a Ivany Finlay-Notman, TV CONSULTING – zastoupení Universal Channel a E! Entertainment Television v ČR a SR, foto: Universal Channel, po kliknutí se zvětší!






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.08.2015 • Planeta jídla od úterý 11. 8. na Prima ZOOM
10.08.2015 • Václav „Upír“ Krejčí pro CS mini a CS film TV
09.08.2015 • Ve 33. týdnu se na Prima ZOOM pokusíme přežít
06.08.2015 • Bundesliga - liga fotbalových fajnšmekrů startuje na Eurosportu už v pátek 14. srpna
05.08.2015 • Služba satelitní televize freeSAT a kanál Fine Living vyhlašují diváckou soutěž
02.08.2015 • Srpnové dokumentární lahůdky na Prima ZOOM

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist