Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 16.04.2024 - 18:59:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

TĚLO JAKO DŮKAZ (Body of Proof) od 14. 8. každý pátek na AXN

  Autor: AXN CZ/SK , e-mail: info@axn.cz Přidané: 11.08.2015


Na srpen jsme slibovali spoustu mrtvolek a je to tady: seriál, kde se to mrtvolkami jenom hemží! A co víc - jsou tam i krásné ženy, sexy muži a napětí. Chcete vyřešit vraždu? Jen přes moje mrtvoly! Geniální doktorka Huntová a její pitevní stůl v hlavních rolích amerického detektivního seriálu Tělo jako důkaz, od 14. srpna každý pátek od 20.00 hod. na AXN.


Doktorka Megan Huntová (Dana Delany) byla vynikající neurochirurgyně, ale svoji slibně rozjetou kariéru ukončila autonehoda. Po tom, co ztratila cit v rukou, se vrhla na dráhu soudní patoložky a stala se nejznámější soudní lékařkou ve Philadelphii. Přestože je ve svém oboru špičkou, předchází ji reputace obtížné spolupracovnice. Naštěstí ale na její straně stojí také několik jejich fanoušků, mezi něž patří služebně mladší kolegové nebo vyšetřovatel Peter Dunlop (Nicholas Bishop), který toleruje její neortodoxní chování. Ať už je jeho původem nepříjemný rozvod nebo absence společenského života, když dojde na porozumění mrtvým, je doktorka. Megan Huntová osobou na slovo vzatou. Na vztazích s živými ale musí ještě zapracovat.

USA, 2011 – 2013
Seriál, krimi
Hrají: Dana Delany, Jeri Ryan, Geoffrey Arend

První řada od 14. srpna každý pátek od 20.00 na AXN


Dana Delany jako doktorka Megan Huntová:

Dana Welles Delany je americká televizní, filmová a divadelní herečka. Narodila 13. března 1956 v New Yorku, ale vyrůstala v Stamfordu v Connecticut. Už od malička chtěla být herečkou. Po dokončení studia na Wesleyan University se přestěhovala do New Yorku, kde začala pracovat v televizi a hrála v divadle. Hrála na Broadway v dramatu "A Life“, za což získala řadu kladných kritik. Objevila se v řadě televizních seriálů – za roli v seriálu China Beach získala nominace na Zlaté glóby i na ceny Emmy – 2 ceny Emmy získala. Dana Delany si role pečlivě vybírá, ale občas přebere. To se jí stalo, když dostala nabídku na roli Carrie Bradshawové v seriálu Sex ve městě. Podruhé odmítla roli Bree v Zoufalých manželkách, kam se ale později vrátila jako Katherine Mayfairová.


Jeri Ryan jako doktorka Kate Murphyolvá:

Jeri Ryan, vlastním jménem Jeri Lynn Zimmerman, se narodila v západoněmeckém Mnichově 22. února 1968. Během studií na Lone Oak High School a Northwestern University Chicago se účastnila řady soutěží krásy, v celonárodní soutěži Miss USA obsadila čtvrté místo. Její televizní kariéru odstartoval nepříliš úspěšný seriál Dark Skies, kde ztvárnila roli mimozemské vyšetřovatelky Juliet Stuart. Přesto si jí stihli všimnout producenti seriálu Star Trek: Voyager a obsadili ji do role Sedmé z Devíti. Následovala role Ronnie Cookové v seriálu Kauzy z Bostnu, seriál Dokonalý podraz, Mortal Kombat: Legacy a řada dalších.


Odpovídá výkonný producent Matthew Gross a herečka Jeri Ryan:

Seriál o koronerovi, který se snaží objasnit podezřelá úmrtí, čímž se často dostane do konfliktu s teoriemi policejních vyšetřovatelů, už vznikl před mnoha lety. Doktor Quincy (Quincy M.E.) z roku 1976 s Jackem Klugmanem v titulní roli patřil k velmi oblíbeným. Je Tělo jako důkaz novodobý Doktor Quincy?

Matthew Gross: Určitě ne. Tělo jako důkaz přináší nový pohled na patologa a jako práci. Začali jsme obsazením hlavní role a od toho se vše odvíjelo. Dana Delany jako doktorka Megan Huntová Doktora Quincyho rozhodně nepřipomíná.


Původně měla být postava doktorky Kate Murphyové indického původu. Co vás přimělo obsadit Jeri Ryan?

Matthew Gross: Když jsme Jeri uviděli, bylo nám jasné, že ji v seriálu musíme mít. Původní roli indického lékaře jsme tedy přepsali přímo pro Jeri. Dynamika a chemie, která funguje mezi Jeri Ryan jako doktorkou Kate Murpyhovou a Danou Delany jako doktorkou Megan Huntovou, přináší seriálu další rozměr.

Jeri Ryan: V seriálu jde Kate Murphyová vlastně ve stopách Megan – je pro ni velmi důležitá kariéra a svůj osobní úspěch hodnotí na základě úspěchu v práci. Megan se snaží ji varovat před některými chybami, kterých se sama dopustila, ale Kate ji samozřejmě neposlechne.


Jeri, od doby, kdy jste ztvárnila Sedmou z Devíti v seriálu Star Trek: Voyager, jste se objevovala spíš ve vedlejších rolích. Je to proto, že jste se věnovala rodině?

Jeri Ryan: Určitě. Práce na Star Treku byla nesmírně náročná na čas i psychiku. Mému synovi byly tehdy dva roky a mám pocit, že jsem toho hodně propásla. Bylo to pro mě těžké a nechtěla jsem přijít o další krásné dny se svými dětmi.

Matthew Gross: Velkým tématem seriálu je také to, jak sladit práci a rodinu. V úvodním dílu se říká: „Muž, který pracuje 18 hodin denně, je dobrý živitel rodiny, ale žena, která pracuje 18 hodin denně je neviditelnou matkou." Takže platí dvojí metr. Když chcete být v práci úspěšní, musíte jí věnovat čas, ale zároveň musíte zajistit rovnováhu. Právě o to se Megan snaží – najít správnou rovnováhu mezi prací a rodinou.


Zdroj: AXN a Filmreviewonline, foto: AXN Central Europe LLC


O AXN:

AXN má ve střední Evropě více než 18 milionů předplatitelů. Kromě České republiky vysílá v dalších šesti zemích – v Polsku, Maďarsku, Slovenské republice, Rumunsku, Moldavsku a Bulharsku a v sedmi zemích jadranského regionu (Srbsku, Chorvatsku, Slovinsku, Makedonii, Bosně a Hercegovině, Kosovu a Černé Hoře). Televizní kanál se zaměřuje na akční a dobrodružné filmy, seriály a pořady a dynamickou zábavu pro diváky ve věkové kategorii od 18 do 34 let. Jádro programu tvoří kvalitní světové seriály a nejžádanější filmy od Sony Pictures i dalších studií. AXN je součástí mezinárodní sítě Sony Pictures Televison (SPT), jejímž vlastníkem je Sony Pictures Entertainment.


O SONY PICTURES TELEVISION:

Sony Pictures Television (www.sonypicturestelevision.com) a společnost Sony Pictures Entertainment patří k vůdčím společnostem na poli televizního průmyslu. Po celém světě produkuje a distribuuje programy všech žánrů, včetně seriálů, televizních filmů, divadelních představení a rodinné zábavy na všech platformách. Sony Pictures Television (SPT) disponuje jednou z největších databází celovečerních filmů a televizních pořadů. Může se pochlubit bohatým programovým složením, které zahrnuje velmi sledované televizní hry, seriály, originální animované pořady a v hlavním vysílacím čase dramata, komedie a televizní filmy oceňované kritiky. SPT si také drží čelní pozici na poli mezinárodní televizní produkce – vytváří více než 6,000 hodin vlastního programu, spolupracuje s místními partnery a produkuje obsah v lokálním jazyce. Pořady prodává do přibližně sedmdesáti zemí světa.

Kromě americké produkce, má SPT v současnosti pobočky ve 31 zemích a vlastní nebo spoluvlastní 18 produkčních společností v 10 zemích Portfolio mezinárodní televizní sítě SPT zahrnuje 126 kanálů ve 168 zemích s více než 980 miliony diváckých domácností. SPT také vytváří originální obsah pro TV i SPE Premium video webové stránky Cracle. SPT dále vlastní americkou produkční společnost Embassy Row a je spolumajitelem kabelového sítě Game Show Network (GSN), TV kanálu 3D 3net a obchodní společnosti ITN Networks. SPT patří k předním národním prodejcům inzerce a zisky z inzerce zajišťují obchodní zásoby pro SPT přidružené společnosti, včetně Rural Media Group a DrOz.com.


Kristina Maixnerová, AXN CZSK, Sony Pictures Television Networks


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.08.2015 • Planeta jídla od úterý 11. 8. na Prima ZOOM
10.08.2015 • Václav „Upír“ Krejčí pro CS mini a CS film TV
09.08.2015 • Ve 33. týdnu se na Prima ZOOM pokusíme přežít
08.08.2015 • TV tipy Universal Channel ve 33. týdnu
06.08.2015 • Bundesliga - liga fotbalových fajnšmekrů startuje na Eurosportu už v pátek 14. srpna
05.08.2015 • Služba satelitní televize freeSAT a kanál Fine Living vyhlašují diváckou soutěž

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist