Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 21:49:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Zářijové premiéry na TV Food Network, který dnes (1. 9.) začíná vysílat v češtině

  Autor: Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 01.09.2015


Fanoušci vaření u televize se dnes dočkali nového speciálního kanálu: Food Network, světoznámá lifestylová TV stanice o jídle, vaření a životním stylu začíná vysílat v češtině! Televizní kanál Food Network přináší v češtině od úterý 1. září inspiraci každému, kdo rád jídlo připravuje i chutná. Nejen diváci, ale i tuzemští kuchtíci se tak mohou těšit na ověřené televizní menu v podobě celosvětově oblíbených receptů, kulinářských soutěží či zábavného vaření s celebritami.


Kanál je dostupný v nabídce Skylink, freeSAT, UPC Broadband Slovakia či dalších regionálních sítích.

Food Network není typickým kanálem, který diváky učí, jak vařit. A jeho pořady získávají pravidelně televizní ocenění. Mezi ty nejsledovanější patří seriál půvabné kuchařky asijského původu Ching, která ve svém pořadu Snadná Čína učí připravit rychlé a chutné čínské delikatesy. V dalších dílech pak podniká i kulinářské turné po asijských restauracích v Americe.

Oblíbená je i exotická gastronomie v pořadech. Australská jídla s Mattem Moranem nebo S Donalem Skehanem...ve Vietnamu, kde charismatičtí kuchaři ukazují nejen gastronomii neobvyklých jídel vzdálených zemí, ale i jak zpracovat nevyzkoušené suroviny. Tipy na rychlé a chutné jídlo pak dostanou diváci v seriálu Malá bistra u silnice. Velkým tahákem bude i show energické kuchařky Siby, která dokazuje, že vařit se dá jednoduše, levně a chutně. Na Food Network nechybí ani kulinářské soutěže a show šéfkuchařů z celého světa.

TV Food Network má jídlo v názvu a ne náhodou se stala ve sledovanosti srovnatelných televizních stanic číslem 1 ve Velké Británii. Kanál se těší velké oblibě také v Americe a v sousedním Polsku.

„Food Network je i nadále jednou z nejrychleji rostoucích lifestylových značek na trhu a je vidět, že vsadila na dobrou kartu. Jídlo jako věčné, nestárnoucí téma a zábava spojená s tradičním i experimentálním vařením je důvod, proč si program našel diváky na celém světě,“ říká Eva Sedláčková ze společnosti Channels, která zastupuje televizi v České a Slovenské republice. Oblíbenost televizních pořadů o vaření dokládá i návštěvnost webových stránek www.foodnetwork.co.uk, www.foodnetworktv.com.

Food Network UK je vlastněn společností Scripps Networks Interactive, který je předním producentem televizního, internetového obsahu v oblasti životního stylu orientovaného na kategorie domov a design, jídlo a cestování. V České republice a na Slovensku začíná Food Network v češtině vysílat od 1.září v nejsledovanějším hlavním vysílacím čase, takže divákům neunikne žádný z premiérových pořadů. V tuzemsku vysílá bez reklam 24 hodin denně a je dostupný jak v SD, tak i v HD rozlišení ve formátu 16:9. Více na: http://www.channels.cz/food_network.htm.



Zářijové premiéry na Food Network:

Sekáček

Kuchyně Sekáčku se opět stává divokým bojištěm při 21. sezóně této nemilosrdné kulinářské soutěže na Food Network. Klasické vyřazování kolo za kolem zůstává stejné, když se na úvod sezóny představí pojízdné bufety a pojízdné kantýny, kdy jejich kuchaři musí uvařit to nejlepší ze záhadných ingrediencí v koších. Později kuchaři otestují hranice svých schopností při snaze ušetřit, protože ingredience z jejich košů nesmějí přesáhnout celkovou částku 10 dolarů. Následuje speciální mládežnický souboj Sekáčku se žabími stehýnky, pampeliškovými listy, popcornovými koulemi a ve finále s tajemným mořským stvořením. Který talentovaný dospívající zapůsobí na porotu, vyhne se vyřazení sekáčkem a sbalí 25 000 dolarů ve formě stipendia na kulinářské škole?

Premiéra ve středu 2. září ve 20:00


Strávníci v utajení

Profesionální strávník v utajení, Charles Stiles, a jeho tým specialistů jsou znovu povoláni, když se v restauracích napříč USA objeví noví zlosyni a problém. Jeho tým Mystery Diners je připraven odhalit potížisty a Charles pomoci zoufalým klientům dostat se z jejich nočních můr díky jasným důkazům a tvrdé spravedlnosti. Když se servírují jídla mimo menu, konají se neschválené charitativní sbírky nebo se prodávají tajné recepty, jde o výzvy pro strávníky v utajení, Mystery Diners, v této šesté sezóně na Food Network. Vypořádají se majitelé s krutou pravdou, až budou tváří v tvář svým nepoctivým zaměstnancům? Charles a jeho tým budou čelit nejtvrdším výhrůžkám v kulinářské oblasti.

Premiéra v pondělí 7. září ve 21:00


Večeře u Tiffany

Tiffani Thiessen má bohaté zkušenosti před kamerou, ale její zkušenosti s vařením jsou podobně dokonalé jako její herecká zdatnost. Tiffani připravuje elegantní jídla a nabízí skvělou zábavu mnoha svým slavným hostům a celebritám při sérii neobvyklých tematických večeří. Ať jde o noc zábavných her s dokonalými jednohubkami, nebo slavnostní večer se starými kamarády Mario Lópezem a Billem Bellamym, Tiffani vždy nabídne své nejlepší nápady a nejlepší jídla pro takovou noc. Večeře u Tiffany mají pro každého něco, od romantických a pohádkových jídel, přes grilované speciality až po dámskou jízdu. Nepromeškejte v září tuto první sezónu na Food Network.

Premiéra v pátek 11. září ve 20:00


Kuchyně

Dopřejte si kulinářský souboj Sunnyho Andersona, Katie Lee, Jeffa Mauroa, Marcely Valladolid a Geoffreyho Zakariana, protože na Food Network se v září vrací Kuchyně ve slavnostní sezóně dalšího kulinářského luxusu. Čerstvé ovoce a zelenina jsou v letní sezóně tím hlavním na menu, a tak Jeff na úvod připraví řecký salát s grilovaným kuřecím masem. Večírek pokračuje speciální společnou show, kde nabídnou neuvěřitelnou škálu receptů a nápadů pro prvotřídní společné hostiny. Potom Ching-He Huang usmaží své delikátní kung pao s kuřecím masem, rychleji než jakýkoliv fast food ve městě. Tým končí ve velkém, když připraví vlastní Oktoberfest se sendviči s bílými klobásami, s kyselým červeným zelím, schwarzwaldským dortem a samozřejmě tradičním německým pivem.

Premiéra v úterý 15. září v 16:00


Třída nováčků

Nový rok a nové místo a nejnovější třída nováčků ve škole Cabrillo College hledí vstříc vyčerpávajícímu prvnímu semestru v kulinářské škole a gastronomickému programu. Na studenty čeká náročné období a je jen na nich, aby odhodili stranou své osobní šarvátky, aby se dostali k lepším známkám a lepší budoucnosti. Seznamte se s Kim, Mattem, Gabem, Amalií a Jime, pěti studenty v zoufalé snaze uspět v kulinářské škole, aby se jejich životy navždy změnily. Ale objeví se život ohrožující onemocnění, problémy z minulosti i obrovská nutná zodpovědnost doma, takže půjde o obrovskou zkoušku jejich charakteru, pokud chtějí vytrvat až do konce. Zjistíme, zda se sny nováčků vyšinou z kolejí, nebo stanou realitou.

Premiéra ve čtvrtek 17. září ve 20:00


Australská jídla s Mattem Moranem

Prozkoumejte opět bohaté a živé australské vnitrozemí, kam se renomovaný šéfkuchař Matt Moran vrací v další sérii mimořádných kulinářských zážitků a ohromující krajiny. Dopřejte si Mattovo turné za chutnými sousty při jeho setkáních s místními obyvateli rozlehlé pouště, která je plná až po okraj kulinářských zajímavostí. Jako australský rodák Matt ví, jak získat to nejlepší ze svých kořenů, když představí a uvaří pár neuvěřitelných receptů. Matt míří do jižní Austrálie, do údolí Barossa a regionu Adelaide Hills, kde se setká s kuchařkou Maggie Beer a ochutná pár šťavnatých letních jahod z místních kopců. Jeho cesta ho povede přes řeky, údolí a lesy při hledání toho nejlepšího, co Austrálie může nabídnout. Je to cesta, kterou si nesmíte nechat ujít.

Premiéra ve čtvrtek 24. září ve 21:00


Foto: Siba Mtongana, jihoafrická kuchařská celebrita, která ví, že vařit i žít se má s důvtipem a grácií

Připravila: Eva Sedláčková, Channels, aktualizováno: 31. 8. 2015, foto: archiv Food Network.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.08.2015 • Voľné vysielanie JOJ Cinema pre zákazníkov Skylinku
07.08.2015 • Deutsche Welle TV v němčině z družice Astra 4A
05.08.2015 • Sky Sport Austria i ve vysokém rozlišení z družice Astra 1KR
04.08.2015 • Real Madrid TV už nevysílá z družice Eutelsat 9A
01.08.2015 • Nika TV a Nika FM z družice Intelsat 904
31.07.2015 • Eurosport HD již ve všech základních programových balíčcích

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist