Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 21:31:14   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Skupina Nova spouští novou prémiovou sportovní stanici - NOVA Sport 2

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 12.08.2015


Skupina Nova rozšíří od 5. září 2015 svou televizní nabídku o novou prémiovou sportovní stanici NOVA Sport 2. Divákům tak nabídne zcela unikátní obsah, který se dosud na území Česka a Slovenska v takové šíři nevysílal. Sportovní kanál s exkluzivním obsahem a novým vizuálním stylem bude zařazen do programových balíčků vybraných českých operátorů a stane se součástí služby VOYO. Skupina Nova tak rozšiřuje stávající nabídku NOVA Sportu a televiznímu publiku nabízí kromě hlavní stanice TV Nova už šest tematických kanálů.


„Na nové stanici NOVA Sport 2 představíme veřejnosti nové atraktivní sporty a budeme ve větší míře využívat práva na vysílání prestižních sportovních akcí. Pro sportovní nadšence připravíme dvojnásobné množství hodin nabitých sportem s důrazem na velké množství přímých přenosů,“ říká Christoph Mainusch, jednatel a generální ředitel skupiny Nova.

Nová stanice bude od svého startu zahrnuta ve vybraných balíčcích operátorů UPC a O2 pokrývajících většinu trhu předplatitelů. Diváci si také její vysílání budou moci najít v rámci služby VOYO v České a Slovenské republice.

„Klienti O2 TV, UPC a předplatitelé VOYO se mohou těšit na atraktivní sportovní nabídku. Další čeští operátoři již vyjádřili zájem o zařazení obou prémiových kanálů NOVA Sport do svých nabídek,“ uvedl Petr Horák, ředitel sekce nových projektů skupiny Nova.

„Sledujeme vzrůstající poptávku našich zákazníků po kvalitním sportovním obsahu. Věříme, že NOVA Sport 1 a NOVA Sport 2 naše předplatitele mile potěší. V blízké budoucnosti počítáme se zařazením obou kanálů také do mobilní televize Horizon Go, takže diváci budou své oblíbené sporty moct sledovat jak z pohodlí domova, tak kdekoliv na cestách,“ říká Frans-Willem de Kloet, generální ředitel UPC Česká republika.

„V O2 TV nabízíme ten nejlepší mix sportovních kanálů, které jsou aktuálně dostupné na českém trhu. Zařazení stanice NOVA Sport 2 pro nás proto bylo logickým krokem,“ říká David Duroň, marketingový ředitel O2 pro segment domácností. Kanál NOVA Sport 2 bude součástí balíčku L v digitální televizi O2 TV.


NOVA Sport se stává zastřešující značkou pro nabídku sportovních stanic NOVA Sport 1 a NOVA Sport 2. S těmito stanicemi dostanou fanoušci přístup k nejpopulárnějším sportovním událostem na světě.

NOVA Sport 2 rozšiřuje programovou nabídku NOVA Sport zaměřením se na sporty, které si zatím získaly obrovskou popularitu především v zahraničí a v podobné míře zatím nebyly v Česku vysílány. Velká pozornost bude věnována nejlepší lize bojovníků světa Ultimate Fighting Championship (UFC), která je nejrychleji rostoucím sportovním odvětvím v USA. NOVA Sport 2 dále nabídne světově známé rugby, které se těší popularitě od Nového Zélandu přes Jižní Afriku až po Anglii. Velký prostor dostanou turnaje v šipkách, které dokáží naplnit obrovské haly v zemích na západ od hranic České republiky. Na své si přijdou i fanoušci nejlepší basketbalové ligy světa NBA, které čeká nepřeberné množství zápasů. NOVA Sport 2 tak divákům umožní připojit se ke stovkám tisíců dychtivých fanoušků po celém světě a naplno prožívat největší sportovní události.

NOVA Sport 1 bude nadále orientován především na mainstreamové sporty s účastí českých sportovců, zaměří se především na NHL v čele s Jaromírem Jágrem a dalšími českými hvězdami, Wimbledon s Petrou Kvitovou či Tomášem Berdychem, celou sérii ATP Tour s Radkem Štěpánkem či Lukášem Rosolem, fotbalovou Evropskou ligu s předpokládanou účastí českých klubů a s našimi hráči v různých evropských týmech, MotoGP s Karlem Abrahamem, Jakubem Kornfeilem a Karlem Hanikou, a nebo nejstarší fotbalovou klubovou soutěž FA Cup s populárními týmy Chelsea, Manchesterem United a Arsenalem.


Diváci, kteří mají zájem o kompletní nabídku prémiových kanálů NOVA Sport 1 a NOVA Sport 2, si mohou předplatit službu VOYO nebo se obrátit na svého operátora.


Anna Suchá, Corporate PR Manager, 12. 8. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.09.2015 • Zářijové premiéry na TV Food Network, který dnes (1. 9.) začíná vysílat v češtině
11.08.2015 • Voľné vysielanie JOJ Cinema pre zákazníkov Skylinku
07.08.2015 • Deutsche Welle TV v němčině z družice Astra 4A
05.08.2015 • Sky Sport Austria i ve vysokém rozlišení z družice Astra 1KR
04.08.2015 • Real Madrid TV už nevysílá z družice Eutelsat 9A
01.08.2015 • Nika TV a Nika FM z družice Intelsat 904

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist