Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 22:57:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Důkazy a tajné dokumenty o UFO již brzy na vašich obrazovkách

  Autor: CHILLICOM/Viasat TV , e-mail: info@viasatexplore.cz Přidané: 17.08.2015



Kanál Viasat Explore uvede v premiéře kanadský seriál s názvem UFO: Odhaleno, který se zabývá fenoménem neidentifikovaných létajících objektů (UFO), údajnými setkáními s mimozemskými bytostmi a také snahami takové události systematicky tajit před veřejností.


Po celém světě existují veřejnosti skrytá a přísně zabezpečená zařízení obsahující tisíce tajných spisů o pozorování UFO, setkání s mimozemšťany a o dalších podivných a nevysvětlitelných událostech. Tyto dokumenty, k nimž byl přístup po léta prakticky nemožný, obsahují očitá svědectví, podrobné výslechy, rozhovory, a také nikdy dříve nezveřejněné vysoce citlivé vojenské zprávy s podrobnostmi o zvláštních setkáních a kontroverzních událostech.

Na co se mohou diváci těšit v jednotlivých epizodách? Seriál nabídne například teorie, proč dochází k tolika pozorováním UFO okolo citlivých nukleárních zařízení, podložené vyšetřováním událostí v Rendleshamském lese a Národní laboratoři v Los Alamos. Dále vyvrací domněnky, že pozorovaná UFO trojúhelníkového tvaru jsou ve skutečnosti „neviditelné“ letouny typu stealth. Jak totiž vysvětlit, že byla spatřena před vznikem technologie stealth a dokonce i před vznikem letectví jako takového?

Jednou v noci v roce 1942 městem Los Angeles otřásl záhadný nálet. Co přes město přeletělo a dokázalo uniknout desítkám protileteckých baterií? Otázkou také je, proč jsou UFO tak často viděna nad nedalekou Edwardsovou vojenskou leteckou základnou. Pravděpodobně nejkontroverznějším případem týkajícím se UFO je událost v Roswellu, kde údajně havaroval mimozemský stroj. Co ukáží nové nálezy z místa katastrofy? A viděly stovky svědků skutečně havarované UFO jižně od Pittsburghu?

Další dvě epizody řeší otázku vzdušných setkání s UFO. Ohrožují neidentifikované létající objekty civilní letectví? Události, ke kterým došlo nad Aljaškou, Lamanšským průlivem a na jihozápadě USA leckoho zneklidňují, avšak mnohem více znepokojující je nepsaná dohoda o mlčení, fungující v leteckém průmyslu. S UFO se však setkávají i vojenští piloti – například nad Británií, USA, Iránem nebo Peru. Co se stane, když se UFO příliš přiblíží? Dostanou pokyn k palbě?

Seriál UFO: Odhaleno hledá odpovědi, které by málokterý člověk nechtěl znát. Zkoumá, jaké stopy a důkazy o návštěvnících z cizích světů lze v archivech nalézt.

Kanál Viasat Explore televizním divákům nabídne „pravdu, která je někde tam venku“ každý páteční večer od 21. srpna do 25. září 2015, ve 21:00 hodin


Pro více informací o televizním kanálu Viasat Explore navštivte profil na Facebooku s názvem Viasat Explore nebo webovou stránku www.viasatexplore.cz.


O společnosti MTG´s Viasat Broadcasting:

MTG´s Viasat Broadcasting je součástí mezinárodní mediální skupiny Modern Times Group (MTG) pokrývající čtyři kontinenty a zahrnující bezplatné a placené televizní kanály, rádio a produkci obsahu. Společnost Viasat Broadcasting poskytuje bezplatné i placené televizní kanály, které jsou k dispozici na vlastních satelitních platformách Viasat , sítích třetích stran a TV obsah je také distribuován prostřednictvím internetu. Skupina MTG je rovněž největším akcionářem v CTC Media, což je přední ruský nezávislý televizní vysílatel. Modern Times Group je rozrůstající se společnost kotována na Nasdaq OMX stockholmské burze. Pro více informací navštivte www.mtg.se.


Lukáš Kapinus, Account executive, CHILLICOM, 17. 8. 2015 s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.08.2015 • Zářijové premiéry na HBO Comedy a HBO Go
16.08.2015 • Historie, zvířata, cestování, počasí i záhady ve 34. týdnu na Prima ZOOM
15.08.2015 • TV tipy Universal Channel ve 34. týdnu
14.08.2015 • HANNIBAL - 3. řada: Připravte se, hon začíná už ve středu 19. 8.!
11.08.2015 • TĚLO JAKO DŮKAZ (Body of Proof) od 14. 8. každý pátek na AXN
10.08.2015 • Planeta jídla od úterý 11. 8. na Prima ZOOM

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist