Objevujte v září přírodu na Nat Geo Wild
Autor: Channels/satCentrum , e-mail: info@channels.cz Přidané: 25.08.2015
V září se na Nat Geo Wild v dokumentu OBROVSKÝ MOŘSKÝ HAD seznámíte s nejdelší kostnatou rybou na světě. Své jedinečné lovecké schopnosti vám odhalí NÁPADITÍ AFRIČTÍ ZABIJÁCI. Na samém východě Ruska se podíváte do ZEMĚ PLNÉ GRIZZLYŮ.



Obrovský mořský had

Vědecké bóje nabízejí nový pohled na hlístouna červenohřívého, nejdelší kostnatou rybu na světě a možnou inspiraci pro legendy o mořských hadech.

Premiéra v úterý 8. září v 18 hodin



Nápadití afričtí zabijáci

Poznejte obávané africké predátory, ať už se jedná o lví smečku či mladého levharta, kteří se při opatřování potravy nezastaví před ničím.

Od 21. září každé pondělí v 18 hodin



Země plná grizzlyů

Na samém východě Ruska je hornatý poloostrov, jenž je domovem sopek, gejzírů a největší populace medvědů grizzly na světě.

Premiéra v neděli 27. září v 18 hodin



Placený dokumentární a přírodovědný kanál Nat Geo Wild vysílá vysílá ve všech klíčových platformách (UPC, freeSAT, Digi TV, Telefónica O2, Orange Slovakia, Skylink, Magio TV) i ve většině regionálních platformách na českém a slovenském trhu, na satelitu Astra 3B na orbitální pozici 23,5 stupňů východně, na Intelsatu 10-02/Thoru na pozici 1,0/0,8 stupňů západně a na Telstaru 12 na pozici 15 stupňů západně. Nat Geo Wild HD na satelitu Astra 3B na pozici 23,5 stupňů východně a na satelitu Hot Bird 9, pozice 13 stupňů východně.

Oficiální stránka National Geographic Channel: www.natgeotv.com/cz.

Sledujte nás na sociálních sítích: Facebook, Twitter a Instagram


Úplné měsíční programové přehledy a tipy Nat Geo Wild i kanálu v HD rozlišení (Nat Geo Wild HD) si můžete stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV program.


S využitím podkladů Barbory Slezákové, PR Channels, připravila redakce satCentrum, 25. 8. 2015,
fotografie jsou majetkem National Geographic Channel





 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22120/objevujte-v-zari-prirodu-na-nat-geo-wild/