Španělská Vuelta opět na Eurosportu
Autor: Eurosport CZ , e-mail: info@eurosport.cz Přidané: 20.08.2015

Eurosport bude od 22. srpna do 13. září 2015 vysílat 70. ročník španělské Vuelty – poslední cyklistické grand tour sezóny. Všech 21 etap bude Eurosport vysílat ŽIVĚ v nativním HD, celkem se mohou diváci těšit na téměř 50 hodin přímých přenosů.


Eurosport bude vysílat vždy přibližně dvouhodinový závěr etap. Prvním přenosem z Vuelty ale bude již v pátek 21. srpna oficiální představení týmů od 20:00. Živý přenos první etapy Vuelty začne v sobotu 22. srpna v 18:45, v další dny budou přenosy startovat obvykle v 16:00. Před a po každé etapě bude Eurosport vysílat magazín Vuelta Extra (15 minut).

Etapy Vuelty bude komentovat Štěpán Straka společně s Martinem Hačeckým. Vuelta bude mít letos mimořádné obsazení, ve startovní listině jsou mj. Christopher Froome, Nairo Quintana, Vincenzo Nibali, Peter Sagan, Joaquim Rodríguez, Tejay van Garderen, Alejandro Valverde, Fabio Aru a Mikel Landa.


O SKUPINĚ EUROSPORT

Eurosport Group je panevropská jednička ve sportovním vysílání. Je součástí Discovery Communications, čisla 1 na trhu světových poskytovatelů placených TV programů. Eurosport Group má 222 milionů kumulativních předplatitelů v 91 zemích v Evropě, Asii, Africe a na Blízkém východě. Kanál Eurosport – vlajková loď Eurosport Group – vysílá živě přes 5000 hodin sportovních přenosů ročně do 137 milionů domácností v 54 zemích a ve 20 jazykových mutacích. Eurosport.com je jedničkou na poli on-line sportovních portálů, který navštíví až 23 milionů uživatelů měsíčně. Eurosport Events je divize expertů společnosti v managementu a podpoře mezinárodních sportovních akcí.


Petr Nejedlý, česká redakce Eurosportu

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22134/spanelska-vuelta-opet-na-eurosportu/