Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 16:56:05   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Zpravodajství televizní stanice TV Barrandov nastupuje s novým vzhledem i novým pořadem

  Autor: TV Barrandov , e-mail: info@barrandov.tv Přidané: 20.08.2015


Zpravodajství televizní Skupiny Barrandov přichází v novém hávu. Diváci se s novou vizáží Našich zpráv seznámí již tuto sobotu 22. srpna v 18:30. Stanice TV Barrandov navíc od pondělí 24. srpna 2015 od 18:55 odstartuje zcela nový zpravodajský pořad Exploziv.


Televize Barrandov si na podzim pro své diváky připravila hned dvě novinky ve zpravodajství, a to v podobě nového vzhledu Našich zpráv a rovněž nového pořadu, který poběží ihned po zprávách. Novou „tvář“ Našich zpráv již tuto sobotu představí nevšední, ale velice výjimečná moderátorská dvojice Aleš Cibulka a Pavlína Kafková alias Soudkyně Barbara.

„I když se na roli moderátora zpráv dost dobře nikdy nedá připravit, je pravda, že nyní sleduji Naše zprávy opravdu pečlivě, abych od kolegů – profesionálů odkoukal, jak se to má správně dělat. V sobotu to pro mě bude nová zkušenost, ale věřím, že pokud tam bude třeba nějaká chyba, přeřek nebo něco, co se nepovede, tak mi to diváci odpustí,“ prozradil moderátor Aleš Cibulka.

Vedle Aleše Cibulky zasedne spravedlivá a nekompromisní soudkyně JUDr. Barbara Richterová, tedy herečka Pavlína Kafková, pro kterou to bude nejen velká premiéra, ale také splnění snu: „Když jsem slyšela jméno Aleš Cibulka, tak jsem byla nadšená. Nesmírně si ho totiž vážím za to, jak profesionálně moderuje zábavné pořady, a jsem velmi ráda, že se s ním mohu pracovně potkat.“

Od neděle budou poté Našimi zprávami diváky provádět již dobře známé tváře: Denisa Jeřábková s Petrem Převrátilem, Petra Květová Pšeničná s René Hniličkou, nebo Kristýna Fantová s Mirkem Vaňurou.

Zpravodajství se rovněž více zaměří na velmi silná témata. Jedním z nich je i unikátní série dvanácti reportáží přímo z útrob Černobylské jaderné elektrárny, do kterých se vydal reportér Martin Hlaváček. Tyto reportáže se stanou předlohou pro dokument, který na podzim odvysílá televizní stanice Barrandov PLUS.

Samotná sekce zpravodajství se navíc rozšiřuje o nový pořad Exploziv, ve kterém se bude snoubit krimi s událostmi a zábavou. Zpravodajskou relací, které bude každý všední den patřit čas 18:55, budou provázet dvě nové moderátorské dvojice – Bára Hlaváčková s Karlem Dlabačem a Anna Hájková s Žanetou Muchovou.

„Pro mě bude vedle samotného konceptu pořadu zajímavá i spolupráce v podobě ženské moderátorské dvojice. Doteď jsem byla zvyklá moderovat především s muži. Takže to bude dvojitá nová zkušenost. A věřím, že dvě ženy v jednom studiu budou pro diváky nejen zajímavou podívanou, ale i zpestřením, a o zajímavé informace rozhodně nebude nouze,“ řekla moderátorka pořadu Exploziv Žaneta Muchová.

Nový pořad Exploziv bude plný zajímavých reportáží, ze kterých bude běhat mráz po zádech, i videa plná radosti a smíchu. Nebude zavírat oči před dramatickými momenty života, ale ani před zločiny, které se staly. Na druhou stranu však přinese i okamžiky dojetí a štěstí.

„Vysoká čísla sledovanosti Našich zpráv nám v posledních týdnech potvrdila, že zpravodajství televizní Skupiny Barrandov se těší velké divácké oblibě. Proto jsme se rozhodli naši zpravodajskou sekci rozšířit o nový, divácky atraktivní formát,“ prozrazuje o novém pořadu Exploziv generální ředitelka Skupiny Barrandov, Ing. Marcela Hrdá.


Mgr. Barbora Šenfeldová, PR manažerka Televize Barrandov, 20. 8. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.08.2015 • Miroslav Donutil ordinuje v Beskydech
20.08.2015 • Nová řada Čtyř v tom se divákům představí v exklusivní veřejné předpremiéře
20.08.2015 • Detektiv Kuneš z Cirkusu Bukowsky se vrací jako Rapl. Jan Pachl začal pro ČT natáčet stejnojmenný seriál
19.08.2015 • Večer na počest jediného českého televizního tvůrce oceněného v Cannes
19.08.2015 • Televize Nova představila ve Snídani s Novou vítěze Noci filmových nadějí
19.08.2015 • Víťazný návrat najobľúbenejšieho seriálu Búrlivé víno!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist