Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 04:23:44   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Zářijové premiéry na Viasat Explore, History a Nature

  Autor: Viasat TV , e-mail: info@viasat.sk Přidané: 03.09.2015


V září si na Viasat History nenechte ujít zbrusu nový seriál Tajemství Bible – společně s dobrodruhy, archeology, historiky, vědci a excentriky se v něm budete moci vydat na cestu za odhalením pravdy o některých z největších biblických záhad. Pokud jste někdy přemýšleli nad tím, co mají společného lepící páska a instantní káva, nebo GPS navigace a papírové kapesníky Kleenex, pak se rozhodně dívejte na seriál Nečestné vynálezy – na Viasat Explore. A konečně na Viasat Nature poznejte Noela Fitzpatricka, který posouvá péči o nemocná zvířata na zcela novou úroveň, v nezapomenutelném seriálu Super veterinář!



Tajemství Bible - novinka!

Velká potopa, svatý grál, zničení Sodomy a Gomory, pád zdí Jericha. Série vypráví příběhy dobrodruhů, archeologů, historiků, vědců a excentriků, kteří se pokoušeli odhalit pravdu o některé z největších biblických záhad. Nejenom, že bude odvyprávěn sled neobvyklých událostí - měst pohlcených zemí, vizí nebe, válek a bitev -, ale navíc se každá epizoda soustředí na jednoho objevitele, skutečného moderního Indiana Jonese, který věří, že objevil pravdu. Tito lidé jsou motivováni někdy vírou, jindy chamtivostí, zlem, a občas pouhou zvědavostí, ale svůj život zasvětili často nemožnému pátrání.

Každou neděli, 20. září - 13. prosince na Viasat History, ve 20:00 hod.



Geniální vynálezy - novinka!

Fascinující série z oblasti populární vědy se podívá na některé z nejobvyklejších předmětů denní potřeby, které nás obklopují, a prozkoumá ne zrovna čestné okolnosti jejich vzniku. Odhalíme úchvatnou historii o vzniku těchto každodenních předmětů, původně vytvořených pro válečné nebo výzkumné účely. Řada výrobků, která navždy změnila naše životy, vznikla z touhy po super schopnostech, po dominanci nad druhými, pro výhru ve válce či pro zkoumání hvězd. Uvidíme, jak a proč byly tyto předměty vynalezeny, a také jak se změnilo jejich použití a výroba, často zcela mimo plán.

Každé pondělí, 28. září - 16. listopadu na Viasat Explore, ve 21:00 hod.



Super veterináři - novinka!

Fitzpatrick Referrals je největší a nejlepší veterinární nemocnice na světě, kterou vede charismatický chirurg Noel Fitzpatrick se svým týmem 100 sester, fyzioterapeutů a hydroterapeutů. Každý měsíc mají dvě stě nových případů, od králíků se zlomenou nohou po psy s rakovinou. Proto se zde nachází více operačních sálů, rehabilitační bazén a radiologie, a jde o úroveň péče, jaká by uspokojila i lidské pacienty. Noel a jeho tým jdou za hranice veterinární vědy, když např. implantují bionické končetiny, přičemž jejich lékařské zázraky přinášejí radost vděčným majitelům.

Každé pondělí, 28. září - 16. listopadu na Viasat Nature, ve 21:00 hod.



Pro více informací o televizních kanálech Viasat navštivte jejich profily na Facebooku s názvem Viasat Nature, Viasat Explore či Viasat History, nebo webovou stránku viasanature.cz, viasatexplore.cz či viasathistory.cz. Úplné měsíční programové přehledy a tipy Viasat Nature, Viasat Explore či Viasat History i kanálu v HD rozlišení Viasat History Natur HD si můžete stáhnout na satCentrum v sekci TV program.


O společnosti MTG´s Viasat Broadcasting:

MTG´s Viasat Broadcasting je součástí mezinárodní mediální skupiny Modern Times Group (MTG) pokrývající čtyři kontinenty a zahrnující bezplatné a placené televizní kanály, rádio a produkci obsahu. Společnost Viasat Broadcasting poskytuje bezplatné i placené televizní kanály, které jsou k dispozici na vlastních satelitních platformách Viasat , sítích třetích stran a TV obsah je také distribuován prostřednictvím internetu. Skupina MTG je rovněž největším akcionářem v CTC Media, což je přední ruský nezávislý televizní vysílatel. Modern Times Group je rozrůstající se společnost kotována na Nasdaq OMX stockholmské burze. Pro více informací navštivte www.mtg.se.


S využitím podkladů Ines Gálikové, Country Manager PAY TV CZ & SK, Viasat World Ltd., připravila redakce satCentrum, 1. 9. 2015, fotografie jsou majetkem Viasat TV


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.09.2015 • TV tipy Universal Channel ve 37. týdnu
29.08.2015 • TV tipy Universal Channel ve 36. týdnu
28.08.2015 • Srpnové filmové lahůdky na Cinemaxu
27.08.2015 • Nalaďte si v září na National Geographic Channel
26.08.2015 • Zářijové programové tipy HBO a HBO HD
25.08.2015 • Objevujte v září přírodu na Nat Geo Wild

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist