Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 05:22:02   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Skupina Nova představila podzimní schéma a oznámila řadu nových projektů

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 26.08.2015


Skupina Nova na své srpnové tiskové konferenci představila nejen programové schéma následujících měsíců, ale oznámila také přípravu několika nových formátů pro rok 2016. Podzim na TV Nova bude patřit především dvěma velkolepým reality show: V SuperStar hvězdná porota odhalí největší hudební talenty a MasterChef Česko odstartuje kariéru nejlepších českých domácích kuchařů. Se začátkem podzimního programu se mění také vizuální podoba několika publicistických pořadů.


„Jsem rád, že divákům můžeme představit tak silné programové schéma, ve kterém nabídneme pestrou skladbu oblíbených pořadů i premiérových show. Soustředíme se i na další investice do programu a připravujeme další sérii úspěšné Policie Modrava a volné pokračování kriminálního seriálu Expozitura. S produkcí začínáme také u tří úplně nových seriálů a dvou komediálních sérií. Navíc připravujeme novou reality show a zábavní pořady,“ říká Christoph Mainusch, generální ředitel a jednatel skupiny Nova.

„V plném proudu už je natáčení nového komediálního seriálu Na vodě, na kterém pracuje známý producent a režisér Milan Cieslar. Diváci se mohou těšit například na Lukáše Langmajera, Tomáše Kluse a Veroniku Kubařovou,“ přibližuje Alex Ruzek, programová ředitelka skupiny Nova.

Skupina Nova svým podzimním programovým schématem navazuje na úspěšné jaro, kdy znovu potvrdila svou pozici lídra televizního trhu. Hned na úvod sezony se každou středu představí premiérové díly Výměny manželek. K hlavním formátům na TV Nova budou opět patřit zpravodajské Televizní noviny, které doplní publicistické pořady v novém vizuálním stylu – s novým logem, znělkou a z nového studia se představí Víkend, Prásk! i Koření. Chybět nebudou ani nejoblíbenější seriály z vlastní produkce, Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2, které diváci najdou v obvyklých vysílacích časech.

Prostor ve vysílání dostanou i očekávané reality show. V reality show MasterChef Česko budou diváci moci sledovat cestu českých domácích kuchařů k velké finanční výhře, vydání kuchařky a titulu MasterChef. Publikum se také seznámí se špičkovými kuchaři s mezinárodními zkušenostmi z michelinských restaurací Markem Fichtnerem, Markem Raditschem a Miroslavem Kalinou, kteří se představí v roli porotců. Zejména mladí diváci si pak přijdou na své u světové pěvecké show SuperStar, ve které Marta Jandová, Ondřej Soukup, Pavol Habera a Klára Výtisková vyberou ty nejtalentovanější české a slovenské zpěváky.

Filmovým divákům Nova připravila premiérové české filmové trháky jako Babovřesky 2 režiséra Zdeňka Trošky a Dědictví aneb Kurva se neříká, volné pokračování kultovní komedie. Podzim dále zpestří komedie režiséra Karla Janáka 10 pravidel jak sbalit holku, Něžné vlny v režii Jiřího Vejdělka nebo Zakázané uvolnění Jana Hřebejka, které doplní hudební pohádka Jana Svěráka Tři bratři.

Ze zahraniční produkce se publikum může těšit na pestrou řadu filmů s hvězdným obsazením, jako jsou akční snímky Ocelová pěst v hlavní roli s Hugh Jackmanem, Pacific Rim: Útok za Zemi, Jack Reacher: Poslední výstřel s Tomem Cruisem, a Expendables: Postradatelní 3 se Sylvestrem Stallonem. Ve filmu Non – Stop bude excelovat Liam Neeson. Děti si určitě zamilují jednu ze světově neúspěšnějších animovaných pohádek podle předlohy Hanse Christiana Andersena Ledové království, která v roce 2014 dokonce získala Oscara a Zlatý globus za nejlepší animovaný film, nebo dobrodružný film Jack a obři. Mladé diváky potěší skvělé komedie Millerovi na tripu, Zkus mě rozesmát a Pařba na třetí, nebo akční snímek Muž z oceli. Kriminální thrillery Lovci mafie, Tísňová linka a Rychlejší jsou další z filmů připravených pro diváky Novy.

Skupina Nova také představila řadu nových seriálů a světových formátů, jejichž vysílání proběhne v následujících sezónách. Na své si přijdou milovníci kriminálních seriálů, kteří na obrazovkách uvidí úplně novou detektivní sérii, druhou řadu úspěšné Policie Modrava a volné pokračování kriminálního seriálu Expozitura s názvem Atentát. Program v budoucnu doplní také další dva nové seriály se skvělým hereckým obsazením a v produkci jsou také dvě komediální série, z nichž jedna bude z pera scénáristy Petra Kolečka a druhou natáčí známý producent a režisér Milan Cieslar.

Spoustu zábavy si publikum v budoucnu užije i se světovou hudební zábavní show, ve které se známé osobnosti představí v netradičních rolích, a na obrazovkách se objeví také pravidelný rodinný soutěžní pořad. Premiérovými díly diváky potěší také velmi oblíbená reality show Výměna manželek a dokumentární série, sledující život žen ve velmi neobvyklých podmínkách.


Stanice skupiny Nova na podzim 2015:

TV Nova

Ulice
Jedenáctá sezóna denního seriálu přinese emoce, romantiku, napětí, humor, ale především nové postavy i další zajímavé osudy oblíbených hrdinů. Do Ulice se vrací herečka Michaela Maurerová jako kadeřnice Digi, kterou osud nešetří. Nad vodou ji budou držet její šestiletá dvojčata Páťa a Julinka. Rozina Maléřová překvapivě vyzkouší nekompromisní svět modelingu. Liškovi budou řešit Frantovy trable s láskou a jejich rodinu ovlivní nová kamarádky Aničky Helena Halamová. Nyklovi se budou radovat z přírůstku do rodiny. Jejich radost jim bude kazit podnikatelka Květa, která se v Ulici zabydlela a nenechá Nyklovy vydechnout. Adrianu Peškovou a jejího dědu Vlastimila zasáhne tragédie. Rodinu Farských čeká těžká životní zkouška a trable s paní Marečkovou. Tereze Jordánové opět zkříží cestu bývalý milenec Roman Šámal. Simona Pavlicová s partnerem Rudolfem mají o zábavu postaráno díky Pepanovi. Na nové příběhy z Ulice se diváci mohou těšit tradičně každý všední den od 18.30.

Ordinace v růžové zahradě 2
Nejsledovanější seriál současnosti vstupuje do jedenácté sezóny. Kamenice zažije svatbu i narození miminka, nové lásky i manželské krize. Do děje zasáhnou nové postavy v podání Daniela Bambase a Jana Kačera. Nástrahám prvního zaměstnání budou čelit nové zdravotní sestry Lada a Monika. Jedna z nich se připlete do harmonického vztahu Darka s Lucií, druhá sestřička se zamiluje do Jáchyma Kaliny. Premiérové díly Ordinace v růžové zahradě 2 budou mít své místo v programu každé úterý a čtvrtek od 20.20.

Doktoři z Počátků
Ani v oblíbené vesničce nebude o novinky nouze. Počátky čeká velká svatba, krize mezi Markétkou a Ondřejem, a veselo bude v rodině Mackových. Velký zdravotní problém své přítelkyně bude dál řešit Ota Kovář.

SuperStar
Fenomén hudebních reality show je zpět! Od 30. srpna bude každou neděli hledat porota ve složení Palo Habera, Marta Jandová, Ondřej Soukup a nově i Klára Vytisková ty nejlepší zpěváky Česka a Slovenska. Nová SuperStar divákům představí i řadu novinek. V castingových dílech soutěžící čeká například tzv. CD volba. Novinkou letošního ročníku SuperStar bude i interaktivní mobilní aplikace, která mimo jiné umožní divákům rozhodovat o postupu soutěžících.

MasterChef Česko
Souboj desítek kuchařů o pohádkovou výhru, vydání kuchařky a titul MasterChef – to je reality show MasterChef Česko. Divákům se představí přehlídka originálních kuchařských výtvorů i pohnuté osudy soutěžících. Verdikty zazní od poroty ve složení profesionálních kuchařů se zahraničními zkušenostmi Marka Raditsche, Miroslava Kaliny a Marka Fichtnera.

Premiérové zahraniční seriály
Na diváky televize Nova čekají i premiérové řady skvělých zahraničních seriálů. Každé pondělí se diváci mohou těšit na sedmou řadu seriálu Mentalista, o napětí se každou středu večer postará premiérová patnáctá řada Kriminálky Las Vegas.

České premiérové filmy
V programu Novy nebudou chybět ani filmy z domácí produkce. Na obrazovkách hlavní stanice se objeví například pokračování úspěšné komedie Zdeňka Trošky Babovřesky 2, nebo Dědictví aneb Kurva se neříká v hlavní roli s Bolkem Polívkou. Janákova komedie 10 pravidel jak sbalit holku je přímo ušitá pro herce Matouše Rumla z oblíbeného Comebacku. Publikum určitě dojme i romantická komedie Jiřího Vejdělka Něžné vlny, která připomene životní strasti z doby sametové revoluce, nebo Zakázané uvolnění, hořký příběh z pera talentovaného scénáristy Petra Kolečka v režii Jana Hřebejka. V hudební pohádce Jana Svěráka Tři bratři diváci prožijí putování napříč klasickými pohádkami.

Zahraniční premiérové filmy
Na podzim se diváci mohou těšit na pestrou nabídku akčních trháků, komedií i rodinných filmů s hvězdným obsazením. Hugh Jackman zazáří ve filmu Ocelová pěst, dobrodružný výlet do Protisvěta diváci prožijí ve filmu Pacific Rim: Útok na Zemi. Výborným hereckým výkonem Toma Cruise vyniká akční krimi thriller Jack Reacher: Poslední výstřel. Celou rodinu určitě okouzlí jeden z nejlepších animovaných filmů historie Ledové království nebo dobrodružný film Jack a obři. Mladí diváci se pobaví u komedie Millerovi na tripu, Pařba na třetí nebo u snímku Zkus mě rozesmát s Adamem Sandlerem a Jennifer Aniston. Milovníci akčních snímků si dějových zvratů užijí u filmu Non - Stop v hlavní roli s Liamem Neesonem, nebo u hvězdně obsazených snímků Lovci mafie, Muž z oceli, Tísňová linka či Expendables: Postradatelní 3. Napínavý závod s časem si publikum užije v krimi thrilleru Rychlejší.


NOVA CINEMA

Nova Cinema bude i na podzim ve znamení filmových premiér. Diváci se mohou těšit na filmy Kouzelníci, Anonym, Lov lososů v Jemenu, Nádherné bytosti, Hostitel nebo Pomsta mrtvého muže. Oblíbení superhrdinové se vrátí na obrazovky ve filmech Captain America: První Avenger, Thor, Spider-Man, Spider-Man 2, Temný rytíř povstal, Superman se vrací, Green Lantern, Hancock, Transformers, Transformers 3. Nova Cinema uvede i populární trilogii Dannyho parťáci 1-3, akční podívanou Kovbojové a vetřelci, komedie Sex ve městě a Sex ve městě 2, drama Kawasakiho růže i animovaný film Zataženo, občas trakaře.


FANDA

FANDA na podzim nabídne několik žhavých novinek i klasiku. Příznivci sci-fi si přijdou na své u seriálů Agents of S.H.I.E.L.D a Gotham. Nebudou chybět oblíbené filmy kód Navajo, 300: Bitva u Thermopyl nebo Training Day. Pokračovat bude Kriminálka Las Vegas, Kriminálka Miami a Kobra 11. V premiéře uvede FANDA seriál z prostředí veřejných aukcí s názvem Válka skladů. Pro milovníky silných aut je připravený kompletní seriál Mistrovství světa v rallycrossu 2015.


SMÍCHOV

Stanice plná zábavy uvede na podzim populární sitcomy, seriály i animované pohádky. Na premiérové řady se mohou diváci těšit u seriálů 2 $ocky, Millerovi, Muži sobě, Mike a Molly. Pokračují oblíbené sitcomy Dva a půl chlapa, Přátelé, Zlatá sedmdesátá, Průměrňákovi, na obrazovky se vracejí seriály Ženatý se závazky a Máma. SMÍŠKOVÉ nabídnou oblíbené hrdiny v animovaných seriálech Spongebob v kalhotách (včetně premiérové VII. a VIII. řady), Tučňáci z Madagaskaru, Robot a příšerka, Scooby-Doo, Scooby-Doo na stopě, Scooby a Scrappy Doo.


TELKA

TELKA pokračuje ve vysílání epizod oblíbených seriálů Ulice (2008), Ordinace v růžové zahradě 2 (2012), Nováci a Místo v životě. Nebudou chybět ani soutěže Chcete být milionářem?, Riskuj a Kolotoč. Ze zlatého fondu zábavy se objeví pořady Tenkrát na východě, Horoskopičiny, Zlatíčka, Country estráda, GO-GO šou, Dobroty a jiné.


NOVA Sport

NOVA Sport se stává zastřešující značkou pro kanály NOVA Sport 1 a NOVA Sport 2, které fanouškům zprostředkují nejpopulárnějším sportovní události na světě. NOVA Sport 1 se bude nadále orientovat především na mainstreamové sporty s účastí českých sportovců, ke kterým patří NHL, MotoGP, tenisové ATP. NOVA Sport 2, který startuje už 5. září 2015, se bude orientovat na sporty, které si zatím získaly obrovskou popularitu především v zahraničí a v podobné míře zatím nebyly v Česku vysílány. Jeho diváci se mohou těšit na pravidelné přenosy nejlepší basketbalové ligy NBA, skvělou atmosféru turnajů v šipkách, rugby a bojových sportech, především UFC. Obě stanice NOVA Sport divákům zprostředkují přenosy těch nejprestižnějších světových akcí, jako je Wimbledon, zápasy Evropské ligy UEFA nebo olympijské hry v Rio de Janeiru.


Skupina Nova na internetu:

NOVA Plus

NOVA Plus nabídne novou rubriku Zákulisník s moderátorkou Silvíí Miklošovou, která bude postupně představovat žhavé novinky nejen ze zákulisí nové SuperStar. Kromě sedmidenního archivu pořadů vlastní produkce TV Nova bude NOVA Plus i nadále svým uživatelům přinášet další díly oblíbených původních pořadů. Návštěvníci se mohou těšit na pravidelná vysílání lifestylové show Na baru a na nové epizody pořadu pro zvídavé maminky Maminy s rozumema a magazínu Hravě zdravě. Nejnovější účesy si uživatelé budou moci vyzkoušet podle show Trendy Trendy. Ze zpravodajského obsahu se uživatelé mohou těšit na vysílání pořadu Brána do historie nebo talk show Vaše téma.


VOYO

Videoportál VOYO zařazuje do své knihovny aktuálně nejnovější tituly a exkluzivní sportovní přenosy díky kompletnímu simulcastu prémiových stanic NOVA Sport 1 a NOVA Sport 2. Diváci se mohou těšit na akční cestu odvety Johna Wicka, válečné drama Pan Pip a drama Země naděje. Pro příznivce českých filmů VOYO připravilo film Přijde letos Ježíšek. Pro mladší diváky je určena komedie 10 pravidel jak sbalit holku nebo romantické road movie Zejtra napořád. Děti ocení zejména komedii Paddington.


Anna Suchá, Corporate PR Manager, 26. 8. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.08.2015 • Přístav se na svém startu přiblížil k milionu, dařilo se i Show Jana Krause
25.08.2015 • Tři skvosty na tento týden
21.08.2015 • Miroslav Donutil ordinuje v Beskydech
20.08.2015 • Zpravodajství televizní stanice TV Barrandov nastupuje s novým vzhledem i novým pořadem
20.08.2015 • Nová řada Čtyř v tom se divákům představí v exklusivní veřejné předpremiéře
20.08.2015 • Detektiv Kuneš z Cirkusu Bukowsky se vrací jako Rapl. Jan Pachl začal pro ČT natáčet stejnojmenný seriál

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist