Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 11:08:50   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Česko Slovensko má talent je zpět

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 01.09.2015


Pátá řada nejúspěšnější talentové show se začíná vysílat 3. září. První tři týdny ji budou moct diváci vídat dvakrát týdně, ve čtvrtek a v sobotu, později už jen o sobotních večerech. Do poroty zasedne tradiční kat Jaro Slávik, zpěvačka Lucie Bílá a nově také moderátor minulých řad ČSMT Jakub Prachař. Letošní novinkou je čtvrtý porotce, kterým bude slovenská herečka Diana Mórová. ČSMT se natáčí pod režijní taktovkou Jeffo Minaříka.


Premiérové díly čtvrtek a sobota ve 20.15 na Primě!

Diváci se mohou rovněž těšit na novou moderátorskou dvojici Junior a Marcel – Milana Juniora Zimnýkovala a Marcela Forgáča. „Ne každý den člověk dostane takovou nabídku, takže z toho mám velkou radost. ČSMT je největší show v rámci toho, co existuje na trhu, a nejúspěšnější v rámci formátů ve světě,“ řekl Zimnýkoval.

Na stůl porotců nově přibude zlatý bzučák, který smí porotce využít pouze jednou. Oproti červenému bzučáku, který vystoupení soutěžících zastaví, má ten zlatý úplně opačný význam. Po stisknutí zlatého bzučáku porotce soutěžícího posouvá rovnou do živých přenosů.


Představme si nováčky letošní série:

Diana Mórová je dlouholetou tváří TV JOJ. Narodila se v roce 1970 v Bratislavě a vystudovala herectví na VŠMU. Od roku 1992 až dodnes je členkou Slovenského národního divadla. Hrála v oblíbených slovenských seriálech, např. Štúrovci nebo Panelák, a ve filmech Rivers of Babylon, Kuře melancholik, Poločas rozpadu a další. V letech 2008 a 2011 získala diváckou cenu OTO v kategorii nejoblíbenější herečka a v roce 2008 obdržela ocenění Krištáľové krídlo za divadlo. Kromě herectví je známá také z různých zábavných show, např. Hvězdy na ledě, ve kterých obsadila přední příčky. V minulosti dokonce reprezentovala Československo v gymnastice. Je svobodná a má syna Quida. Vzhledem k tomu, že si sama vyzkoušela reality show, může divákům nabídnout jiný úhel pohledu, než jen z pozice porotkyně. Kromě toho je známá svým perfekcionizmem a upřímností, může se tak stát „ženským katem“.

Marcel Forgáč (1971, Kežmarok) moderuje od roku 1994 a nejprve začínal v rádiu. Během 21leté moderátorské praxe se podílel na množství zábavných, sportovních a komerčních akcí. V roce 2002 dokonce moderoval přivítání zlatých slovenských mistrů světa v hokeji a několikrát se také představil v pozici moderátora Miss Universe. Dále patřil k oblíbeným glosátorům z úspěšné Adela show. Je ženatý a má dvě děti.

Milan Junior Zimnýkoval (1978, Snina) odstartoval svou kariéru ve studentském rádiu během vysoké školy v Prešově, kde studoval dějepis a anglický jazyk. Přes různá rádia se dostal až před kameru ve veřejnoprávní televizi. Na TV JOJ začal moderovat v roce 2012 noční show pořadu Hotel Paradise. Je ženatý a má jedno dítě.
Duo Junior a Marcel patří mezi slovenskou moderátorskou špičku. Spolu začali moderovat v roce 2009 Odpolední show a později vytvořili relaci Ranní show s Juniorom a Marcelom. Junior a Marcel jsou také moderátoři druhého nejposlouchanějšího komerčního rádia na Slovensku. Dvojice moderovala i Miss Universe. Oblíbení komici navíc společně moderují zábavný pořad Nikdo není dokonalý.

Více na http://csmatalent.cz/


Filip Budák, PR a marketing, 1. 9. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.09.2015 • ČT art: Nárůst původní tvorby, programové nabídky i sledovanosti
01.09.2015 • Po Přístavu skóruje TV Prima s Vinaři
01.09.2015 • ČT art namísto oslavy předvede absurdní drama. S Polívkou, Vetchým a Burkem
31.08.2015 • Labyrint: vraždy podle předlohy
31.08.2015 • Současná poetika Slovácka v dokumentu ČT
29.08.2015 • Televize Prima bude víc hravá a barevná i v podzimních identech [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist