Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 23:35:45   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nepřestávejte žasnout a posouvejte hranice, říká podzimní kampaň Discovery

  Autor: Ewing PR , e-mail: info@ewingpr.cz Přidané: 02.09.2015


Zvědavost obohacuje naše životy, dává jim jiný rozměr a pomáhá hledat nové cesty, kudy se ubírat a jak se rozvíjet, zlepšovat a čelit překážkám. Discovery ve své aktuální kampani „Nepřestávejte žasnout“ (Don’t stop wondering) to vše oslavuje. Stanice se vždy obracela na zvídavého diváka, který chce vědět více a otevřít si obzory.


Tentokrát má možnost zároveň posouvat hranice: Discovery si pro kampaň připravilo řadu adrenalinových show, které nejsou jen o ukázkách toho, co vše je na Zemi možné, ale zároveň dokazují, že některé limity jsou jen zdánlivé. Na podzim se tak fanoušek Discovery Channel setká s jedněmi z nejdůležitějších talentů stanice: Joelem Lambertem, Edem Staffordem či Idrisem Elbou.



Joel Lambert se vrací v roli lidské kořisti

Vyškolen praxí v armádě, má bývalý člen jednotky Navy SEAL všechny předpoklady k tomu, aby dokonale ovládal schopnost přežít a nenechat se chytit. Právě to druhé uplatní v pořadu „Švanice/Lov s Joelem Lambertem“ (Manhunt with Joel Lambert), kde se utká s nejlepšími stopaři na planetě. Joela vysadí na neznámém místě uprostřed drsného terénu. K dispozici má jen základní balíček pro přežití. Jeho úkol? Dostat se za 36 hodin na místo určení. A především: nenechat se chytit. V patách jsou mu totiž pronásledovatelé, pro které je otázkou cti, aby Joela stihli vystopovat a zadržet. Většinou mu jdou po krku příslušníci místních speciálních jednotek, na Novém Zélandu ho ale stopují domorodí maorští bojovníci a ve Skotsku a Mongolsku místní lovci, dokonale znalí každého koutku své země.

Hra na kočku a myš začíná… a to od 13. září od 21:00.



Idris Elba se nenechá omezovat limity

Známý hollywoodský herec Idris Elba předvede, jak dostat hladinu adrenalinu v krvi na maximum a překonat své vlastní hranice. Ačkoliv má strach z výšek, vrhne se v pořadu „Idris Elba: Bez omezení“ do letecké akrobacie. Čeká ho i rallye a závodění dragsterů a pokusí se překonat pozemní rychlostní rekord Malcolma Campbella z roku 1927. Idris zvládne nejnáročnější světové disciplíny, v nichž také soutěží, a přiblíží vám inženýrství, vědu a historii související s každou z nich. Dostane se do profesionálních týmů, kde se jeho mentory stanou ti nejlepší řidiči a piloti. V každé epizodě se Indris zapojí do jednoho ze slavných a extrémních motoristických závodů, ať již v létání či soutěžení vozů.

Naplno to Idris rozjede od 25. září od 21:00.



Edu Staffordovi zvědavost nechybí, vyráží proto do neznáma

Má za sebou dlouhý pochod povodím Amazonky, boj o přežití v neobydlených částech světa a nyní se vypraví prozkoumat další neznámá místa naší planety. A protože žijeme ve věku moderních technologií, vytipoval si tyto lokace skrze satelitní snímky. Podivné útvary uprostřed pouště nebo azurová jezera skrytá v džungli, to vše upoutá jeho pozornost. Následně Ed vyrazí do terénu, aby se o těchto tajemných místech dozvěděl více! Podívá se do Etiopie, Brazílie, pátrá v Zambii a Papui, nevynechá ani slavný a záhadný kráter na Sibiři. Ed je prostě rozhodnut ukázat, že i ve 21. století je na světě co objevovat!

Se svým pátráním diváky seznámí v pořadu Ed Stafford: Do neznáma od 13. října od 21:00.



Cesta za pokladem – za hádankami a hady

Myslíte si, že poklady se vydávali hledat leda tak středověcí piráti? Rozhodně to není pravda. Po skrytých pokladech pasou i moderní pátrači. Zamíří i na Hadí ostrov, kde se údajně mezi tisíci jedovatých zmijích skrývá legendární poklad Svaté trojice. O hadech může vyprávět hlavně člen výpravy Bryan Fry, který má za sebou desítky uštknutí, jedno skoro fatální štíří bodnutí a nádavkem ho několikrát zranil i rejnok. V tropických rájích i na ostrovech pokrytých ledovci se tým potýká s šiframi a dalšími překážkami ve snaze najít mýty opředené bohatství.

Výprava za pokladem – Hadí ostrov startuje na Discovery od 15. září od 20:00.



O společnosti Discovery Communications CEEMEA:

Společnost Discovery Communications (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) je největším světovým poskytovatelem placeného televizního obsahu s kumulativním počtem diváků dosahujícím 2,7 miliardy ve více než 220 zemích a oblastech. Cílem společnosti Discovery je uspokojovat zvídavost diváků, stimulovat je a bavit vysoce kvalitním obsahem v rámci více než 200 celosvětových televizních sítí, mezi nejvýznamnější z nich patří Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Investigation Discovery a Science, v USA také prostřednictvím joint venture OWN: Oprah Winfrey Network a The Hub. Discovery rovněž náleží Eurosport International, přední zábavní skupina zaměřená na sport, včetně šesti placených televizních kanálů v Evropě a Asii. Ve 105 zemích a oblastech střední a východní Evropy, Blízkého východu a Afriky dosahuje 12 značek Discovery s pořady lokalizovanými do 19 jazyků kumulativně 261 milionů předplatitelů. Discovery je také předním výrobcem vzdělávacích produktů a služeb pro školství, například oceňované série digitálních učebnic K-12, kterou připravuje divize Discovery Education. Vlastní a provozuje také diverzifikované portfolio služeb digitálních médií včetně Discovery Digital Networks. Další informace naleznete na www.discoverycommunications.com.


Veronika Pešková, Ewing Public Relations


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.09.2015 • TV tipy Universal Channel ve 37. týdnu
03.09.2015 • Zářijové premiéry na Viasat Explore, History a Nature
31.08.2015 • Zářijová porce zábavy na kanálech FilmBox
30.08.2015 • Začněte školu s Prima ZOOM – zábava i poznání ve 36. týdnu
29.08.2015 • TV tipy Universal Channel ve 36. týdnu
28.08.2015 • Srpnové filmové lahůdky na Cinemaxu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist