Nickelodeon obohatil programovou nabídku operátora DIGI TV
Autor: AXOCOM , e-mail: press@alter-connect.cz Přidané: 02.09.2015

Přední satelitní operátor Digi TV od 1. září zařadil do základního balíčku svého programového portfolia dětský kanál Nickelodeon. Distribuci tohoto celosvětově populárního dětského kanálu zajišťuje pro Českou a Slovenskou republiku mediální společnost AXOCOM.


V roce 2015 Nickelodeon dosáhl denního podílu sledovanosti mezi mladými diváky ve věku 4-12 let celé 2%, přičemž dosáhl 29 000 diváků za den a v průměrném měsíčním kontextu činí sledovanost ve stejné kategorii 92 000 mladých diváků. (Zdroj: ATO - Mediareseach)

Prostřednictvím DIGI TV mají děti i rodiče v Čechách další možnost sledovat jeden z celosvětově uznávaných a široce distribuovaných televizních kanálů s orientací na děti a zároveň jeden z vizuálně nejhezčích dětských kanálů na trhu. Nickelodeon se pyšní takovými fenomény animace jakými jsou, Želvy Ninja, SpongeBob v kalhotách, Kung Fu Panda, Tučňáci z Madagaskaru nebo hraný akční seriál Sam&Cat s hlavní představitelkou Arianou Grande, která je jedním z největších idolů Ameriky mezi náctiletými diváky.


Jakub Zíka, PR Alter-Connect


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22165/nickelodeon-obohatil-programovou-nabidku-operatora-digi-tv/