Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 15:51:50   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

DIGI TV dnes přináší dva nové programy pro děti a pro sportovní fanoušky

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 02.09.2015



Radost budou mít sportovní příznivci i ti nejmenší televizní diváci. DIGI TV dnes spouští dva nové programy, sportovní stanici Sport 2 a dětský kanál Nickelodeon. V blízké době budou následovat filmová stanice AMC a erotický kanál Dorcel.


Od května 2015, kdy se novým majitelem satelitní televize DIGI TV stal holding LAMA ENERGY GROUP, přichází DIGI TV s řadou novinek a změn. Programová nabídka byla již nedávno rozšířená o oblíbené české programy TELKA, SMÍCHOV, Prima ZOOM, Prima LOVE a ČT:D/Art. Dnes (2. 9. 2015) se rozšiřuje o další dva programy, Sport 2 a Nickelodeon.

Sport 2 bude dnes zařazen do základní nabídky přímo na vyžádání zákazníků DIGI TV. Těšit se tak mohou na sledování závodů Formule 1, populární francouzskou a italskou fotbalovou ligu, kvalifikaci na Euro 2016, z hokeje KHL a nově i CHL, nebo házenkářskou ligu mistrů EHF a NFL. Program distribuuje AMC Networks International – Central Europe.

Celosvětově populární program Nickelodeon přinese zábavu dětem, mezi jinými i kultovní seriál Spongebob. Pro Českou a Slovenskou republiku zabezpečuje Nickelodeon mediální společnost Axocom.

V nejbližších dnech chystá DIGI TV pro své zákazníky další kanály. Populární filmová stanice AMC, zaměřená na celosvětovou filmovou a seriálovou produkci, přinese například očekávaný seriál Fear the walking dead s dnes tolik populární zombie tématikou, nebo Breaking bad, u nás více známý jako krimiseriál Perníkový táta. Diváci se mohou také těšit na přísun nových seriálů do konce roku.

Pro příznivce erotiky se připravuje spuštění kanálu Dorcel TV z produkce Marc Dorcel, distribuovaný v České republice a na Slovensku společností IFC Media.

Změna veškeré programové nabídky se na set-top boxech projeví automaticky. Uživatelé CI+ modulů pak musí provést ruční naladění stanice podle parametrů, které naleznou na webových stránkách www.cz.digi.tv. Nabídka základního balíčku programů se tak v nejbližší době zvýší z původních 64 na 68. K 1. 10. 2015 vejde v platnost nový ceník DIGI TV. Cena základního balíčku se zvýší balíček z původních 260,- Kč na 299,- Kč.

Od 1. 10. 2015 bude spuštěna Nová DIGI TV na nové technologické platformě, která zákazníkům zaručí mnohem vyšší a kvalitnější technický standard vysílání. Přidány budou nové programy, z nichž bude možno řadu sledovat v HD, mezi jinými populární filmový kanál HBO. Při závazku 24 měsíců získají zákazníci základní balíček Nové DIGI TV za stejnou cenu 299,- Kč, za 199,- Kč je možno přikoupit si balíček EXTRA s 25 programy navíc nebo za dalších 199,- Kč rozšíření o balíček HBO programů. Mimořádně výhodnou nabídku představuje balíček MAXI, který za pouhých 699,- Kč poskytne kompletní nabídku DIGI TV, tedy více než 100 kanálů, včetně služby HBO GO. Všechny potřebné informace včetně kompletní nabídky Nové DIGI TV, jsou k nalezení na webových stránkách www.cz.digi.tv.


O DIGI TV

DIGI TV je přední český operátor satelitního televizního vysílání, který na českém trhu působil od roku 2006 jako součást skupiny RCS & RDS. V dubnu letošního roku DIGI TV koupila česká investiční skupina LAMA. DIGI TV si udržuje silnou pozici na poli digitálního vysílání zejména stabilní cenovou politikou, širokou nabídkou a exkluzivními programy. DIGI TV je jediným čistě českým satelitním operátorem na trhu. Všechny daně, včetně daně z příjmu jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Bc. Linda Rakytková, Account Specialist, PP Partners Prague, 2. 9. 2015



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.09.2015 • Nickelodeon obohatil programovou nabídku operátora DIGI TV
01.09.2015 • Zářijové premiéry na TV Food Network, který dnes (1. 9.) začíná vysílat v češtině
28.08.2015 • Skupina Barrandov spouští 4. televizní kanál Barrandov MUZIKA
18.08.2015 • Polsat 1 zahájí vysílání z družice Hot Bird 13C ještě v roce 2015
14.08.2015 • freeSAT nabídne českým a slovenským divákům čtyři nové programy, z toho dva v HD rozlišení
12.08.2015 • Skupina Nova spouští novou prémiovou sportovní stanici - NOVA Sport 2

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist