Food Network HD v síti UPC ČR od 4. září 2015
Autor: Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 04.09.2015
Společnost Scripps Networks UK&EMEA, divize předního světového producenta lifestylového obsahu dnes oznámila, že v rámci pan-evropské dohody s Liberty Global bude zahájeno vysílání Food Network v HD kvalitě, v českém jazyce v nabídce UPC Česká republika s.r.o., největšího poskytovatele placených TV služeb v zemi. Food Network HD, celosvětový, zábavný, lifestylový tv kanál zaměřený na jídlo, kulinářství a životní styl bude od 4. září součástí základní digitální nabídky.


Diváci UPC Česká republika, kteří si naladí Food Network HD, budou moci sledovat stovky hodin pořadů nejvyšší kvality lokalizovaných do češtiny, mezi nimi zcela nové seriály jako S Donalem...do Vietnamu, Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy, Asijské dobrodružství Ching a Se Sibou u stolu 2 či ověřené pořady s vysokou sledovaností jako Sekáček, Večeře u Tiffani, Strávníci v utajení a Malá bistra u silnic.

Tato dohoda navazuje na nedávno oznámené zahájení vysílání Food Network v českém jazyce na satelitních platformách Skylink (v SD i HD verzi) a freeSAT, stejně tak jako u dalších regionálních kabelových operátorů v České republice a na Slovensku.


O Scripps Networks Interactive

Scripps Networks Interactive (NYSE: SNI) je jedním z předních producentů televizního, internetového obsahu v oblasti životního stylu orientovaného na kategorie domov a design, jídlo a cestování. Mediální portfolio společnosti zahrnuje oblíbené televizní kanály a internetové značky HGTV, DIY Network, Food Network, Cooking Channel, Travel Channel a Great American Country, které společně dosahují více než 190 millionů uživatelů měsíčně. Webové stránky doplňují program lineárního vysílání, podporují informovanost a inspiraci doprovodnými videi a sociálními sítěmi.

Scripps Networks International, divize SNI, působí ve 180 zemích Evropy, Středního východu, Afriky, Asie a Pacifiku, Latinské Ameriky a Karibiku a operuje se sedmi zábavnými značkami, mezi něž patří Asian Food Channel, Cooking Channel, DIY Network, Fine Living, Food Network, HGTV a Travel Channel. Divize dále dohlíží na společný podnik s BBC Worldwide v UKTV ve Velké Británii a v Shaw Media v Kanadě a na licenční program. Scripps Networks International sídlí v Knoxville, Tenn., a New Yorku, NY, dále provozuje kanceláře v Londýně, Miami, Miláně, São Paulu a Singapuru. Více informací najdete na: http://www.scrippsnetworksinteractive.com.


O Food Network

Food Network není typickým kanálem, který diváky učí, jak vařit. Přináší nové pojejí pořadů o jídle a věnuje se všemu, co je v daném žánru odvážné a zábavné, mnohdy boří zažité mýty, oslavuje jídlo a s tím související kulturu. Food Network je nadále jednou z nejrychleji rostoucích lifestylových značek na trhu, kombinující přehlídku oceněných pořadů, show šéfkuchařů z celého světa i kuchařských soutěží.

Ve Velké Británii se stal jedničkou mezi lifestylovými kanály a je dostupný na všech klíčových platformách. Velké popularitě se těší také v Polsku a Jižní Africe. Ve Spojených státech patří stanice k nejpopulárnějším televizním kanálům vůbec a webové stránky k nejnavštěvovanějším ve svém oboru. Webové stránky www.foodnetworktv.com doplňují 24hodinové lineární vysílání, nabízí TV program, online vysílání nebo epizody na vyžádání, biografie šéfkuchařů, recepty, krátká videa, atd.

Food Network UK je vlastněn společností Scripps Networks Interactive (SNI), který je předním producentem televizního, internetového obsahu v oblasti životního stylu orientovaného na kategorie domov a design, jídlo a cestování.


Foto: Siba Mtongana, jihoafrická kuchařská celebrita, která ví, že vařit i žít se má s důvtipem a grácií

Připravila: Eva Sedláčková, Channels, aktualizováno: 31. 8. 2015, foto: archiv Food Network.


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22174/food-network-hd-v-siti-upc-cr-od-4-zari-2015/