Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 11:50:24   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Přichází Nová DIGI TV s cenou 299 Kč za balík 73 programů

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 09.09.2015


Zákazníci DIGI TV, kteří chtějí přejít na novou technologickou platformu s lepšími službami, zahltili svým zájmem call centrum společnosti, které nyní pracuje i přes víkend v prodloužených směnách a postupně kontaktuje ty, kteří se nedovolají. Reagují tak na zprávu, že od října 2015 bude spuštěna Nová DIGI TV s výrazně lepší technickou kvalitou, novými CA Moduly a set-top boxy a neustále rozšiřovanou programovou nabídkou.


Zákazníci DIGI TV si už nyní můžou přes webové stránky nebo s operátory call centra domluvit termín návštěvy technika, který zkontroluje celý satelitní systém, nastaví CA Modul nebo vymění set-top box. Dosavadní technologická platforma („Stará“ DIGI TV) bude fungovat po přechodnou dobu, než zákazníci k Nové DIGI přejdou; Její vypnutí se plánuje na polovinu roku 2016. Cena základního programového balíčku se 73 programy včetně exkluzivní anglické Premier League je 299 Kč měsíčně při uzavření smlouvy na dva roky.

V reakci na informaci o Nové DIGI TV, kterou zákazníci DIGI TV obdrželi prostřednictvím dopisů, přijala zákaznická linka již tisíce hovorů. Iveta Šlapalová, manažerka zákaznického centra, k tomu uvádí: „Většina těch, kteří nám volají, se zajímá o volné termíny pro migraci na novou službu a chtějí přejít v nejbližším možném čase. Zákazníkům se líbí především možnosti nových kanálů a balíčků, které s Novou DIGI mají, a v neposlední řadě vítají lepší kvalitu vysílání.“

Iveta Šlapalová upozorňuje, že vzhledem k obrovskému zájmu zákazníků call centrum nestačí vyřizovat požadavky. „Postupně se na všechny dostane. Nejefektivnější je zanechat vzkaz na webovém formuláři, který zájemci o Novou DIGI TV naleznou na adrese http://cz.digi.tv/nova-digi/ a naši operátoři se se sami se zákazníkem spojí. Vzhledem k postupnému vyřizování požadavků dojde k přechodu dnes objednávaných zákazníků na novou službu v řádu týdnů, do té doby divákům funguje Stará DIGI bez omezení a navíc s novými programy, jako je Sport 2 nebo dětský kanál Nickelodeon a od 15. 9. filmový kanál AMC či erotický kanál Dorcel.“

Přechod na Novou DIGI TV z té staré se uskutečňuje v okamžiku, kdy zákazník podepíše dodatek a je mu poskytnut nový CA Modul, resp. instalován nový set-top box, který přístup ke službám Nové DIGI TV umožní. Poté, co proběhne přechod všech zákazníků k Nové DIGI TV, bude stará technologická platforma vypnuta. Výhodou nové technologie je i vyšší odolnost proti rozmarům počasí, například prudkým dešťům, které mohou způsobovat výpadky signálu.

„Nová DIGI TV není jen reklamní slogan; jedná se skutečně o kvalitativně novou službu na nové technické platformě,“ vysvětluje Vladimír Rusnák, provozní ředitel DIGI TV. „Rádi bychom také zákazníkům zdůraznili, že Nová DIGI TV je díky prodeji do českých rukou jediný čistě český satelitní operátor na trhu,“ dodává Vladimír Rusnák. „Všechny daně, včetně daně z příjmu jsou odváděny v ČR.“


ROZŠIŘOVÁNÍ PROGRAMU DIGI TV

Programová nabídka DIGI TV byla nedávno rozšířena o české programy TELKA, SMÍCHOV, Prima ZOOM, Prima LOVE a ČT:D/Art. V září přibyly stanice Sport 2 a dětský kanál Nickelodeon. Zároveň bude po aktivaci Nové DIGI TV od 1. 10. zvýšena technická kvalita vysílání; postupně se rozrůstá nabídka programů ve formátu HD. Konkrétně se jedná například o ČT 1 HD, ČT 2 HD a ČT Sport HD a další. To se projeví i na mírném zvýšení ceny základního balíčku na 299,- Kč z původních 260,- Kč.

Pro náročnější klienty je připraven balíček rozšířený o 25 programů, zvláště o žádané sportovní programy, například Digisport 1 HD a Digisport 2 HD, které přinesou oblíbenou Premier League v sezoně 2015/16 ve vysokém rozlišení a dále o nové hudební, filmové a dětské kanály, to vše za příplatek 199,- Kč. V neposlední řadě bude nabídka obohacena o prémiový filmový balíček programů HBO, tedy HBO HD, HBO 2 a HBO COMEDY, které lze přikoupit také za 199,- Kč. Premier League v normálním rozlišení zůstává součástí základního programového balíčku; mezi satelitními televizemi v ČR se jedná o exkluzivní nabídku. Nejvýhodnější se jeví nabídka balíčku MAXI, který má neuvěřitelných 102 programů, z toho 16 v HD, za pouhých 699,- Kč. Součástí balíčku MAXI je i kanál HBO GO, vysílající nejznámější hollywoodské blockbustery a seriály.

Zároveň se zvyšováním kvality služeb nabízí DIGI TV nové set-top boxy s možností nahrávání pořadů a CA moduly, díky kterým je možno použít ke sledování Nové DIGI TV pouze TV ovladače. Po individuální domluvě se dostaví ke každému klientovi specializovaný technik, který provede požadovanou výměnu. Samotná výměna set-top boxu je zdarma, zůstává pouze standardní poplatek 49,- Kč za měsíční pronájem STB, taktéž při uzavření smlouvy na dva roky.


Ceník nových balíčků při uzavření smlouvy na dva roky:

Balíček Základní Extra HBO Maxi
Cena 299,- Kč + 199,- Kč +199,- Kč 699,- Kč
Počet kanálů 73 25 3 102
Z toho HD 11 4 1 16


O LAMA ENERGY GROUP

LAMA je česká soukromá investiční skupina zaměřená na podnikání v průzkumu, těžbě a obchodu s energetickými komoditami. Mezi české dceřiné společnosti holdingu patří LAMA energy, která dodává plyn a elektřinu zákazníkům v České republice i na Slovensku, LAMA GAS & OIL, která těží plyn a ropu na jižní Moravě, virtuální mobilní operátor LAMA MOBILE či teplárny Otrokovice a Kyjov. Skupina své podnikatelské aktivity v oblasti obchodu, úpravy i těžby ropy také úspěšně realizuje v Kanadě prostřednictvím společnosti PETROLAMA ENERGY CANADA. V roce 2015 se členem holdingu stala přední česká satelitní televize DIGI TV.


O DIGI TV

DIGI TV je přední český operátor satelitního televizního vysílání, který na českém trhu působil od roku 2006 jako součást skupiny RCS & RDS. V dubnu letošního roku DIGI TV koupila česká investiční skupina LAMA. DIGI TV si udržuje silnou pozici na poli digitálního vysílání zejména stabilní cenovou politikou, širokou nabídkou a exkluzivními programy. DIGI TV je jediným čistě českým satelitním operátorem na trhu. Všechny daně, včetně daně z příjmu jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Bc. Linda Rakytková, Account Specialist, PP Partners Prague, 9. 9. 2015



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.09.2015 • Cine FX a Polar volně z družice Astra 1L
09.09.2015 • Outdoor Channel HD rozšiřuje vysílání v Evropě, na Středním Východě a v Africe v rámci partnerství se společností M7 Group
07.09.2015 • Platforma Skylink zařazuje do nabídky program Fine Living HD
07.09.2015 • České Radiokomunikace spustily vysílání nové stanice Barrandov Muzika, v RS 8 i na satelitu
07.09.2015 • HD Plus: Demokanál UHD1 z družice Astra 1L
04.09.2015 • Platforma Skylink zařazuje program Barrandov MUZIKA

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist