Včerejší Ano, šéfe! s rekordní sledovaností od roku 2012
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 11.09.2015

Rekordní sledovanosti dosáhla včerejší premiérová epizoda Ano, šéfe!, kterou proslavil úsměvný příběh ukradeného řetízku. Ten přilákal k obrazovkám 613 tisíc diváků starších 15 let a stal se včerejším nejsledovanějším nezpravodajským pořadem na Primě.


Oblíbený pořad Ano, šéfe! se letos na podzim na obrazovce televize Prima představil v premiérové šesté řadě. Pořad si od samého začátku klade za cíl pozvednout gastronomii v České republice a před šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem i tentokrát leží nelehký úkol – musí zjistit, proč se restaurace potácí v problémech a proč v ní lidem nechutná.

Ve včerejší epizodě zavítal Zdeněk Pohlreich na učiliště v ústeckých Trmicích, kde divákům poodhalil stav učňovského školství právě v oboru kuchař-číšník. Ale že správně motivovaní učni dokážou na první pohled nemožné, dokázal nejen jim samotným při společné přípravě náročného menu v luxusní ústecké restauraci.

Perličkou včerejšího dílu pak byl rozhovor Šéfa s jedním z učňů o ukradeném zlatém řetízku. Příběh s překvapivým rozuzlením se stal hitem internetu a sociálních sítí. Na samotnou epizodu se pak přišlo podívat rekordní množství diváků, sledovalo ji 22,9 % diváků 15+ u TV. Nejvyššího podílu na sledovanosti dosáhl včerejší díl u mladých diváků 15-30 let, kde jej sledovalo 47,45 % diváků u obrazovek.

Celá epizoda je ke zhlédnutí také na video portále Prima PLAY, http://play.iprima.cz/ano-sefe/ano-sefe-vi-3.


Marie Fianová, Vedoucí PR a komunikace, 11. 9. 2015

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22207/vcerejsi-ano-sefe-s-rekordni-sledovanosti-od-roku-2012/