Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 03:31:18   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

DIGI TV dnes přináší atraktivní programy AMC a Dorcel, na své si přijdou fanoušci amerických seriálů i příznivci erotiky

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 18.09.2015



Satelitní televize DIGI TV dnes spouští dva nové programy, filmovou stanici AMC a erotický kanál Dorcel. Oba kanály putují do základního balíčku DIGI TV, které budou též součástí Nové DIGI TV. Ta bude spuštěna 1. října 2015.



Česká DIGI TV pokračuje v rozšiřování programové nabídky. Do základního balíčku DIGI TV za cenu 299,- Kč dnes přidává dva nové kanály, filmový AMC a erotický Dorcel. Jejich zkušební provoz probíhal již od 14.9. Tyto kanály budou také součástí základního balíčku Nové DIGI TV, který bude mít celých 73 programů.

Stanice AMC je zaměřená na celosvětovou filmovou a seriálovou produkci. Přinese například očekávaný seriál Fear the walking dead s dnes tolik populární zombie tématikou, seriál Breaking bad, u nás více známý jako krimiseriál Perníkový táta, nebo seriál Mad Men popisující začátky reklamního byznysu v New Yorku v 60. letech. Pro fanoušky sci-fi je určen seriál Humans s námětem stírání hranic mezi strojem a člověkem, milovníci bojových umění uvítají seriál Into The Badlands. Premiérové díly budou pro české diváky vysílány paralelně s jejich uvedením v USA. Kanál distribuuje AMC Networks International – Central Europe.

Dorcel TV z produkce Marc Dorcel, distribuovaný v České republice a na Slovensku společností IFC Media, je už druhým kanálem s erotickou tematikou v základním balíčku. Vzhledem k tematice bude program vysílán od 23. hodiny večerní do 5. hodiny ranní. Ve stejný čas bude Dorcel vysílán i na Nové DIGI TV, v balíčku EXTRA poběží nonstop.

Nové stanice jsou nabízeny jak na současné technologické platformě (tzv. stará DIGI), tak v Nové DIGI TV, která se spustí od 1. Října 2015. K přechodu na novou platformu je nutné, aby byl u zákazníka instalován nový set-top box nebo CA Modul, což zajistí technici DIGI TV. Výměnu „staré“ DIGI za Novou DIGI si můžou zákazníci objednávat již nyní. Vzhledem k obrovskému zájmu je doporučeno, aby zákazníci nevolali na call centrum DIGI TV, ale využili internetový formulář na stránkách www.cz.digi.tv. Po jeho vyplnění se operátoři zákazníkovi ozvou v průběhu několika dní.


O DIGI TV

DIGI TV je přední český operátor satelitního televizního vysílání, který na českém trhu působil od roku 2006 jako součást skupiny RCS & RDS. V dubnu letošního roku DIGI TV koupila česká investiční skupina LAMA. DIGI TV si udržuje silnou pozici na poli digitálního vysílání zejména stabilní cenovou politikou, širokou nabídkou a exkluzivními programy. DIGI TV je jediným čistě českým satelitním operátorem na trhu. Všechny daně, včetně daně z příjmu jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Bc. Linda Rakytková, Account Specialist, PP Partners Prague, 18. 9. 2015



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.09.2015 • Několik tureckých televizních stanic muselo ukončit vysílání
15.09.2015 • Filmová stanice AMC ode dneška v nabídce DIGI TV. AMC přinese v průběhu podzimu dva nové seriály!
14.09.2015 • SES spouští Ultra HD kanál NASA na satelitu
11.09.2015 • R9 - Regionales Fernsehen Österreich z družice Astra 1KR
10.09.2015 • Bezplatná ponuka na satelite sa rozširuje
10.09.2015 • Cine FX a Polar volně z družice Astra 1L

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist