Unikátní putovní výstava fotografií „Ve stylu Prima ZOOM“ bude prodloužena
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 22.09.2015
Výstava originálních stylizací osobností TV Prima ve stylu programových bloků Prima ZOOM se přesouvá pro velký zájem do Teplic. Na velkoformátových fotografiích se objeví Dalibor Gondík, Adéla Gondíková, Sandra Parmová, Roman Šebrle, Monika Leová, Petra Horváthová, Karel Voříšek, Klára Doležalová, Josef Klíma, Jan Kudláček, Zdeněk Pohlreich a Gabriela Kratochvílová.


Všechny tváře se představují v netypických pozicích odpovídajících programovému zaměření dokumentárního kanálu, např. Volání divočiny, Po stopách historie, Cestovatelé a dobrodruzi, Zázraky vědy a techniky, Zločin pod lupou a další. Dvanáct vizualizací vytvořil fotograf Jan Tůma. Výstava se postupně představila od června až do září v několika českých a moravských městech. Partnery výstavy jsou iQLANDIA a Týdeník Echo.

Jednotlivé stylizace: Dalibor Gondík – Cestovatelé a dobrodruzi, Adéla Gondíková – Záhady a konspirace, Sandra Parmová – Úžasné oceány, Roman Šebrle – Volání divočiny, Monika Leová – Největší katastrofy, Petra Horváthová – Odkaz dávných civilizací, Karel Voříšek – Úchvatná říše zvířat, Klára Doležalová – Zázraky vědy a techniky, Josef Klíma – Život naostro, Jan Kudláček – Zločin pod lupou, Zdeněk Pohlreich – Zaostřeno na války a Gabriela Kratochvílová – Po stopách historie.


Termín prodloužení výstavy:

23. 9. – 4. 10. 2015, OC Olympia Teplice, www.olympiateplice.cz


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima, 22. 9. 2015

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22250/unikatni-putovni-vystava-fotografii-ve-stylu-prima-zoom-bude-prodlouzena/