Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 20:22:22   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Říjnové premiéry na HBO Comedy a HBO Go

  Autor: Redakce satCentrum/HBO Europe , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 23.09.2015


Placený filmový kanál HBO Comedy uvede v říjnu komediální seriál z produkce HBO KRIZE, na HBO Go uvidíme m.j. nový seriál režiséra Vladimíra Michálka z produkce české HBO MAMON, druhou řadu mysteriózního seriálu HBO POZŮSTALÍ, lékařský seriál z produkce Cinemaxu KNICK: DOKTOŘI BEZ HRANIC II., stand-up comedy speciál televize HBO AMY SCHUMER: ŽIVĚ Z DIVADLA APOLLO, fantasy muzikál ČAROVNÝ LES, animované filmy KNIHA ŽIVOTA a ZVONILKA A PIRÁTI, akční komiksové sci-fi STRÁŽCI GALAXIE, hudební drama WHIPLASH či sportovní drama FOXCATCHER...


HBO Comedy

KRIZE (The Brink)

Komediální seriál z produkce HBO přináší jednu fiktivní krizi v Pákistánu, která přivede planetu až na pokraj třetí světové války, hromadu černého humoru a prvotřídní herce v čele s Timem Robbinsem jako americkým ministrem zahraničí. Trojlístek svérázných „zachránců světa“ doplňuje Jack Black coby řadový úředník téhož rezortu (toho času pracovně v Islámábádu) a Pablo Schreiber v roli špičkového stíhacího pilota námořnictva, který si přivydělává kšeftováním s léky. Ztřeštěný seriál zve diváky na velkou jízdu přes několik časových pásem – od rozbouřených ulic na Blízkém východě, přes krizový štáb v Bílém domě až na letadlovou loď k Rudému moři.

2015 | 30 minut | 12 | komediální seriál
Režie: Jay Roach, Tim Robbins
Hrají: Tim Robbins, Jack Black, Pablo Schreiber, Aasif Mandvi, Meribeth Monroe

Neděle 4. října 2015, 22:30 hod., každou další neděli, vždy ve 22:30 hod.



HBO Go

MAMON

Nový seriál z produkce české HBO se točí kolem privatizace fiktivního podniku Central Energy, nad nímž se tajemný Abrahamův pakt pokouší převzít kontrolu. Hlavním hrdinou je novinář, který se podezřelou kauzou zabývá a při pátrání narazí na znepokojivé informace o svém bratrovi. Šestidílný thriller je českou verzí úspěšného norského formátu Mammon. Zároveň se jedná o rodinné drama, v němž musejí postavy čelit vlastní minulosti. Významnou roli v ději hraje i korupce a metoda zvaná tunelování. Napínavý seriál natočil držitel Českého lva, režisér Vladimír Michálek. Diváci, kteří mají HBO GO, navíc uvidí premiérovou epizodu vždy o týden dříve než na lineárním filmovém kanálu HBO!

2015 | 60 minut | 18 | thriller z produkce HBO
Režie: Vladimír Michálek
Hrají: Matěj Hádek, Eva Leimbergerová, Gabriela Míčová, Daniel Tůma, Michal Dlouhý


POZŮSTALÍ II. (The Leftovers II.)

Druhá řada mysteriózního seriálu HBO z dílny Damona Lindelofa (držitel ceny Emmy za seriálový hit Ztraceni), natočený na motivy knižního bestselleru Toma Perrotty, se opět soustředí na obyvatele malého města, jejichž životy převrátila naruby globální událost zvaná Nanebevzetí. Čtyři roky poté, co při ní několik milionů lidí zmizelo beze stopy, přijíždí teď už bývalý náčelník policie Kevin Garvey se svou novou rodinou do jediného města v Americe, jemuž se osudné Nanebevzetí vyhnulo. Kevin doufá, že tu najde klid a začne nový život. Jenže i sem nakonec dolehne beznaděj a strach. Bolestně blízko totiž dojde k tragické události, která nápadně připomíná Nanebevzetí…

2015 | 60 minut | 15 | mysteriózní drama
z produkce HBO
Hrají: Justin Theroux, Amy Brenneman, Margaret Qualley, Chris Zylka, Christopher Eccleston


KNICK: DOKTOŘI BEZ HRANIC II. (The Knick II.)

Uznávaný lékařský seriál z produkce Cinemaxu se vrací ve druhé řadě. A zpátky je i Clive Owen, který byl za hlavní roli nominovaný na Zlatý glóbus. Znovu si tedy zahraje Johna Thackeryho, výborného chirurga v newyorské nemocnici na počátku 20. století, který posouvá hranice medicíny i morálky. Právě teď je ale hospitalizovaný v Nové Anglii kvůli závislosti na kokainu a nemocnici Knick čeká řada změn. Představenstvo se totiž rozhodlo přestěhovat ji z centra na okraj města. Ambiciózní doktor černé pleti Algernon Edwards se snaží využít situace a získat Thackeryho pozici… Oscarový režisér Steven Soderbergh opět slibuje intenzivní zážitek včetně realistického zobrazení operací. Nová řada se bude vysílat souběžně s americkou premiérou.

2015 | 60 minut | 18 | dobové drama
z produkce Cinemaxu
Režie: Steven Soderbergh
Hrají: Clive Owen, André Holland, Eve Hewson, Juliet Rylance, Jeremy Bobb


AMY SCHUMER: ŽIVĚ Z DIVADLA APOLLO (Amy Schumer: Live at the Apollo)

Je mladá, hezká a hlavně: vtipná! Čtyřiatřicetiletá Amy Schumer je jednou z nejzábavnějších a nejčerstvějších tváří současného showbyznysu. Což teď dokazuje nejen v kinech v komedii Vykolejená, ale především nám to předvede 17. října ve svém prvním stand-up comedy speciálu televize HBO. Hodinovou show natočil režisér a známý komik Chris Rock. A uvidíme v ní, jak Amy dokázala rozesmát diváky v sále slavného newyorského Apollo Theater. Není jí totiž nic svaté. Dělá si legraci z dění kolem, ale hlavně sama ze sebe. Vypráví historky ze svého života a nebojí se dát k dobru i leccos pikantního. Třeba to, jak moc miluje… prachy!

2015 | 60 minut | 12 | komediální show
Režie: Chris Rock
Hrají: Amy Schumer


ČAROVNÝ LES (Into the Woods)

Výpravný muzikál je adaptací broadwayského představení ověnčeného třemi divadelními cenami Tony. Děj spojuje klasické pohádky jako Popelka, Červená Karkulka, Jack a fazolový stonek nebo Locika do nového příběhu a ukazuje, co se mohlo dít se známými postavami dál, po jejich „šťastně až navěky“. Do osudů zasáhne také pekař a jeho žena, kteří zoufale touží po dítěti. Brzy ale zjistí, že na ně uvrhla kletbu zlá čarodějnice. Tu si s chutí zahrála Meryl Streep, která si za svůj výkon vysloužila nominaci na Oscara i Zlatý glóbus. Režíroval odborník na muzikály Rob Marshall, jenž zabodoval už Chicagem či romancí Gejša.

2014 | 120 minut | 12 | fantasy muzikál
Režie: Rob Marshall
Hrají: Meryl Streep, Emily Blunt, James Corden, Anna Kendrick, Chris Pine


KNIHA ŽIVOTA (The Book of Life)

Ztřeštěná animovaná komedie s originálním vizuálním stylem vypráví o mladíkovi Manolovi, který váhá, jestli naplnit očekávání rodiny, nebo jít za hlasem svého srdce. Ještě než se rozhodne, kterou cestou se dát, vyrazí na neuvěřitelné dobrodružství napříč třemi fantastickými světy. Rodinný film, přizdobený řadou hitů současné populární hudby, produkoval Guillermo del Toro – odborník na fantastické říše, který režíroval snímky jako Faunův labyrint či Hellboy. Kniha života byla nominovaná na Zlatý glóbus za nejlepší animovaný celovečerní film.

2014 | 91 minut | All | animovaný
Režie: Jorge R. Gutierrez


ZVONILKA A PIRÁTI (The Pirate Fairy)

Šesté dobrodružství ze série animovaných filmů o víle Zvonilce se točí kolem chytré a statečné Zariny – tak trochu víly potížistky, kterou okouzlí obrovské možnosti magického modrého prachu. Když se však kvůli svým odvážným nápadům dostane do problémů, prach uloupí a uteče ze země víl. Přidá se k pirátům, kteří z ní udělají kapitánku své lodi. Zvonilka se spolu s ostatními vydává na cestu, aby ji našla a dala vše do pořádku… Milý pohádkový příběh „ze světa Petra Pana“ potěší hlavně malé holčičky, nudit se ale nebudou ani jejich rodiče.

2014 | 75 minut | All | animovaný
Režie: Peggy Holmes


STRÁŽCI GALAXIE (Guardians of the Galaxy)

Osud celé Galaxie leží v rukou party ztroskotanců! Netradiční superhrdinská podívaná vychází ze stejnojmenného komiksového týmu, jehož příběhy vydává společnost Marvel. V čele svérázné skupinky stojí „legendární psanec“ (nebo spíš legendární packal) Peter Quill. Ten se dostane do potíží, když ukradne tajemnou kouli a záhy zjistí, jak velká hrozba se v ní ukrývá. Spojí proto síly s dalšími zločineckými outsidery včetně zelené sexy vražedkyně či ukecaného mývala, jenž miluje zbraně, a pokusí se zachránit Galaxii. Dobrodružná sci-fi komedie se stala nejvýdělečnějším superhrdinským filmem loňského roku. V hlavní roli zazářil sympatický Chris Pratt, který dobyl kina i letos v hitu Jurský svět.

2014 | 116 minut | 12 | akční komiksové sci-fi
Režie: James Gunn
Hrají: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper


WHIPLASH (Whiplash)

Hudební drama vypráví o nadějném mladém bubeníkovi, který sní o velké kariéře. Když se dostane na prestižní konzervatoř, všimne si ho tu uznávaný profesor a dirigent jazzového orchestru, který je ale proslulý svými drastickými metodami. Chlapcova touha po dokonalosti brzy přeroste v obsesi, neboť ho bezcitný učitel tlačí až na pokraj sil. Chytrý, dokonale vygradovaný snímek se strhujícími jazzovými čísly měl loni premiéru na festivalu v Sundance, odkud si odvezl Cenu diváků i Velkou cenu poroty. Vybubnoval si také tři Oscary včetně sošky za nejlepší herecký výkon pro J. K. Simmonse ve vedlejší roli neúprosného učitele.

2014 | 1029 minut | 12 | drama
Režie: Damien Chazelle
Hrají: Miles Teller, J.K. Simmons, Paul Reiser, Melissa Benoist, Austin Stowell


FOXCATCHER (Foxcatcher)

Sportovní drama, volně inspirované skutečnými událostmi, se soustředí na vztah excentrického milionáře a dvou zápasnických šampionů, bratrů Marka a Davea Schultzových. Ti trénují v jeho honosném sídle na olympiádu v Soulu v roce 1988. Mark, jenž touží vykročit ze stínu svého staršího bratra, je nejprve z přátelského mecenáše nadšený. Postupně ale poznává jeho pravou tvář a celý příběh směřuje k nečekané tragédii… Mrazivý film stojí na skvělém výkonu ústředního tria Steve Carell-Channing Tatum-Mark Ruffalo. Snímek byl nominovaný na pět Oscarů včetně sošky za nejlepší scénář a režii, Bennett Miller si navíc odnesl cenu pro nejlepšího režiséra z Mezinárodního filmového festivalu v Cannes.

2014 | 129 minut | 12 | drama
Režie: Bennett Miller
Hrají: Steve Carell, Channing Tatum, Mark Ruffalo,



Od 1. září otevírá HBO Go po dobu 2 měsíců pro všechny a volně bez registrace kompletní 1. řadu seriálu GIRLS, což je možno využít jako motivaci k vyzkoušení této unikátní služby!


Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, freeSAT, T-Home a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor na pozici 0,8 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Služba HBO Go je dostupná prostřednictvím internetového, wifi nebo mobilního připojení. Umožňuje přístup k bohaté nabídce filmů, seriálů a dokumentů včetně pořadů z originální produkce HBO. Většina z tisícovky dostupných pořadů je každý týden aktualizována, nejoblíbenější pořady jsou součástí stálé nabídky. Více na internetových stránkách www.hbogo.cz.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na webu satCentrum v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 23. 9. 2015, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.09.2015 • Říjnové premiéry na Viasat Explore, History a Nature
22.09.2015 • AMC stále zlepšuje svoji nabídku a přinese na podzim další exkluzivní seriály
22.09.2015 • Viasat Explore spustil projekt Geniální vynálezy
21.09.2015 • E! Živě z červeného koberce Emmy 2015
20.09.2015 • Parádní porce dokumentů na Prima ZOOM ve 39. týdnu
19.09.2015 • TV tipy Universal Channel ve 39. týdnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist