Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 09:22:26   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Říjnové premiéry na Viasat Explore, History a Nature

  Autor: Viasat TV , e-mail: info@viasat.sk Přidané: 24.09.2015


V říjnu si na Viasat History rozhodně nenechte ujít zbrusu nový seriál Mistři špióni. Provede vás staletími a představí nejslavnější špióny – muže i ženy, kteří měli skutečnou moc a byli připraveni udělat cokoliv, co by posloužilo jejich politickým vůdcům. Na Viasat Explore pak budete moci v seriálu Mistři řezbáři proniknout do unikátního světa řezbářů s motorovou pilou a poznat tak umění, které tvoří vykrojenými zuby svých pil. A konečně na Viasat Nature vám v seriálu Operace Lidožrout veterinář Mark Evans, který je nadšenec do technologií a nyní cestuje po celém světě, ukáže nové způsoby, jak by lidé a lidožravá zvířata mohli žít spolu v harmonii...



Mistři špióni - novinka!

Série nás provede staletími a představí nejslavnější špióny – muže i ženy, kteří měli skutečnou moc, tahali za neviditelné nitky, vybírali operativce a vymysleli metody, jež tajné služby ve světě používaly. Jsou chladnokrevní, nemilosrdní služebníci připravení udělat cokoliv, co by posloužilo jejich politickým a královským vůdcům. Projdeme se temnými chodbami, zakouřenými místnostmi a podzemními tunely do světa lidí, kteří sledovali a sbírali informace na kohokoliv chtěli. Položili před nás kódy a cifry a vyprávějí nám příběhy neslavných mistrů špiónů všech dob.

Každé pondělí od 5. října do 9. listopadu ve 21:00 hod. na Viasat History



Mistři řezbáři - novinka!

Budeme sledovat tým špičkových mistrů řezbářů, kteří pomocí řetězové vytvářejí dramatické, unikátní kusy pro své prestižní klienty – kousky, které budou nakonec odhaleny jako klenoty v koruně v některém z nejúchvatnějších světových sídel. Každá řezbářská práce nabízí svůj jedinečný příběh, a sázky jsou vysoké, když skupina rozdílných chlápků musí společně vytvořit kvalitní práci hodnou muzeí, která musí zapůsobit. Mistři řezbáři jsou směsí komedie a dramatu, přičemž prezentují jedinečné umění přeměny stromu na poklad, a představí také některé z nejinspirativnějších srubů na planetě.

Každý pátek od 30. října do 11. prosince ve 21:00 hod na Viasat Explore



Operace Lidožrout - novinka!

Když lidé soutěží se zvířaty o přírodní zdroje, mohou být výsledky zničující. Je jasné, že je potřeba něco udělat, aby byl kruh násilí uzavřen. Veterinář Mark Evans vidí odpověď ve vědě. Využívá nejnovější výsledky výzkumů a své znalosti o chování zvířat, a chce vyvinout novou technologii, která dokáže přelstít, odradit, nebo dokonce převychovat zvířata, jimž je přirozené ničit – včetně člověka. Od velkých bílých žraloků po lidožravé tygry, každá epizoda představí nejen smrtící predátory, ale také invenční řešení. Vyhraje technologie, nebo bude nejefektivnější možností prostě utéct?

Každou středu od 14. do 21. října ve 20:05 hod., a 28. října v 19:05 hod. na Viasat Nature



Pro více informací o televizních kanálech Viasat navštivte jejich profily na Facebooku s názvem Viasat Nature, Viasat Explore či Viasat History, nebo webovou stránku viasanature.cz, viasatexplore.cz či viasathistory.cz. Úplné měsíční programové přehledy a tipy Viasat Nature, Viasat Explore či Viasat History i kanálu v HD rozlišení Viasat History Natur HD si můžete stáhnout na satCentrum v sekci TV program.


O společnosti MTG´s Viasat Broadcasting:

MTG´s Viasat Broadcasting je součástí mezinárodní mediální skupiny Modern Times Group (MTG) pokrývající čtyři kontinenty a zahrnující bezplatné a placené televizní kanály, rádio a produkci obsahu. Společnost Viasat Broadcasting poskytuje bezplatné i placené televizní kanály, které jsou k dispozici na vlastních satelitních platformách Viasat , sítích třetích stran a TV obsah je také distribuován prostřednictvím internetu. Skupina MTG je rovněž největším akcionářem v CTC Media, což je přední ruský nezávislý televizní vysílatel. Modern Times Group je rozrůstající se společnost kotována na Nasdaq OMX stockholmské burze. Pro více informací navštivte www.mtg.se.


S využitím podkladů Ines Gálikové, Country Manager PAY TV CZ & SK, Viasat World Ltd., připravila redakce satCentrum, 24. 9. 2015, fotografie jsou majetkem Viasat TV


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.09.2015 • Eurosport si zajistil vysílací práva na Australian Open až do roku 2021
24.09.2015 • Star Wars sága od 3. 10. na AXN
23.09.2015 • Říjnové premiéry na HBO Comedy a HBO Go
22.09.2015 • AMC stále zlepšuje svoji nabídku a přinese na podzim další exkluzivní seriály
22.09.2015 • Viasat Explore spustil projekt Geniální vynálezy
21.09.2015 • E! Živě z červeného koberce Emmy 2015

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist