Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 13:30:40   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Star Wars sága od 3. 10. na AXN

  Autor: AXN CZ/SK , e-mail: info@axn.cz Přidané: 24.09.2015


Placený satelitní a kabelový kanál AXN uvede od 3. 10. celou Star Wars ságu a přidá také dokumenty z natáčení i celodenní Star Wars maraton. Pro nejoddanější fanoušky je ještě před filmovou premiérou sedmé epizody Star Wars: Síla se probouzí (17. 12. 2015) připraven celodenní maraton všech filmů. Na začátku října budou moci diváci sledovat novou trilogii (epizody I, II a III). Stará trilogie (epizody IV, V a VI) poběží koncem října a začátkem listopadu.


Ještě v roce 1977 neměl nikdo tušení, že film s názvem Star Wars (dnes známý pod titulem Star Wars: Nová naděje) bude první částí nejznámější sci-fi série na světě. Kasovní úspěch prvního filmu dal vznik dalším pěti epizodám. Hodnota celé frančízy se dnes odhaduje na 27 miliard amerických dolarů*.
(* http://www.statisticbrain.com/star-wars-total-franchise-revenue/)


AXN odvysílá celou ságu Star Wars jako součást své podzimní programové nabídky. Na začátku října budou moci diváci sledovat novou trilogii (epizody I, II a III) zachycující pád Republiky a vzestup Impéria, které se zaměří na Anakina Skywalkera a jeho postupný přerod v Dartha Vadera. Stará trilogie (epizody IV, V a VI) na AXN poběží koncem října a začátkem listopadu. Ta vypráví příběh galaktické občanské války, v průběhu které mladý Luke Skywalker podstupuje výcvik na rytíře Jedi, aby přemohl Dartha Vadera.

V programu AXN nechybí ani animovaný seriál Star Wars: Rebelové nebo dokumenty ze zákulisí natáčení.

Pro nejoddanější fanoušky je ještě před filmovou premiérou sedmé epizody Star Wars: Síla se probouzí (17. 12. 2015) připraven celodenní maraton všech filmů.


STAR WARS: SKRYTÁ HROZBA (Star Wars: The Phantom Menace)

Po záchraně mladičké královny Amidaly před útokem na její domovskou planetu Naboo se mistr rytířů Jedi Qui-Gon Jinn a jeho mladý učedník Obi-Wan Kenobi ocitají na pouštní planetě Tatooine. Tam se setkávají s devítiletým otrokem Anakinem Skywalkerem, který umí ovládat tajemnou Sílu. Anakin ve vzrušujícím závodu Kluzáků vyhrává svou svobodu a opouští domov, aby se stal rytířem řádu Jedi. Hrdinové se vrací na Naboo, kde Anakin a královna Amidala čelí masivní invazi nepřátel, zatímco dva Jediové bojují s nebezpečným nepřítelem známým jako Darth Maul. Teprve posléze si všichni uvědomí, že invaze je jen prvním krokem ďábelského plánu, jehož cílem je návrat temných sil známých jako Sithové.

Premiéra na AXN: 3. 10. 2015, 21.00 hod.


STAR WARS: KLONY ÚTOČÍ (Star Wars: Attack of the Clones)

Deset let po invazi na Naboo se galaxie ocitá na pokraji občanské války. Pod vedením jedijského odpadlíka, hraběte Dooku, se tisíce slunečních soustav pokouší odtrhnout od Galaktické republiky. Na bývalou královnu planety Naboo a nyní senátorku Padmé Amidalu je spáchán atentát, který se však nezdaří. Následně je jí jako osobní strážce přiřazen mladý učedník na rytíře Jedi, Anakin Skywalker. Během své mise se Anakin do Padmé zamiluje a zjistí, že jeho duše skrývá i temnou stranu. Zanedlouho jsou Anakin, Padmé a Obi-Wan Kenobi vtaženi do srdce separatistického hnutí a stanou se svědky počátku Klonových válek.

Premiéra na AXN: 4. 10. 2015, 21.00 hod.


STAR WARS: POMSTA SITHŮ (Star Wars: Revenge of the Sith)

Několik let po začátku Klonových válek vedou šlechetní Jediové masivní armádu do galaktické bitvy proti Separatistům. Když však zákeřní pánové ze Sithu uskuteční svůj tisíc let starý plán na ovládnutí galaxie, Republika padne a z jejího popela se zrodí zlé Galaktické impérium. Hrdinný Anakin Skywalker přejde k Temné straně Síly a jako Darth Vader se stane novým učedníkem Imperátora. Řád rytířů Jedi je rozprášen a Obi-Wan Kenobi a mistr Yoda prchají do vyhnanství. Jedinou nadějí pro galaxii jsou Anakinovy děti, ze kterých jednou vyrostou noví hrdinové.

Premiéra na AXN: 10. 10. 2015, 21.00 hod.


STAR WARS: NOVÁ NADĚJE (Star Wars: A New Hope)

Devatenáct let po vzniku Impéria se Luke Skywalker setkává s Povstaleckou aliancí a poznává Obi-Wana Kenobiho, který žil dlouhá léta v odloučení na pouštní planetě Tatooine. Obi-Wan začne Luka cvičit na rytíře řádu Jedi a přiměje ho, aby mu pomohl zachránit krásnou povstaleckou princeznu Leiu ze spárů zlovolného Impéria.

Premiéra na AXN: 11. 10. 2015, 21.00 hod.


STAR WARS: IMPÉRIUM VRACÍ ÚDER (Star Wars: The Empire Strikes Back)

I po zničení Hvězdy smrti pronásledují imperiální jednotky Povstalce. Po porážce Povstalců na ledové planetě Hoth se Luke vydává na planetu Dagobah, aby podstoupil výcvik u jedijského mistra Yody, který se tam skrývá od pádu Republiky. Darth Vader chce Luka svést na Temnou stranu Síly, a tak ho naláká do pasti v Oblačném městě planety Bespin. Při zuřivém souboji na světelné meče se Luke dozví šokující pravdu. A sice, že temný pán ze Sithu, obávaný Darth Vader, je jeho otec Anakin Skywalker.

Premiéra na AXN: 17. 10. 2015, 21.00 hod.


STAR WARS: NÁVRAT JEDIHO (Star Wars: Return of the Jedi)

V epickém zakončení ságy hvězdných válek se Impérium připravuje rozdrtit Povstalce pomocí nové a silnější Hvězdy smrti a Povstalci plánují masivní útok na vesmírnou stanici Impéria. Luke Skywalker konfrontuje svého otce Dartha Vadera v souboji před samotným Imperátorem. V poslední chvíli učiní Vader zásadní rozhodnutí. Zničí Imperátora a zachrání svého syna. Impérium je jednou provždy poraženo, pánové ze Sithu zničeni a Anakinu Skywalkerovi odpuštěno. A do galaxie se konečně, po dlouhé době, vrátí mír.

Premiéra na AXN: 18. 10. 2015, 21.00 hod.



O AXN

AXN má ve střední Evropě více než 18 milionů předplatitelů. Kromě České republiky vysílá v dalších šesti zemích – v Polsku, Maďarsku, Slovenské republice, Rumunsku, Moldavsku a Bulharsku a v sedmi zemích jadranského regionu (Srbsku, Chorvatsku, Slovinsku, Makedonii, Bosně a Hercegovině, Kosovu a Černé Hoře). Televizní kanál se zaměřuje na akční a dobrodružné filmy, seriály a pořady a dynamickou zábavu pro diváky ve věkové kategorii od 18 do 34 let. Jádro programu tvoří kvalitní světové seriály a nejžádanější filmy od Sony Pictures i dalších studií. AXN je součástí mezinárodní sítě Sony Pictures Televison (SPT), jejímž vlastníkem je Sony Pictures Entertainment.


O SONY PICTURES TELEVISION

Sony Pictures Television (www.sonypicturestelevision.com), Sony Pictures Entertainment, patří k vůdčím společnostem na poli televizního průmyslu. Po celém světě produkuje a distribuuje programy všech žánrů, včetně seriálů, televizních filmů, divadelních představení a rodinné zábavy na všech platformách. Sony Pictures Television (SPT) disponuje jednou z největších databází celovečerních filmů a televizních pořadů. Může se pochlubit bojatou programovou nabídkou, které zahrnuje velmi sledované televizní filmy, seriály, originální animované pořady a v hlavním vysílacím čase dramata, komedie a filmy oceňované kritiky. Kromě americké produkce má SPT v současnosti pobočky ve 31 zemích a vlastní nebo spoluvlastní 19 produkčních společností ve 13 zemích. Portfolio mezinárodní televizní sítě SPT zahrnuje 150 kanálů ve 178 zemích s více než 1,3 miliardou diváckých domácností. SPT také vytváří originální obsah pro TV i SPE Premium video webové stránky Cracle. SPT dále vlastní americkou produkční společnost Embassy Row a je spolumajitelem kabelového sítě Game Show Network (GSN). SPT patří k předním národním prodejcům inzerce a stará se o obchodní inventář pro přidružené společnosti SPT včetně Rural Media Group a DrOz.com.


Kristina Maixnerová, AXN CZSK, Sony Pictures Television Networks, foto: AXN


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.09.2015 • Objevujte v říjnu přírodu na Nat Geo Wild
24.09.2015 • Eurosport si zajistil vysílací práva na Australian Open až do roku 2021
24.09.2015 • Říjnové premiéry na Viasat Explore, History a Nature
23.09.2015 • Říjnové premiéry na HBO Comedy a HBO Go
22.09.2015 • AMC stále zlepšuje svoji nabídku a přinese na podzim další exkluzivní seriály
22.09.2015 • Viasat Explore spustil projekt Geniální vynálezy

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist